Nikos13

HElp Please...

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!

Παιδιά έχω πρόβλήμα το pc μου δεν έχω 10 μ'ερες που το έχω και μου έχει κάνει 2 φορές στο άσχετο επαννεκίνηση και δεν ξέρω τον λόγο :( Επίσης καμία φορά τρώει μικρο κολληματάκια.. Και δεν μου βγάζει κανένα μήνυμα λάθους μόλις ανοίγει..

Πλζζζ αν ξέρεις κάποιος κάτι θα το εκτιμήσω πάρα πολύ...

Link to comment
Share on other sites

Κοιτα απο θερμοκρασιες πως τα πας.Αν και απο οτι βλεπω

απο το πραγματα που φορας λιγο δυσκολο να ψινεσαι.

Επεζες καποιο παιχνιδι οταν εκανε επανεκινηση?

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την γρήγορη απάντηση σου :)

Όχι ένα dvd έγγραφα και τώρα που είχε πάει σε αναμονή και κούνησα το ποντίκι έκανε reboot... :/

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα φιλε μου Βμάτριξ το δοκίμασα όλα καλά βγήκαν και BIOS update έκανα τώρα παίρνω συνέχεια κάποια errors για τους σκληρούς και δεν ξέρω το λόγο :(

Link to comment
Share on other sites

Επειδή χλωμό να έχεις χωρίς o/c αυξημένες θερμοκρασίες... και αφού λες οτι έλενξες τις μνήμες σου τότε: συνήθως είναι πρόβλημα των drivers... Ας το πούμε conflict... κάποτε το είχα πάθει απο τους drivers του scanner... μια άλλη φορά πάλι απο το anti-virus ... δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το βρείς απο το step by step approaching ... Τι εννοώ: ένας δίσκος στο σύστημα, πέρασμα λειτουργικού γυμνού και βασικών οδηγών, έναν-έναν, και μετά σταδιακά αφού ελέγχουμε την σταθερότητα κάθε φορά, πέρασμα μιας-μιας συσκευής και ενός καθε φορά προγράμματος... θέλει υπομονή και χρόνο... ίσως να σου πάρει μέρες... Δε μας βοηθάς όμως ιδιαίτερα... Τι ακριβώς μυνηματα σου βγάζει για τους δίσκους? Όταν κάνει restart έχεις μπλέ οθόνη; Προλαβαίνεις να την δείς; Κι αν ναι, τι μυνημα λάθους σου βγάζει? Αν δεν προλαβαίνεις να την δείς υπάρχει ρύθμιση για να παγώνει στην μπλέ οθόνη και να μην κάνει αυτόματα restart... Ελπίζω πως σου έδωσα τα βασικά guidelines... Προχώρα και ξαναποστάρισε αποτελέσματα...

Link to comment
Share on other sites

ΚΑλημέρα φίλε μου,

Λοιπόν από θερμοκρασίες είμαι πολύ καλά δηλαδή 32 -40...

Μπλε οθόνη δεν μου έχει δώσει απλά κάποιο error Kernel Power, τώρα μετά από BIOS UPDATE & DRIVERS UPDATE δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο αλλά έχω το εξής πρόβλημα με αυτά τα errors : Σύνολο Errors (7420) + τώρα άλλα 2 (μόλις τα έδειξε τα δύο νέα άκουσα τους δίσκους να κάνουν ένα μικρό θόρυβο)

* 1000 + Χ ATAPI (11) [Το πρόγραμμα οδήγησης εντόπισε ένα σφάλμα ελεγκτή στο "\Device\Ide\IdePort1".]

* 2000 + Χ NTFS (55) [Η δομή του συστήματος αρχείων στον δίσκο είναι κατεστραμμένη και δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί. Εκτελέστε το βοηθητικό πρόγραμμα chkdsk στον τόμο "\Device\HarddiskVolumeShadowCopy8".] Έχω τεστάρει επανηλημένα τους δίσκους μου

* 100 Χ Η εκμίσθωση της διεύθυνσης IP 192.168.0.2 για την κάρτα δικτύου της οποίας η διεύθυνση στο δίκτυο είναι 0x1C6F653CD1AC δεν έγινε αποδεκτή από το διακομιστή DHCP 192.168.0.1 (Ο διακομιστής DHCP απέστειλε ένα μήνυμα DHCPNACK).

* 100 + Χ Σφάλμα της υπηρεσίας σκιωδών αντιγράφων τόμου: Μη αναμενόμενο σφάλμα κατά την αναζήτηση της διασύνδεσης IVssWriterCallback. hr = 0x80070005, Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση.

. Αυτό συχνά προκαλείται από λανθασμένες ρυθμίσεις ασφαλείας κατά τη διεργασία εγγραφής ή αίτησης.

Λειτουργία:

Συγκέντρωση δεδομένων συσκευής εγγραφής

Περιβάλλον:

Αναγνωριστικό κλάσης συσκευής εγγραφής: {e8132975-6f93-4464-a53e-1050253ae220}

Όνομα συσκευής εγγραφής: System Writer

Αναγνωριστικό παρουσίας συσκευής εγγραφής: {7eabe3f1-23ee-4d96-8433-13806b79157b}

* 10 - 12 Χ Η υπηρεσία 'WMPNetworkSvc' δεν ξεκίνησε σωστά επειδή η λειτουργία CoCreateInstance(CLSID_UPnPDeviceFinder) αντιμετώπισε το σφάλμα '0x80004005'. Βεβαιωθείτε ότι η υπηρεσία UPnPHost εκτελείται και ότι το στοιχείο UPnPHost των Windows έχει εγκατασταθεί σωστά.

* (Kernel Pnp) (219) Το πρόγραμμα οδήγησης \Driver\VLAN απέτυχε να φορτώσει τη συσκευή ROOT\NET\0001.

:help:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now