Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/06/2017 in all areas

  1. Επισης εχω παει στην Cyta οπου ειχα δυο συμβολαια και τα ξεπληρωσα και τα δυο μου τα συμβολαια για να βαλω πανω τo S8 το οποιο το εκανα προπαραγγελεια στις 30/3/2017 και το παρελαβα στις 27/4/2017 απο το καταστημα της Cytas ετσι το σαββατο δηλ 29/4/2017 πηγα ξεπληρωσα και το δευτερο μ το συμβολαιο και πηρα το LG G6 χωρις να πληρωσω κατι αρχικα μπροστα οπως πληρωσα 63ευρω μπροστα στο S8 για να μου ρχεται 51ευρω τον μηνα. Το LG G6 θα μου ρχεται στα 73ευρω.
    2 points
  2. Να στε καλα παιδια παρτε και αλλες φωτογραφιες:
    2 points
  3. 1 point
  4. Μέχρι τότε μπορεί να κυκλοφορήσει και η επόμενη γενιά , με μεγαλύτερα clocks και περιθώρια για oc.Παρόλλα αυτά θα ήθελα ένα r7 να αντικαταστήσει κάποια στιγμή τον αργό στα renders 6700k.
    1 point
  5. εδώ και χρόνια έχω φύγει από το κλασσικό desktop PC, και έχω πάει σε laptop... επειδή μεγάλωσε η οικογένεια, και μειώθηκαν οι χώροι (δεν υπάρχει πλέον γραφείο στο σπίτι). βέβαια επειδή το λάπτοπ δεν μπορεί να τα κάνει όλα, στήθηκε htpc στο σαλόνι, μικρού μεγέθους αλλά πολλαπλών χρήσεων (24x7 λειρουργία, αθόρυβο, με πολλούς δίσκους για χρήση NAS κλπ).
    1 point
  6. Άμα ήταν σαν του @jax7480 θα πέταγες τον 5960x από το παράθυρο!
    1 point
  7. Ποσο κοστιζουν αυτα τα μπλιμπλικα στις εταιριες αν παραχθουν μαζικα ? Δεν μπορουν αληθεια να τα συμπεριλαβουν στο bundle των μητρικων τους ?
    1 point
  8. Η απλα το μηλο τρωει απο ολους και με μερος απο τα κερδη πληρωνει τα δικαστηρια. Συνηθεις τακτικη ολων των μεγαλων εταιριων οταν μυριζονται χρημα και τα εσοδα ξεπερνουν τα εξοδα μιας δικαστικης διαμαχης. Το πιθανοτερο ειναι να ερθουν σε εξωδικο συμβιβασμο , οπως γινεται σχεδον στις περισσοτερες περιπτωσεις.
    1 point
  9. Δεν θέλω να μου αγχώνονται. Σε 1-1,5 έτος που θα έχει τελειώσει το CB-testing (consumer beta testing) ή αλλιώς RW testing (real world testing) και θα έχουν διορθωθεί οι περισσότερες "παιδικές ασθένειες", θα αγοράσουμε.
    1 point
  10. επιτελους....βγηκα απο το μεσαιωνα...
    1 point
  11. Αυτές και έπονται η μητρική και ο επεξεργαστής...
    1 point