Boton

Α-Data: Ανακοίνωσε τους νέους S596 Turbo Series SSDs

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Α-Data: Ανακοίνωσε τους νέους S596 Turbo Series SSDs]http://reviews.hwbox.gr/news/a-data.jpg[/NEWS_IMG] Η ADATA Technology Co., Ltd., η παγκοσμίως επικεφαλής σε μνήμες DRAM και προϊόντα εφαρμογών Flash, προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση του S596 Turbo, του πρώτου SSD που χρησιμοποιεί το Micron JMF616 controller. Όχι μόνο προωθείται η ταχύτητα των S569 αλλά επίσης έχει ενισχυθεί και η σταθερότητα. Ο νέος S596 Turbo, οδηγεί την βιομηχανία παραγωγής SSD σε μία ολόκληρη νέα εποχή.

Από την άποψη του interface, ο νέος S596 Turbo εφοδιάζεται από διπλό interface Sata II και Mini-USB, παρέχοντας μεγαλύτερη άνεση και ευελιξία. Ο SSD μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο όσο εξωτερικός φορητός σκληρός δίσκος όσο και εγκαταστημένος σε κάποιο λάπτοπ. Επιπλέον, με έναν μετατροπέα 3.5", ο S596 μπορεί να εγκατασταθεί σε έναν σταθερό υπολογιστή. Το αλουμινένιο κάλυμμα του S596 έχει σχεδιαστή και γρηγορότερη διάχυση της θερμότητας, φέροντας παράλληλα εντυπωσιακά κομψή εμφάνιση.

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11004c45d7c68a9a3.jpg" alt="A-Data S596 Turbo Series">

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11004c45d7c6974c0.jpg" alt="A-Data S596 Turbo Series">

JMicron JMF616, το νέας γενιάς Controller Chip

Σε συνδιασμό με την DDR2 128M cache buffer, ο S596 Turbo κάνει χρήση ενός νέας γενιάς ελεγκτή, προσφέροντας ταχύτητα ανάγνωσης μέχρι και 260ΜΒ ανά δευτερόλεπτο, καθώς και ταχύτητα εγγραφής 210ΜΒ/s, ταχύτητες 20% μεγαλύτερες από το προηγούμενο S596 μοντέλο. Το firmware υποστηρίζει Windows 7 Trim Command κάτι που μειώνει σημαντικά τον χρόνο εκκίνησης. Επιπρόσθετα, εξαιτίας του νέου ελεγκτή η σταθερότητα του νέου S596 έχει αυξηθεί αρκετά, απαλλάσσοντας τους χρήστες από αιφνίδιες αργοπορίες κατά τη διαβίβαση των στοιχείων. Ο S596 Turbo υποστηρίζει την τεχνολογία Static wear-leveling, που παρατείνει την διάρκεια ζωής του SSD. Ο S596 θα είναι διαθέσιμος σε στις εξής χωρητικότητες: 32G / 64G / 128G / 256G.

Οι χρήστες των S596 Turbo, θα μπορούν να κατεβάζουν το Norton Internet Security 2010 (60-day trial), ώστε να ζήσουν την εμπειρία της βελτίωση της κινητικότητας και της ασφάλειας μόνο με μερικά κλικ του ποντικιού μακριά. Όλοι οι SSD της A-Data συνοδεύονται από 3ετή εγγύηση.

Edited by Boton
Link to comment
Share on other sites

Ο SSD μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο όσο εξωτερικός φορητός σκληρός δίσκος όσο και εγκαταστημένος σε κάποιο λάπτοπ. Επιπλέον, με έναν μετατροπέα 3.5", ο S596 μπορεί να εγκατασταθεί σε έναν σταθερό υπολογιστή.

Χρησιμεύει παντου και αρκετά...ωραίος...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now