mahler76

Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

About mahler76

  • Birthday 09/30/1976

mahler76's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Λοιπόν πήγα σήμερα Πλαίσιο και αφού ανέφερα το πρόβλημα και έκαναν ένα τσεκ με ένα δικό τους διαγνωστικό, είδαν πως όντως η κάρτα γραφικών δεν έδινε ενδείξεις. Όμως δοκιμάζοντας άλλα 3 λαπτοπ hp με την ίδια κάρτα γραφικών, ένα ίδιο με το δικό μου και άλλα 2 με διαφορετικά configurations, (μάλιστα το ένα αρκετά ακριβό σαν μηχάνημα), μας έβγαζαν το ίδιο πράγμα. Οπότε μιας και δεν μπορεί να είναι όλα τα hp χαλασμένα (και αν έπαιρνά άλλο πάλι το ίδιο θα μου έβγαζε) και μιας και δουλεύει καλά το μηχάνημα, αποφάσισα να το κρατήσω και αν μου βγάλει κάποιο πρόβλημα εγγύηση έχω.
  2. Καλημέρα φίλε μου. Κανονικά είχε windows, drivers. Απλά έκανα τα update σε windows και drivers από την εφαρμογή της HP και το site της AMD. Σκέφτηκα πως ίσως κάποιο από το update δημιούργησε πρόβλημα και επανέφερα το σύστημα στην αρχική του κατάσταση. Αλλά το πρόβλημα στις ενδείξεις παραμένει.
  3. Ναι χτες το πήρα οπότε είναι μέσα. Θα πάω αύριο για αλλαγή. Έβαλα και το εργαλείο για μόνιτορ από την amd και αυτό δεν έχει καν ενδείξεις.
  4. Με αυτά δεν κατάφερα να δω ενδείξεις θερμοκρασίας, ίσως κάνω κάτι λάθος. Θα δοκιμάσω και κάποιο άλλο αλλά μάλλον θα το πάω για κοίταγμα. Κατάλαβα, τρέξιμο και καυγάδες στο Πλαίσιο και άλλη μια μέρα χαμένη
  5. Καλησπέρα παίδες. Ελπίζω να το ποστάρω σε σωστό μέρος στο φόρουμ. Αγόρασα προχτές το παρακάτω λάπτοπ HP 15 AC 137 Laptop (Intel Core i3 5005U/4 GB/128 GB/R5 M330) - Windows Ενώ δουλεύει μια χαρά, δεν θερμαίνεται, δεν κολλάει και γενικά δεν δείχνει να έχει κάποιο πρόβλημα, κάνοντας έναν έλεγχο με το Speccy είδα το παρακάτω. . Φυσικά πιστεύοντας πως είναι λάθος οι 511 βαθμοί Κελσίου μιας και τότε θα έπρεπε να έχει λιώσει το λάπτοπ, έτρεξα και άλλα 2 προγράμματα και πήρα τα ίδια αποτελέσματα. . Υπάρχει περίπτωση να ισχύουν τέτοιες θερμοκρασίες χωρίς να έχει καεί το μηχάνημα; Φυσιολογικές δεν νομίζω να είναι; Πρέπει να το πάω άμεσα στο σέρβις; Αυτή την στιγμή κάνω επαναφορά συστήματος στην αρχική του κατάσταση για να δω αν ανεβάζει αυτές τις θερμοκρασίες και με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις του, αρχικούς drivers κλπ αλλά θα εκτιμούσα οποιαδήποτε γνώμη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Παίδες σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις και τις συμβουλές. Θα συσκεφθώ με τον ενδιαφερόμενο και θα δούμε
  7. @konmarin Και το δικό σου εξαιρετικό αν και από Hdd και dvd είναι καλυμμένος. Επίσης δεν ξέρω αν θα τα χρειαστεί ποτέ τα 8gb μνήμης αλλά θα μου πείς τόσο φτηνή που είναι...
  8. δεν πιστεύω να εννοείς εμένα γιατί εγώ σου είπα για την πρότασή σου
  9. Να σου πω την αλήθεια από AMD δεν ξέρω τίποτα για να μπορώ να του κάνω πρόταση Αλλά θα εξαρτηθούν όλα από το τι θέλει να δώσει σε χρήματα και αν μπορεί να περιμένει.
  10. Υοshi το συστηματάκι το τελευταίο το έπαιρνα κι εγώ άνετα!
  11. Πολύ καλημέρα σου. Η αλήθεια είναι όταν στην αρχή ο φίλος είπε για καινούριο υπολογιστή κάτι ανάλογο σκεφτόμουν με Core i3. Νομίζω είναι καλύτερος από Pentium και Celeron αν βέβαια δεν κάνω λάθος
  12. Ωραίο φαίνεται κι αυτό αν και προς το παρόν βγαίνει εκτός προυπολογισμού μάλλον. Θα δώ τι θα πεί και ο φίλος
  13. Άρα λες ο Celeron G1840 είναι καλύτερος σε επιδόσεις από τον Core 2 Duo E7200 + την GeForce 730 GT που σκέφτομαι να του βάλω; (για την κατανάλωση δεν το συζητώ καν εκεί είναι σίγουρα πολύ καλύτερος).
  14. Μόνο με 2 GB μνήμη και τρέχει οκ; Αυτό δεν το περίμενα είναι η αλήθεια. Ενδιαφέρουσα και αυτή η πρόταση. Πάντως και το δικό μου pc (CPU:Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.00GHz/RAM:4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 500MHz (5-5-5-18)/Motherboard:ASUSTeK Computer INC. P5K PRO (LGA775)/Graphics:2048MB ATI AMD Radeon HD 6900 Series (Sapphire/PCPartner)/Storage:111GB KINGSTON SH103S3120G (SSD) -) που δεν απέχει πολύ από αυτό που θέλω να φτιάξω, όκ στην κάρτα γραφικών μάλλον απέχει, αλλά πάντως τρέχει Autocad 2015, Photoshop 2015 και εντελώς απροβλημάτιστα βίντεο σε φουλ HD.