ChameZX

Members
  • Posts

    1,416
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

ChameZX last won the day on November 10 2019

ChameZX had the most liked content!

About ChameZX

  • Birthday 09/06/1993

Systems Specs

  • CPU
    INTEL I5-4690K
  • Motherboard
    ASUS Z97-A
  • GPU(s)
    MSI GEFORCE GTX770 GAMING OC EDITION
  • RAM
    KINGSTON HYPERX FURY 8GB
  • SSDs & HDDs
    SEAGATE BARRACUDA 1TB/ SAMSUNG 840PRO 128GB
  • Sound Card
    On board
  • OS
    Windows 10 Pro

Recent Profile Visitors

3,976 profile views

ChameZX's Achievements

Senior Member

Senior Member (5/5)

176

Reputation

  1. Κρατάω πάρα πολύ μικρό καλάθι για τα Windows 11. Όσο δεν τα πλασάρουν παραέξω οι μεγάλοι vendors, δεν βρισκω ουτε λόγο να τα βάλω στο pc. Συνάδελφος τα έβαλε στο pc και μου είπε ότι για gaming είναι προς το παρόν „no go“.
  2. θα το μαθουμε και αυτο! Εδω που τα λεμε, δεν θα με φανει και περιεργο...
  3. Καλή φάση, το τρέχεις σε κάνα μονταρισμένο os η απλά πάνω στα Google Android?
  4. Περιμενω ενα feedback, εχω και εγω ενυδρειο και χρειαζεται συνεχεια να ειμαι εκει για ανοιγωκλεινω την λαμπα. Τελικα, το πετυχες καπως;
  5. Εδώ που τα λεμέ, το Forum έχει μερίδιο ευθύνης που πλέον μπαίνω και ποσταρω μιας στο τόσο. Σιγουρά πέρασαν τα χρονιά και μεγαλώσαμε, αλλά θυμάμαι ότι μπήκα στο φόρουμ για να ρωτήσω κάποια πράγματα για ανεμιστήρες, και έχω φτασει στο σημείο να κάνω System Administration.
  6. (Έλα ρε Elite Group τσιμέντο! ακόμα λειτουργείς!) Εμ, θα είμαι λίγο επιφυλακτικός με αυτό που θα γράψω. Αλλά αυτοί οι αριθμοί που βλέπεις στον επεξεργαστή υπάρχει περίπτωση να είναι και λάθος, μιας και οι επεξεργαστές τις Intel το 2010 δεν είχαν καν τεχνολογίες εντοπισμού θερμοκρασίας. Αυτά τα στοιχεία για το Monitoring μπήκανε από την δεύτερη γενιά και μετρά. Οπότε δεν ξέρω σε μια τέτοια πλατφόρμα κατά ποσό βασιμά είναι τα νούμερα. Όπως και να χει, μπορείς να δεις, αν μέσα από την μητρική μπορείς να αλλάξεις την ταχύτητα των ανεμιστήρων του κουτιού ή του της ψυκτρας. Δες αν υπάρχει κάποιο προφίλ τύπου „Performance“ για τους ανεμιστήρες, αλλά και πάλι σε τοσο παλιές πλατφόρμες…είναι ντε μι.
  7. Καλησπέρα Χρηστό. Μια προχωρημένη λύση θα ήταν ένα VLAN αλλά δεν ξέρω τι υποδομές δικτύου έχεις και κατά ποσό μπορείς να το κάνεις μονός σου. Μια πιο εύκολη λύση, και ίσως και η πιο συνετή μιας και ανέφερες ότι έχεις κάποια υποσυστήματα δικτύωσης της Cosmote είναι ένα Guest-Network, στο οποίο να ρυθμίσεις εσύ την ταχύτητα της μεταφοράς δεδομένων σε upload/download που θα έχουν οι πελάτες σου (guests) ώστε να μην επιβαρύνει το κύριος δίκτυο. Σε γενικές γραμμές πάντως και με βάση την εμπειρία μου, τα Router που έρχονται απο τους παροχους στην Ελλάδα τύπου ΟΤΕ δεν νομίζω να σου δίνουν πάρα πολλές δυνατότητες για να δουλέψεις το δίκτυο σου και να το φέρεις στα μετρά του. Το λέω με επιφύλαξη αυτό.
  8. Είμαι σχεδόν βέβαιος, ότι στα επόμενα χρονιά θα δούμε την Dual Graphics τεχνολογία που έβγαλε η AMD το 2011 με τους Llano/Trinity/Richland/Kaveri εφαρμοσμένη πάνω στην Intel αναμεσά στις Xe iGPUs και τις παντελώς αδύναμες DG1s. Θα το παρουσιάσουν σαν „άλμα“ στην τεχνολογία των γραφικών. Επίσης, αυτή η συνεργασία μεταξύ τον δυο στα Multi-Chip με τους i7-88xxG + RX Vega M GH/GL πάνω στα Intel Hades NUC τι απέγινε; Έχει πάει άπατο το ολο κονσεπτ έτσι;
  9. Δώσε μας μερικά ακόμα στοιχεία, τι χρήση θέλεις να κάνεις, τι σκοπεύεις να εφαρμόσεις πάνω στο ρουτερ. Επίσης, τι είναι αυτό που το ρουτερ του ΟΤΕ δεν μπορεί να κάνει; (πολλά δεν μπορεί οκευ, αλλά να ξέρουμε τι ψάχνεις.) Δώσε μια τιμή. Για εμένα ένα καλό ρουτερ με λογική τιμή ξεκινάει στα 200+ €.
  10. μπα οχι, για κανεναν λογο. το κλειδι ειναι κλειδι και τελος. Εγω θα δοκιμαζα παλιοτερους drivers και ισως εκανα ξανα εγκατασταση το παιχνιδι απο την αρχη.
  11. Ασυμβατότητα κάποιου driver? Δοκίμασες να τρέξεις το παιχνίδι με πιο παλιούς nVidia Drivers; Μήπως είναι κάποιο Bug του παιχνιδιού ρε συ; Έχεις πολύ τέντα σύστημα για να κάνει κόλπα.
  12. Πλακα πλακα τι εγινε ρε παιδια με αυτο το θεμα; ειχαμε κανα νεο; Τρανταχτο κομματι του φορουμ. Αν ενα πραγμα που θα με κανει να θυμαμαι το HwBox για παντα, ειναι αυτη η γκελα! Θα ελεγε κανεις πως ολο αυτο αφησε καπως μια πικραδα στο φορουμ.
  13. «Εντάσσοντας την στην μεγαλύτερη υποδομή cloud του κόσμου» - AWS „Am i a joke to you?” - με 34% market share, κοντά διπλάσιο από της Microsoft
  14. Περιμένω πως και πως να παίξω το Elder Scrolls V: Enchanted Remastered Uncut Director's Edition