George_o/c

Rampage III Gene: Καταφθάνει η νέα micro-ATX ROG μητρική της ASUS!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Rampage III Gene: Καταφθάνει η νέα micro-ATX ROG μητρική της ASUS!]http://reviews.hwbox.gr/news/asus.jpg[/NEWS_IMG]Κατά την διάρκεια της Computex θα παρουσιαστούν τόσα πολλά προϊόντα από τις εταιρείες του τεχνολογικού χώρου, οπότε δεν είναι λίγες αυτές που επιλέγουν να ενημερώσουν τους καταναλωτές μερικές μέρες πριν. Έτσι και η ASUS παρουσίασε στον ηλεκτρονικό τύπο την νεότερη Republic Of Gamers μητρική της, που ακούει στο όνομα Rampage III Gene. Το θαυμαστό micro-ATX δημιούργημα βασίζεται στο Intel X58 Chipest, υποστηρίζει πλήρως τους LGA1366 επεξεργαστές και διαθέτει ψύξη μέσω heatpipes (όπως μας έχει συνηθίσει η ASUS με την σειρά ROG), ηλεκτρικό κύκλωμα οχτώ φάσεων, δύο θύρες SATA 6.0 Gbps, έξι SATA 3.0 Gbps και δύο USB 3.0 connectors.

Το ελκυστικό πακέτο απαρτίζεται επίσης από συνδεσιμότητα Gigabit Ethernet, ενσωματωμένη κάρτα ήχου 7.1, θύρα Firewire και on-board Power/Reset/Clear CMOS buttons. Επιπροσθέτως, αξίζει να αναφέρουμε ότι η ASUS Rampage III Gene θα είναι εξοπλισμένη με εξελιγμένα overclocking features που υπόσχονται να κάνουν την ζωή σας ευκολότερη!

Παρόλο που προς το παρόν δεν έχει γνωστοποιηθεί κάτι σχετικά με την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η εταιρεία, υποθέτουμε ότι η τιμή της Gene θα κυμαίνεται στα $250. Αναμένεται να διατεθεί μες στον Ιούνιο.

[img_ALT=Rampage III Gene: Καταφθάνει η νέα micro-ATX ROG μητρική της ASUS!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614c010415b9f12.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Rampage III Gene: Καταφθάνει η νέα micro-ATX ROG μητρική της ASUS!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614c010415cec22.jpg[/img_ALT]

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

:D...:D...:D...

τσιγκουνιές στον ήχο κάνανε σε σχεση με την προηγούμενη

ελπίζω τουλάχιστον να είναι πιο δροσερη απο τον προκατοχό της :lol

Link to comment
Share on other sites

εαν ειχα τα λεφτα μολις ερχοταν 8α εφτιαχνα ενα ΗΤΡC στην 50αρα....Μαι χαρα το βρησκω το μοβο....η τιμη ειναι λιγο τσιμπιμεν,αλλα κατα τα αλλα,αριστο!

Link to comment
Share on other sites

Το HTPC είναι για να βλέπεις ταινίες σε blue ray και HD να ακούς μουσική και να μπαίνεις στο internet :)

Τώρα να βάλεις τέτοιο socket και τέτοια μητρική σε HTPC ε είναι κάπως ΧΑΖΟ..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now