George_o/c

Xigmatek Asgard & Asgard II: Τώρα με πλαϊνό "X" παράθυρο

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Xigmatek Asgard & Asgard II: Τώρα με πλαϊνό "X" παράθυρο]http://reviews.hwbox.gr/news/xigmatek.jpg[/NEWS_IMG]Τα γνωστά midi-towers Xigmatek Asgard και Asgard II πέρασαν από διαδικασία lifting, έτσι τώρα είναι διαθέσιμα με πλαϊνό παράθυρο σχήματος "Χ", ώστε ανά πάσα στιγμή να καμαρώνετε το αγαπημένο σας hardware. Σχετικά με το πρώτο, να πούμε ότι οι διαστάσεις του ανέρχονται στα 185 x 475 x 408 χιλιοστά και διαθέτει τέσσερα exposed 5.25" bays, δύο audio και δύο USB ports στο μπροστά μέρος, tool-less σχεδιασμό για μεγαλύτερη ευκολία στην εγκατάσταση ή αφαίρεση συσκυεών, φίλτρο σκόνης και 120mm ανεμιστήρα στο μπροστινό panel. Όσο για την τιμή του; Ιδιαίτερα φιλική, μόλις 39.90?. Το Asgard II κοστίζει 2? παραπάνω, λόγω του ότι έρχεται με λίγο πιο κομψή σχεδίαση και ανεμιστήρα 120mm πίσω.

Οι παραπάνω τιμές αντιστοιχούν στις εκδόσεις με παράθυρο. Όσοι πάλι έχουν ήδη αγοράσει τα Asgard στις προηγούμενες versions, μπορούν να προμηθευτούν το window kit στην τιμή των 12.90?.

[img_ALT=Xigmatek Asgard & Asgard II: Τώρα με πλαϊνό "X" παράθυρο]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614cca13c273919.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Xigmatek Asgard & Asgard II: Τώρα με πλαϊνό "X" παράθυρο]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614cca13c25be3f.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now