kanesaxo

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

About kanesaxo

  • Birthday 02/17/1982

kanesaxo's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Eιναι της ΧΦΧ ρεφερενς design. Απλα ρε συ ειναι πολύ εκνευριστικό οταν αγοράζεις ετοιμες ψυξεις αερα ντεμεκ κορυφαιες (μκ13 με vrm5 κοστιζουν κοντα στο 100ρικο) και δεν αποδιδουν. Πιο πολυ τα εχω την μκ13 και τα αθλια ψυκτρακια που ειχαν μεσα,η vrm5 απεδιδε κορυφαια. Η αξελερο παλι με τοσο ευμεγεθεις ψυκτρες,παλι δεν μπορει να ψυξει αυτο το παλιο shader chip. Γιαυτο χαλβαδιαζω ενα full plate waterblck, αλλα ειμαι ασχετος με το σπορ, και δεν μου περισσευουν και 300ε για ενα καπριτσιο. Υ.Γ. μιας και το ανεφερες,μπορεις να μου πεις σε idle τι θερμοκρασιες εχεις στη καρτα και σε τι ρολογια την τρεχεις?
  2. Επαναφερω το θεμα παιδες, για να πω πως εχω παρει και την αξελερο, οπου το ιδιο προβλημα παραμενει με την ψυξη εκεινου το αθλιου τσιπ. Ναι μεν εχω ησυχη καρτα πλεον,αλλα ξεχνώ το o/c Εχει βρει λυση ενα παληκαρι,αλλα οχι τοσο κομψη. Μετα απο τοσο καιρό μήπως εχει βγει στην αγορά κάτι άλλο? ή εστω καποια λυση? Υ.Γ. αν και χαλβαδιαζω ενα φουλ plate υδροψυξης,αλλα κρατιεμαι...
  3. ετρεξες furmark ή κανα metro και δεν φτανει 100% ?
  4. Λοιπον...τα ξαναβγαλα ολα. Τα ξανακαθαρισα προσεκτικα με ασετον. Εβαλα παλι τα ψυκτρακια,χρησιμοποιησα την arctic silver ceramique και παλι τζιφος. Οι τιμες των gpu shader/diode σε furmark φθανουν σε '' τους 100 βαθμους. Στο metro απο την αλλη,με ολα φουλ,σε στοκ ρολογια πυρηνας φθανει 50 βαθμους,και gpu diode/shader 75-80. Vrm's 45. Τι να πω,δε βγαζω ακρη. Δυστηχως...Γινεται αλλα οχι τοσο ευκολα οπως στην 5850,οπου πιεζεις την μαμα ψυκτρα και βγαινει. Στην 5870 ειναι κολλημενη στο Plate και θελει πολυ δουλεια-κοπτοραπτικης. Παντως εχω διαβάσει πως πολλοι εχουν προβλημα με ολες τις αφτερμαρκετ λυσεις. Ισως καταφυγω την αξελερο τελικα,επειδη οι ψυκτρες μνημων/vrm's "πατανε" πανω στην κυρια ψυκτρα...Θαναι λιγο καλυτερα ευελπιστω (οχι σε θεμα πυρηνα ομως)
  5. Νικο,δυστηχώς τζιφος. Βρηκα εναν που εβαλε το Plate αλλα στην 5850. Δεν εχει καμμια σχεση με την 5870,παρολο που οι ψυκτρες μοιαζουν "ιδιες". Για παραδειγμα δεν βγαίνει η εργοστασιακη ψυκτρα απτο κουλερ,πρεπει να κοπει με τροχακι ωστε να μεινει καθαρο το plate με χώρο ωστε να πατησει η μκ13. Αν δεν γινομαι αντιληπτος να ανεβασω φωτο με υποσημειωση. Ξενερα...
  6. Γιατρε μου τα χω βρει αυτα. Οπως βλεπεις "μη διαθεσιμο". Ασε μαζι με εναν αλλον φαγαμε τον τοπο. Η θα περιμενουμε,η θα πληρωσουμε 30ε μεταφορικα και να φερουμε απ'εξω. Προσπαθησα να κανω αυτο (να τοποθετησω το Plate μονο) silentpcreview.com | View topic - Twin Turbo Pro installed on my 5850 αλλά δεν γινεται στην 5870,θελει...τροχακι!
  7. Aυτο εχω κανει,και πραγματικα εκνευριζομαι που δεν δουλευει... Λιγο που ψαξα,ειδα πως κι αλλοι ειχαν παρομοια θεματακια. Λεω να βαλω μονο το plate της εργοαστασιακής και να αφησω την μκ13 πάνω... Αλλα δεν μπορω να βρω thermal pads πουθενα ελλάδα.
  8. Aν ηταν αγωγιμη θαρρω πως θα χε γινει καρβουνο η κάρτα! Εμεινε εκει απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη της αυτη η παστα εκει γυρω.Και δυστηχως δεν καθαριζεται ευκολα,το προσπαθησα...Πες μου πως να το κάνω,να το καθαρισω κι αυτο.
  9. Εβαλα την παστα που ειχε μέσα η προλίματεκ.(στον πυρηνα μονο.Τα ψυκτρακια των μνημων ειναι με αυτοκολλητη παστα,και το VRM5 ειχε δικο του thermal pad) Απο φωτό οσες θελετε. Nα τονισω,τερμα πανω αριστερα,εγκειται απ'οτι καταλαβαινει το προβλημα με το shader.Ενα μικρουλι ολοκληρωμενο. Επισης εχω βγαλει εκεινο το ψυκτρακι,κι εβαλα ξεχωριστο για το ολοκληρωμενο εκεινο,κι ξεχωριστο στη μνημη δεξια.Απλως δεν το βγαλα φωτο. Οτι αλλο απο φωτο που νομιζεις οτι μπορει να βοηθησει μου λες να ανεβασω.
  10. Παίδες τα φώτα σας... Πραγματικα θα γινω γυρολόγος των φορουμς,μεχρι να βγαλω ακρη. Αγορασα προσφατως μια ΜΚ13 και μια VRM5 για την 5870 μου. Βγαζω λοιπον την στοκ ψυκτρα,καθαριζω τα παντα,κολλαω τα ψυκτρακια (που μου φανηκαν λιγο μουφα) ,τοποθετω την μκ13, την vrm5 και τους ανεμιστηρες. Πηγα να κανω τα τεστς με στοκ ρολογια και υπερχρονισμένα ωστε να την συγκρινω με το στοκ κουλερ. Ε προς εκπληξη μου,furmark δεν βγαζει η καρτα ουτε λεπτο...Μια ενδειξη,το GPU shader χτυπαει 104 βαθμους και κολλάει. Ενω με το στοκ κουλερ,ολα καλα στα 1001/1350/1.25. Καμμια φαεινη ιδεα κανεις?
  11. E ναι,3 φορές την περιμενα,3 φορές "σε 15-20 ημερες" ακουγα... Ε πως περιμένουν να πουλησουν αυτοι? λες και ειναι τιποτα σπεσιαλ κομματια και θα βγαλουν λιγα στην παραγωγη. Ηδη η 5870 ειναι στην αγορα ποσο καιρο...
  12. H ημερομηνια παραλαβής μετατεθηκε στις 20 του μηνα. Εντελει αγορασα μια mk13 / vrm5 επειδή βαριεμαι να περιμενω.
  13. Ειναι CF compatible παντως,κι απ'οτι βλεπω απτη μητρικη μου (asus p5q deluxe) παρολο τα 5.6cm παχος της κάρτας, εχει άπλα απτην ομοσταυλη της σε CF. Παντως παιδες με 30-40 βαθμους κατω σε φορτιο, δηλ απο 85 σε 45, δε θα με πειραζε να πεταει το "ζεστο" αερα πάνω στην αλλη.