juniorkakas

Asrock με msi radeon 250x γραφικών

Recommended Posts

Καλησπέρα! Έβγαλε/άλλαξες κάτι πρόσφατα στο pc σου? Τσέκαρε αν τα καλώδια ρεύματος και σήματος της οθόνης είναι κουμπωμένα κ απο τις 2 μεριές.

Link to comment
Share on other sites

Κάτι έχεις πειράξει μέσα, τσέκαρε όλα τα καλώδια, βγάλε βάλε την κάρτα γραφικών στην μητρική και τα καλώδια ρεύματος της. Δεν πιστεύω να καθάρισες την κάρτα με κανα πανάκι όπως τα swiffer....Η οθόνη έχει κανονικά ρεύμα?

Link to comment
Share on other sites

Βάλε την κάρτα γραφικών στην δεύτερη θύρα της μητρικής σου αν δεν ανοίξει ούτε έτσι δοκίμασε την σε pc φίλου σου για να είσαι 100% σίγουρος ότι εκεί είναι το πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Βγάλε την μπαταρία απο την μητρική και το ρεύμα απο το τροφοδοτικό και πάτα το κουμπί που ανοίγει το pc μερικές φορές και βάλτα όλα ξανά μήπως και ξεκολλήσει. Ποια μητρική asrock έχεις?

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα παιδιά το πσ ανοίγει κανονικά αλλά δν μου ανοίγει τν οθόνη τι πρόβλημα παίζει να εχω

Τι εννοείς το pc ανοίγει κανονικά? Ακούς τους ήχους των win ότι φορτώνει κανονικά το λειτουργικό και δεν έχεις σήμα στην οθόνη? Μήπως απλά τα ανεμιστήρια δουλεύουν και το pc δεν bootάρει?

Βγάλε την κάρτα γραφικών και τις μνήμες και καθάρισε τις επαφές με μια γομα. Δοκίμασε να ξεκινήσεις το pc χωρίς την κάρτα γραφικών πρώτα και μετά χωρίς μνήμες να δεις αν σου δίνει καθόλου beeps.

Αν σου δίνει beeps δοκίμασε να το ξεκινήσεις μόνο με τα βασικά (i.e. μόνο με την κάρτα γραφικών και μια μνήμη επάνω στην μητρική). Μπορεί να τα έχει παίξει το τροφοδοτικό και γι' αυτό δεν bootάρει.

Δοκίμασε όλα αυτά και πες μας τι γίνεται. Για ότι άλλο θες μην διστάσεις να ρωτήσεις.

Ελπίζω αυτό να βοηθήσει.:)

stealth

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now