Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/30/2020 in all areas

  1. Η gaming καρέκλα Omega Cyberpunk 2077 είναι η νεότερη προσθήκη στη συλλογή της Secretlab και τα specs της, την τοποθετούν ανάμεσα στις καλύτερες του χώρου. Η συγκεκριμένη έκδοση προσθέτει στην καθημερινότητά σας λίγο από την techno-dystopia του Cyberpunk 2077 και του κόσμου που το συνοδεύει και με τα ηλεκτρικά traces στο backrest θέτουν μια αρκετά καλή βάση στον οπτικό τομέα. Η καρέκλα φυσικά διαθέτει όλη την τεχνογνωσία της Secretlab με τη χρήση του δέρματος Prime 2.0 ενώ βασίζεται στην φετινή σχεδίαση των gaming καρεκλών της με όλες τις σχεδιαστικές γραμμές που την κάνουν θελκτική σε κάθε gaming setup. Το έντονο κίτρινο χρώμα, με τις σκούρες μαύρες λεπτομέρειες και το λογότυπο στο πίσω μέρος δημιουργούν μια ιδιαίτερη και Cyberpunk 2077 εικόνα ενώ κορυφαία χαρακτηριστικά όπως τα 4D armrests που ρυθμίζονται προς όλες τις κατευθύνσεις, το memory foam που καλύπτει μεγάλο μέρος της καρέκλας και η πλήρως ανακλινόμενη πλάτη τονίζουν την άνεση που θα έχετε καθώς παίζετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια. Η συγκεκριμένη μαζί με πολλά μοντέλα ακόμα αποτελεί προϊόν προσφοράς που τρέχει μέχρι και το τέλος του έτους και έτσι η προτεινόμενη τιμή της διαμορφώνεται στα 449€ για την Ευρωπαϊκή αγορά - αν και αξίζει να αναφερθεί ότι σύμφωνα με την εταιρία υπάρχουν αισθητές καθυστερήσεις στις παραδόσεις και εάν κάνετε τώρα την παραγγελία σας, ενδέχεται να την παραλάβετε προς το τέλος Φεβρουαρίου. Πηγή Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  2. Ένας από τους επεξεργαστές της οικογένειας Cezanne δημιουργεί αρκετό ενδιαφέρον για όσους σκέφτονται να προμηθευτούν ένα νέο laptop σύντομα. Η mobile κοινότητα θα λάβει μια σημαντική αναβάθμιση στις αρχές του νέου έτους καθώς η AMD ετοιμάζει μια νέα σειρά επεξεργαστών βασισμένη στην Zen 3 αρχιτεκτονική και με βλέψεις να κυκλοφορήσει άμεσα. Από τους πολλούς επεξεργαστές που θα απαρτίζουν την σειρά ξεχωρίζει ο Ryzen 9 5900H όπου με τους 8 πυρήνες του εμφανίστηκε στο Geekbench 5 δείχνοντας πρακτικά τι μπορεί να καταφέρει από άποψης επιδόσεων με 1520 και 9325 να είναι τα scores για το single & multi core. Τα αποτελέσματα τοποθετούν τον συγκεκριμένο επεξεργαστή κοντά με τις desktop παραλλαγές όσον αφορά το single thread και μένει ελαφρώς πίσω στο multithread score λόγω των χαμηλότερων χρονισμών που οριοθετούνται από το TDP της πλατφόρμας. Το efficiency της εν λόγω πλατφόρμας δίνει την ευκαιρία στην AMD να παρουσιάσει ένα αρκετά ισχυρό προϊόν για την αγορά των laptops ενώ περιμένουμε να βρεθεί και στο εσωτερικό φορητών gaming συστημάτων σχεδόν άμεσα. Ανάμεσα στα μοντέλα, φήμες θέλουν την AMD να λανσάρει μαζί και τον Ryzen 9 5900HX, ένα εξίσου οκταπύρηνο part με ξεκλείδωτο όμως πολλαπλασιαστή που θα βοηθήσει στις overclocking περιπέτειες των χρηστών. Όσον αφορά τον Ryzen 9 5900H, αυτός λέγεται ότι θα φέρει TDP 45W, όμοιο δηλαδή με τον επεξεργαστή που αντικαθιστά, οριοθετώντας τις επιδόσεις του σε μερικά multithreadded σενάρια χρήσης. Παρά το γεγονός ότι περιμένουμε κάποια ανακοίνωση από πλευράς AMD μέσα στον ερχόμενο μήνα (Ιανουάριο), laptops που θα φέρουν την εν λόγω γενιά CPUs μαζί με ίσως κάποιες νέες κάρτες γραφικών από την NVIDIA και την AMD αναμένεται να κυκλοφορήσουν επίσημα τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο, όπως δηλώνουν πολλά μέσα. Όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερο άρθρο μας, η σειρά Ryzen 5000 για το mobile θα περιλαμβάνει μια μείξη μοντέλων με Zen 2 και Zen 3 αρχιτεκτονικές κάτι που σημαίνει ότι ένας αγοραστής θα πρέπει να είναι αρκετά 'διαβασμένος' για να κάνει την καλύτερη επιλογή. Πηγή Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  3. Η εταιρία αποκάλυψε επίσημα την πρώτη της custom Radeon RX 6900 XT Gaming OC και οι χρονισμοί της υποδηλώνουν μια μικρή αύξηση από το μοντέλο της AMD. Μπορεί η συγκεκριμένη να πάρει τον χρόνο της μέχρι να κυκλοφορήσει στα καταστήματα, όμως η Gigabyte δεν έχασε καμία ευκαιρία και λανσάρει την Gaming OC υλοποίηση της Radeon RX 6900 XT της, η οποία διατηρεί αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά της αρχικής κάρτας, όπως τους 5120 stream processors και την RDNA 2 σχεδίαση της AMD με τα ενσωματωμένα ray tracing cores της. Η κάρτα, όπως και η reference εκδοχή της απαιτεί έναν τροφοδοτικό ισχύος 850W και δύο PCIe 8 Pin συνδέσεις τροφοδοσίας, ακολουθώντας πιστά το TDP limit της AMD. Το custom μοντέλο της Gigabyte όμως βρίσκεται σε ένα custom PCB και οι χρονισμοί της φτάνουν τα 2285MHz σε boost clock όπου είναι 35MHz πάνω από την εργοστασιακή συχνότητα λειτουργίας. Το τρίπτυχο των ανεμιστήρων ακολουθεί την κλασική σχεδίαση της Gaming OC σειράς καρτών με παρόμοιο πλαστικό κάλυμμα και τέσσερις εξόδους εικόνας, εκ των οποίων οι δύο HDMI 2.1 και οι άλλες δύο DisplayPort 1.4a - συμβατές με υπερ-υψηλές αναλύσεις. Όπως και στην περίπτωση της RX 6800 XT που κυκλοφόρησε με έναν μήνα διαφορά από την 6900 XT, έτσι και εδώ περιμένουμε και ένα high end μοντέλο όπως την Aorus όπου θα προσφέρει κορυφαία χαρακτηριστικά και ποιότητα κατασκευής μαζί με πλήθος features για τους enthusiasts που αποζητούν το καλύτερο δυνατό. Μέχρι να έρθει αυτή η στιγμή όμως, η Gaming OC ίσως καταφέρει (και προλάβει) να βρεθεί σε μερικά high end setups τις τελευταίες ημέρες του έτους. Πηγή Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  4. Ορίζοντας: η γραμμή που φαίνεται νοητά να αγγίζει ο ουράνιος θόλος τη Γη. Κάπου εκεί θα βλέπουμε και τις φετινές GPUs
    1 point