George_o/c

OCZ Technology: Νέα σειρά τροφοδοτικών - PC Power & Cooling Silencer Mk II!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=OCZ Technology: Νέα σειρά τροφοδοτικών - PC Power & Cooling Silencer Mk II!]http://reviews.hwbox.gr/news/pc_power_&_cooling.jpg[/NEWS_IMG]H OCZ Technology, παγκόσμιος ηγέτης στους τομείς των Solid-State Drives, μνημών RAM και τροφοδοτικών, σας παρουσιάζει μια νέα σειρά PSUs που ακούει στο όνομα PC Power & Cooling Silencer Mk II. "Είμαι ιδιαιτέρως ενθουσιασμένος με αφορμή την κυκλοφορία των Silencer Mk II, μιας και προσφέρουν έξοχο power management σε οποιοδήποτε χρήστη, είτε είναι enthusiast, είτε Original Equipment Manufacturer", δήλωσε ο Ryan Edwards, Διευθυντής του τμήματος Product Management στην OCZ Technology. "Τα Mk II αντιπροσωπεύουν επάξια τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό μακρόχρονης τεχνογνωσίας και μοντέρνου σχεδιασμού. Η PC Power & Cooling διαθέτει 25 ολόκληρα χρόνια εμπειρίας πάνω στην βιομηχανία τροφοδοτικών για ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Σήμερα ξεκινά ένα καινούριο κεφάλαιο που σίγουρα θα χαρακτηρίζεται από ασύγκριτη ποιότητα και επιδόσεις χωρίς συμβιβασμούς".

Ας περάσουμε τώρα στα τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Το 500W unit έρχεται με πιστοποίηση 80Plus Bronze, ενώ τα υπόλοιπα με 80Plus Silver. Από 'κει και πέρα όλα τα Silencer Mk II είναι εξοπλισμένα με μονή +12V γραμμή, θερμικά ελεγχόμενο double-ball bearing ανεμιστήρα διαμέτρου 135 χιλιοστών και MTBF (Mean Time Before Failure) μεγαλύτερο από 100.000 ώρες. Επιπλέον είναι πλήρως συμβατά με τα πρότυπα ATX12V & EPS12V και καλύπτονται με εγγύηση 5 χρόνων (500W, 650W) ή 7 χρόνων (750W, 950W).

[img_ALT=OCZ Technology: Νέα σειρά τροφοδοτικών - PC Power & Cooling Silencer Mk II!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614be2732ceb879.jpg[/img_ALT]

Edited by George_o/c
Αλλαγή News Img
Link to comment
Share on other sites

Να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα γιατί μου φαίνεται ότι μπερδευτήκατε. Η PC Power & Cooling από τον Μάιο του 2007 που εξαγοράστηκε, ποτέ δεν σταμάτησε να είναι η κατασκευάστρια εταιρεία. Επίσης ποτέ δεν σταμάτησαν τα τροφοδοτικά της να γίνονται branded με το όνομα PC Power & Cooling.

Η OCZ όμως έχει τα κατάλληλα δίκτυα διανομής για να εξασφαλίζει μεγαλύτερη διαθεσιμότητα και μπορεί να δαπανά περισσότερα χρήματα για μια πιο αποτελεσματική πολιτική προώθησης. Έτσι τα PC Power & Cooling PSUs με την βοήθεια του OCZ Technology Group έγιναν πιο γνωστά και εξαπλώθηκαν γρήγορα, παντού.

Link to comment
Share on other sites

Πολυ ωραια... Πολυς κοσμος (αναμεσα τους και εγω - κατοχος silencer 750) εμπιστευεται την PCP&C με κλειστα ματια. Τωρα με την ανανεομενη σειρα, θα πανε ακομα καλυτερα (εμπορικα) απο τα παλια πιστευω. Υπαρχει καμια ενημερωση για ημερομηνια που θα σκασουνε μυτη στην αγορα?

Επισης, το single rail εχει αγαπηθει απο πολλους, και θεωρειται ενδειξη υπεροχης... Διαφοροι βεβαια το αμφισβητουν. Τελικα τι ισχυει?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now