Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/22/2020 in all areas

  1. Νομίζω πως η μπίλια κάθεται στη Microsoft, "Can it play Flight Simulator? "
    2 points
  2. Μιας και ειμαι ετοιμος για αγορα κανουριου high end Pc θα ηθελα την γνωμη σας . Budget 2.5 max 3k. GPU : MSI RTX 2080 Super gaming x Trio CPU : i7 10700k Motherboard: MSI 490 MPG GAMING CARBON WIFI RAM : Corsair 32 GB (2x16) DDR4 3200 Mhz CL 16 dominator Platinum Cooler : Cooler master Master liquid ML 240 R SSD : Samsung 970 Evo plus 1TB PSU : Corsair Rm850x Εαν καποιος εχει να προτεινει κατι καλυτερο με αυτο το budget η να αλλαξω κατι απο τα παραπανω θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα Ευχαριστω προκαταβολικα
    1 point
  3. αυτή που έχεις βάλει στην λίστα άλλα με τρία φανακια https://www.skroutz.gr/s/16628202/CoolerMaster-MasterLiquid-ML360R-RGB.html
    1 point
  4. Έχεις κάποια να προτείνεις ; Ευχαριστώ !
    1 point
  5. ωραιος ίσως την υδροψυξη να την επαιρνες με τρια φανακια γιατι λεει 125tdp αλλα παει παραπανω το tdp
    1 point
  6. 1 point
  7. Λοιπόν κάθισα και έπαιξα την beta για 3 ώρες περίπου στην αρχή όλα ωραία καλά μετά από μια ώρα το βαριέσαι πραγματικά κάνεις τα ίδια και τα ίδια πολύ προβλέψιμο , μαξιμουμ 30 ευρω θα έδινα γιαυτό το παιχνίδι και σας μιλάει ένας καμένος με Marvel και Dc ξενέρωσα λίγο τι λίγο πολύ αλλιώς το περίμενα . Γύρω στα 45-40 -30 fps έπαιζα όλα max 2560x1080p ( Υπόψιν έβγαλε η AMD driver patch για τις gpu για να είναι συμβατό με το Avengers Closed beta και κατέβασα ) σε μια φάση που γινόταν χαμός και ξύλο έπεφτε βροχή με τον Hulk μου κρασαρε και το παιχνίδι. Αν κάτσω να παίξω καποιο παλιό Ultimate Marvel alliance remasted ακόμα και το παλιό με τα γραφικά εκείνης της εποχής ποιο πολύ χαρά θα έχω . Εχει χαλια optimization τι να λεμε το framrate δεν είναι σταθερό δοκιμάστε το και εσείς με τις ποιο νεες και καλύτερες κάρτες γραφικών , εγώ ότι παιχνίδι νέο έχω αγοράσει και παίζω RIDE 3 , The crew 2 ,grid 2019 , από 55-60 fps σταθερά στο devil ma cry 5 πάνω από 80-90 fps.
    1 point
  8. Έγινε τόσο κακό το DC universe online; Κρίμα θεωρούνταν από τα καλά free to play. Θα συμφωνήσω ότι το omega ήταν παιχνιδάρα.
    1 point
  9. βλέπω να θέλει ryzen 3900x και rtx3090 σε SLI για να παίξει το παιχνίδι
    1 point
  10. μιας και μιλάτε για f2p δοκίμασα τις προάλλες το Dc univers online τη ξεφτίλα παιχνίδι ενώ έχει ωραία ιστορία σου δίνει την δυνατότητα να φτιάξεις τον δικό σου ήρωα κάλο η κακό και να έχεις για μέντορα αν είσαι κακός τον Lex Luthor η κάλος τον Batman και πολλούς άλλους που θα σε καθοδηγούν στις αποστολές . Το κακό ξεκινάει ότι είναι free to play αν δεν πληρώσεις μια μηναία συνδρομή σε καταδικάζει το παιχνίδι ο ήρωας σου να μείνει για πάντα στα 30 lvl, να έχεις μαξ δυο ήρωες ενώ αν είσαι premium δεν έχεις όριο και σε κάθε αποστολή σου δίνει ένα loot box το οποίο έχει διάφορα αντικείμενα για τον ήρωα ανοίγουν μόνο αν είσαι premium πολύ ελεεινό, πολύ τοξικό περιβάλλον να βλέπεις να βρίζονται στο τσατ . Το απεγκατεστησα αμέσως το παιχνίδι όταν κατάλαβα οτι αν δεν πλήρωνα συνδρομή θα εμενα για παντα 30lvl ,για κανένα παιχνιδι f2p δεν αξίζει να πληρώνεις σήμερα παίζεις και αύριο μπορεί να κλείσει την έπαθα μια φορά στο Marvel Heros Omega το οποίο όμως ήταν παιχνιδιάρα .
    1 point
  11. λογικό γιατί επεξεργαστής και η καρτα γραφικων δεν έχει ακόμα φτιαχτεί για να μπορεί να το παίζει
    1 point
  12. Τα έκαναν σαλάτα. Για δύο ημέρες είχε video στο youtube με αντίστροφη μέτρηση και μόλις 2 ώρες πριν την έναρξη το έκαναν private. Μετά από μία ώρα από το private mode και μία ώρα πριν την έναρξη του video έβγαλαν την ανακοίνωση στο youtube. Ταυτόχρονα (στη αρχή του διημέρου) "βγήκε" το leak (ή το διέρρευσαν οι ίδιοι για να δουν αντιδράσεις - δεν είδα κανένα Copyright claim), πήραν τα αρνητικά σχόλια και ανέβαλλαν τα πάντα, χωρίς να λένε πόσο θα είναι ο extra time, άντε του χρόνου πάλι. Δεν ξέρω, αλλά έχω την εντύπωση πως φέτος τα πράγματα δεν πάνε καλά γενικώς (ίσως λόγω covid). Πολλές καθυστερήσεις.
    1 point