George_o/c

Samsung Epic 4G: Android 2.1 & Εμπειρία living room entertainment!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Samsung Epic 4G: Android 2.1 & Εμπειρία living room entertainment!]http://reviews.hwbox.gr/news/samsung.jpg[/NEWS_IMG]Μετά το HTC Evo 4G η Sprint Nextel ανακοίνωσε σήμερα ένα νέο κινητό τηλέφωνο με 4G δυνατότητες, το Samsung Epic 4G. Με λειτουργικό Android 2.1 και Super AMOLED οθόνη αφής 4 ιντσών, το νέο mobile phone της εταιρείας υπόσχεται εμπειρία living room entertainment! Το βάρος του ανέρχεται στα 155 γραμμάρια, ενώ αναφορικά με τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά αξίζουν αναφοράς τα εξής: slide-out QWERTY πληκτρολόγιο, επεξεργαστής Cortex A8 Hummingbird με συχνότητα λειτουργίας 1GHz, 512MB RAM, 5 MegaPixels κάμερα με Power LED flash η οποία δύναται να τραβήξει video ανάλυσης 720p, EVDO Rev A, υποστήριξη WiMAX, GPS, ψηφιακή πηξίδα, ανιχνευτής κίνησης, microSD κάρτα και συνδεσιμότητα 802.11 b/g/n WiFi & Bluetooth 2.1.

Και σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, το Samsung Epic 4G περιλαμβάνει Social Hub για ευκολότερη πρόσβαση σε δημόσια δίκτυα. Τέλος, εξοπλίστηκε με την λειτουργία AllShare που επιτρέπει τον διαμοιρασμό ψηφιακού περιερχομένου με DLNA hardware (τηλεοράσης High-Definition, κάμερες, εκτυπωτές) και δυνατότητα σύνδεσης με το Samsung Media Hub (videos, μουσική κ.α).

Η Sprint Nextel δήλωσε ότι θα αποκαλύψει την τιμή και τις περαιτέρω δυνατότητες του Epic 4G μες στους επόμενους μήνες. Επικό.

[img_ALT=Samsung Epic 4G: Android 2.1 & Εμπειρία living room entertainment!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614c28d6a6ee837.jpg[/img_ALT]

Υ.Γ Προκειμένου να μην μπερδευτείτε, οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι η Samsung και η Sprint Nextel συνεργάζονται από το 2006 πάνω στον τομέα των δικτύων 4G και όχι μόνο. Για αυτό το λόγο αναφέρονται και οι δύο εταιρείες μες στην είδηση.

Link to comment
Share on other sites

Ωπ, και τρίτος ανταγωνιστής στα 4G μετά τα HTC Evo 4G και το iphone 4G...Για να δούμε....

Γιωργο αυτα τα 2 παιζουν με wimax, εξου και το 4G, το Iphone δεν παιζει ομως... απλα ειναι συμπτωση το ονομα...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now