George_o/c

MSI Military Class II Press Release: Νέα γενιά εξαρτημάτων στρατιωτικής κλάσης!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=MSI Military Class II Press Release: Νέα γενιά εξαρτημάτων στρατιωτικής κλάσης!]http://reviews.hwbox.gr/news/msi.jpg[/NEWS_IMG]Κατά τη διάρκεια του 2010 η MSI, παγκοσμίως γνωστή κατασκευάστρια εταιρεία μητρικων καρτών και καρτών γραφικών, κέρδισε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και του ηλεκτρονικού τύπου με τα εξαρτήματα στρατιωτικής κλάσης (Military Class Components). Τα εν λόγω εξαρτήματα, που χρησιμοποιήθηκαν από την Ταϊβανέζικη εταιρεία στην επάνδρωση τόσο motherboards όσο και VGAs, ταυτίστηκαν με τη βραχώδη αξιοπιστία, τη μακροζωία και την σταθερότητα στο extreme overclocking. Τώρα, ένα μήνα πριν η Intel λανσάρει επισήμως το P67 Express Chipset, η MSI βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την δεύτερη γενιά εξαρτημάτων στρατιωτικής κλάσης, ονόματι Military Class II.

Καλωσορίστε λοπόν τα Solid CAPs, τα Super Ferrite Chokes και τους Hi-c CAPs. Οι Hi-c πυκνωτές έρχονται με πυρήνα από ταντάλιο και μετά από εξαντλητικές δοκιμές αποδείχτηκαν η καλύτερη λύση σε τρομερά υψηλές ή τρομερά χαμηλές θερμοκρασίες, ανεξαρτήτως του πόσο θα πιέσετε την μητρική. Τα πηνία φερρίτη (Super Ferrite Chokes - SFC) εγγυώνται σταθερή παροχή ενέργειας στην motherboard, εφόσον προσφέρουν 30% περισσότερο ρεύμα σε σχέση με τα παραδοσιακά πηνία, αλλά οι θερμοκρασίες τους είναι μειωμένες κατά 35%. Μιλάμε δηλαδή για την πιο ισορροπημένη λύση μεταξύ υψηλού performance και υψηλού efficiency.

Τέλος οι solid Ιαπωνικοί πυκνωτές με πυρήνα αλουμινίου, υπόσχονται να προσφέρουν χαμηλή αντίσταση και παραπάνω από δέκα χρόνια διάρκεια ζωής σε συνεχές πλήρες φορτίο. Εν συγκρίση με τους παλαιότερους liquid ηλεκτρολητικούς πυκνωτές θεωρούνται πολύ πιο σταθεροί και αποδοτικοί, για αυτό εξάλλου τους επέλεξε η MSI.

[img_ALT=MSI Military Class II Press Release: Νέα γενιά εξαρτημάτων στρατιωτικής κλάσης!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614cf9cefedc545.jpg[/img_ALT]

.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now