George_o/c

PowerColor PCS+ HD5770 Vortex Edition: Μοναδικό σύστημα ψύξης!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=PowerColor PCS+ HD5770 Vortex Edition: Μοναδικό σύστημα ψύξης!]http://reviews.hwbox.gr/news/powercolor.jpg[/NEWS_IMG]Ένας από τους πλέον ένθερμους υποστηρικτές της AMD/ATi, η Powercolor, αποκάλυψε σήμερα με μεγάλη περηφάνια την πρώτη κάρτα γραφικών που εκμεταλλεύεται το Vortex σύστημα ψύξης. Κατά τα λεγόμενα της Powercolor, η συγκεκριμένη λύση ψύξης δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να απομακρύνει λίγο τον ανεμιστήρα από την ψύκτρα (υπό γωνία) ώστε να αυξηθεί η κυκλοφορία αέρα.

Πρόκειται για την PCS+ HD5770 Vortex Edition, που έρχεται με 800 Stream Processors, GPU @ 900MHz, 128-bit memory interface, 1GB GDDR5 VRAM @ 4900MHz και dual-DVI/HDMI/DisplayPort outputs. H Vortex ψύκτρα υπόσχεται έως και 15 βαθμούς Κελσίου κάτω εν συγκρίση με την reference, κάτι που σίγουρα θα εκτιμήσουν οι επίδοξοι αγοραστές τώρα το καλοκαίρι.

Στο bundle θα βρείτε και ένα κουπόνι για να "κατεβάσετε" δωρεάν το Call of Duty: Modern Warfare 2. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 28 Ιουλίου.

[img_ALT=PowerColor PCS+ HD5770 Vortex Edition: Μοναδικό σύστημα ψύξης!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614c40b1a25026f.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=PowerColor PCS+ HD5770 Vortex Edition: Μοναδικό σύστημα ψύξης!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614c40b1a268da6.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now