Recommended Posts

Παιδία καλησπέρα. Αύριο θα μπεί στο συστημά μου ένας QX9770.. Κανένα σχόλιο για τo cpu??? Οκ δεν είναι core i7 αλλά κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο!!!

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα τώρα να μιλήσουμε σοβαρά. Ο QX9770 είχε αγοραστεί κυρίως από overclockers που μάλιστα έπαιζαν με subzero ψύξη, και αυτό επειδή έχει ξεκλείδωτο multiplier και ανεβαίνει στις περισσότερες των περιπτώσεων πιο εύκολα - αυτός ήταν ο σκοπός του. Διαφορά από τον Q9505, ουσιαστικά, όχι δεν θα δεις. Εκτός αν πέσεις σε καλό QX9770 που overclock-άρεται εύκολα και κερδίσεις στα MHz.

Σαν αγορά είναι μια χαρά (με την προϋπόθεση ότι τον βρήκες σε χαμηλή τιμή), αλλά και με τον Q9505 πάλι ok θα ήσουν.

Link to comment
Share on other sites

Τον βρήκα σε πολύ καλή τιμή ναι και καινούργιο, ασφράγιστο δηλαδή. 150 ευρό βασικά... καλά δεν είναι... και εγώ για αυτο τον τσίμπησα... λόγω ξεκλείδωτου multiplier..

Link to comment
Share on other sites

Ναι σωστά. Απλά αν πάει στα 4 για καθημερινή χρησή πιστεύω πως θα μαι οκ. Οσο για την τιμουλα θεωρω πως 150? αξιζει απο τη στιγμη που δεν παω ακομα σε ι7 μονιμα

Link to comment
Share on other sites

ζεματαει και δεν ηταν τοσο καλος σαν τον qx9650+ οτι η περισοτερη δεν επεζαν σωστα σε θερμοκρασιες κατω απο το μηδεν με 400fsb και ας ηταν default στα 400

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now