Ngt

Συνεντευξη του Γ.Γεραρδου για το ΠΛΑΙΣΙΟ

Recommended Posts

Το original κειμενο και τα Video της συνεντευξης στο σκαφος του μπορειται να τα βρείτε εδώ

http://www.capital.gr/news.asp?Details=446350

*Όπως αποκαλύπτει ο ιδρυτής, βασικός μέτοχος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εισηγμένης κ. Γιώργος Γεράρδος στο CapitalTV και στο δημοσιογράφο Νίκο Σαμοΐλη.

Με τον ίδιο να διατηρεί το 67,73% της εταιρείας, παραδέχεται ότι έχει κατηγορηθεί για συντηρητισμό, επισημαίνει όμως πως ανέκαθεν η εταιρεία είχε συνέχεια στη συνέπεια της ανάπτυξής της, ενώ δηλώνει πως υπάρχει η διάθεση για να αυξηθεί το free float. Αναφερόμενος στην ανάπτυξη της Πλαίσιο ο κ. Γεράρδος τονίζει πως από το 1998 μέχρι σήμερα η εταιρεία έχει μεγαλώσει 12,8 φορές. «Τρέχει με μέσο ρυθμό 32%, βασιζόμενο σε οργανική ανάπτυξη» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Όπως εξηγεί ο κ. Γεράρδος στόχος της εταιρείας είναι η ανάπτυξη. Σε αυτό το πλαίσιο η «πόρτα είναι ανοιχτή» είτε πρόκειται για στρατηγική συνεργασία είτε πρόκειται για θεσμικούς επενδυτές που θα επιθυμούσαν να τοποθετηθούν στην εταιρεία σε μακροχρόνια ορίζοντα. Επίσης, αναφέρεται στην αγορά της Βουλγαρίας όπου τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικά, ενώ προσθέτει πως στους στόχους περιλαμβάνεται ένα νέο κατάστημα στην περιοχή την ίδια στιγμή που η εταιρεία εξετάζει την είσοδό της σε νέες αγορές.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now