panos7

Members
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by panos7

  1. [NEWS_IMG=Tablet με Windows 8 και κατασκευής Samsung θα παρουσιαστεί αυτή την εβδομάδα]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354e0b3c641f0e1.jpg[/NEWS_IMG]Η Microsoft ετοιμάζεται να παρουσιάσει στο συνέδριο της αυτή την εβδομάδα ένα tablet κατασκευασμένο από τη Samsung, με επεξεργαστή της Intel και λειτουργικό σύστημα Windows 8. Ο κόσμος περίμενε μια προσέγγιση με επεξεργαστές τεχνολογίας ARM, αλλά η Intel φαίνεται να έχει κερδίσει αυτή τη μάχη. Οι κατασκευαστές επεξεργαστών ARM όπως η Qualcomm, η Texas Instruments και η Nvidia, παρέχουν όλοι hardware για τα tablets της Motorola, Samsung και Sony με Android OS. Δεν είναι ακόμη γνωστό αν τα tablets με Windows 8 θα λειτουργούν με επεξεργαστές τεχνολογίας ARM, αλλά ακούγεται ότι η Intel έχει πάρει έγκριση. Οι επεξεργαστές ΑRM προτιμούνται γενικά για την ενεργειακή τους αποδοτικότητα σε σχέση με τους επεξεργαστές της Intel, αλλά σύντομα θα έχουμε άνεμο αλλαγών, με τη νέα γενιά των επεξεργαστών Atom να είναι προ των πυλών. [img_ALT=Tablet με Windows 8 και κατασκευής Samsung θα παρουσιαστεί αυτή την εβδομάδα] http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/10654e722f8cef308.jpg[/img_ALT] Διαβάστε περισσότερα εδώ...
  2. Χαχαχαχα!! Σωστός.... και μαζί δώρο μια λάμπα 200 Watt!
  3. Άντε να δούμε σύντομα τέτοια τεχνολογία... γιατί πολύ κατανάλωση με τις σημερινές Cpu ρε παιδί μου!! Αγόρασα το Galaxy SII κ μου φαίνεται ότι ο επεξεργαστής του καίει περισσότερο από τον i7 μου...!!Τη μέρα τη βγάζει με το ζόρι... Φαντάζεστε να λειτουργούσε η CPU στα κινητά έτσι απλά από ένα ενσωματωμένο φωτοβολταϊκό στοιχείο με backup τη μπαταρία???
  4. [NEWS_IMG=Η Intel παρουσιάζει επεξεργαστή που λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια]http://reviews.hwbox.gr/news/intel.jpg[/NEWS_IMG]IDF 2011 - H Intel έχει δεσμευτεί να παράγει υπολογιστές χαμηλής κατανάλωσης και για να αποδείξει τη δέσμευση της, ο CEO της εταιρείας Paul Ottelini προκάλεσε τα εργαστήρια να κατασκευάσουν ένα δείγμα που να αποκαλύπτει σε τι βαθμό μπορούν να εξελίξουν την τεχνολογία τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο Paul προσέθεσε «Απώτερος στόχος μας είναι η δημιουργία συσκευών με την καλύτερη ενεργειακή απόδοση που έχει γνωρίσει η ανθρωπότητα». Τα εργαστήρια της Intel κατάφεραν να κατασκευάσουν έναν επεξεργαστή ικανό να τρέχει Windows τροφοδοτούμενος από ένα μικροσκοπικό φωτοβολταϊκό στοιχείο. [img_ALT=Η Intel παρουσιάζει επεξεργαστή που λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια] http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/10654e70f84643545.jpg[/img_ALT] Ο μηχανικός της Ιntel ανέβηκε στη σκηνή της IDF 2011 επιδεικνύοντας ένα demo που απεικόνιζε μια κινούμενη γάτα με ακουστικά. «Αυτό που σας δείχνω αποτελεί τεχνολογία που μια μέρα θα βρει το δρόμο προς τα ultrabooks και σʼ ένα σωρό άλλες συσκευές….πειραματιζόμαστε από καιρό με κυκλώματα χαμηλής τάσης. Αυτό που έχουμε εδώ είναι ένας μικροεπεξεργαστής – ένα πειραματικό πρωτότυπο – ικανός να λειτουργεί με τις χαμηλότερες επιτρεπτές τάσεις τροφοδοσίας των τρανζίστορ και παρόλα αυτά καταφέρνει να τρέχει Windows.» O μηχανικός αποκάλυψε έπειτα αυτό που επιθυμούσαν να μάθουν όλοι : «Τι ήταν αυτό που τροφοδοτούσε τον επεξεργαστή του συστήματος», λέγοντας : «Καταναλώνει τόση λίγη ενέργεια που τον έχουμε εδώ να λειτουργεί με τη βοήθεια ενός φωτοβολταϊκού στοιχείου στο μέγεθος γραμματόσημου.» Έπειτα έβαλε το χέρι του ανάμεσα στον λαμπτήρα και το φωτοβολταϊκό στοιχείο με αποτέλεσμα να παγώσει το κινούμενο σχέδιο με τη γάτα, αποδεικνύοντας ότι το σύστημα είχε κολλήσει λόγω έλλειψης ρεύματος στον επεξεργαστή. Παρότι το φωτοβολταϊκό στοιχείο τροφοδοτούσε μόνο τον επεξεργαστή, είναι ένα απίστευτο επίτευγμα. Φανταστείτε τι θα δούμε μέσα στα επόμενα χρόνια... Διαβαστε περισσότερα εδώ...
  5. Tουμπανο η καρτα!! Αν εχει και καλη τιμουλα...
  6. Ελεος ρε παιδιά!!Οχι και 1000αρικο για ενα tablet!!!Ηθελα να ξερα ποιος θα το αγορασει μ αυτη την τιμη!!!
  7. Αυρα είναι!!! Ετσι θα έχουμε πάντα ένα μινι υπολογιστή μαζί μας!!
  8. Αυτο εναι εργαλειο!Αλλα προβλεπεται να κοστιζει κανα 700αρι!
  9. Ειμαι σίγουρος ότι θ αξιζει η αναμονή!!!Αν κρίνω κ απο το Starcraft το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικο!!
  10. Όποιος έμεινε έξω απ το χορό θα τον φάνε τα μαύρα φίδια!! Επιτέλους θα υπάρξει μια αντιπρόταση στην Apple! Ως γνωστόν ο ανταγωνισμός μόνο καλός είναι για εμάς τους καταναλωτές κ καιρό τώρα η Apple όργωνε μόνη της κ χτύπαγε για ένα τηλέφωνο αξίας 200-250 Euro 700 με το έτσι θέλω!! Μακάρι να βρει το μάστορα της για να μπορούμε κ μεις να αγοράζουμε αξιοπρεπή τηλέφωνα χωρίς να χρειάζεται να πάρουμε δάνειο!!!
  11. Όπως είπε κ ο προλαλησαντας παραπάνω κανείς δε μπορεί να σου εγγυηθεί για θερμοκρασίες γιατί είναι πολλοί οι παράγοντες που την επηρεάζουν! Προσωπικά έχω μια Megahalems σε εναν ι7 920 D0 και αν κ έχω καταφέρει να τον ανεβασω μεχρι κ 4200, δεν αξίζει τον κόπο, γιατί κ οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν αναλογικά πάρα πολυ απ το 3906 που τον έχω 24/7 (δλδ απο κει που δουλέυει στους 73-4 σε 100% load, στους 4200 χτυπάει κοκκινα πάνω απο 85 γιατί ζητάει πολύ παραπάνω ρεύμα) και ουτως ή άλλως δε θα δεις κ διαφορα που ν αξίζει τον κόπο(εκτός αν κάνεις benching)!! Επίσης εξαρτάται απ το κομμάτι του επεξεργαστή σου!! Δε βλέπω το λόγο να το ζορίσεις τοσο πολυ με αερόψυξη! Αν θέλεις το κεφάλι σου ήσυχο πήγαινε καλύτερα σε νερο!!
  12. Αντε Αντε γιατί κ οι Atom δεν ήταν κ ότι καλύτερο έχει παρουσιασει η ΙNTEL!!
  13. Καλα!!Σε καμια 3-4 χρόνια θα το δουμε κ αυτό!!Κ για το N ακουγαμε κ ακούγαμε κ ήρθε μετά από 3 χρόνια!!
  14. Τελικά ναι είναι αλήθεια!!!Η ΝΟΚΙΑ θα χρησιμοποιεί ως "βασικό" της λειτουργικο τα WP7 και το Symbian θα παραμείνει ενα Franchise στην γκάμα της όπως λεει!!! Και τι θα γίνει μ εμας τους φανατικούς SYMBIANακηδες? Μας πούλησε κ η ΝΟΚΙΑ πάνω που έλεγα να χτυπησω ενα Ε7!!
  15. Μπραβο στην MSI για τις πολυ καλές συσκευες που παρουσιάζει τελευταία!!Αντε να δούμε και τι λένε οι νέες APU της AMD!!!Ο ανταγωνισμός μονο καλά φέρνει!!!
  16. Πολυ καλη κινηση απο την εταιρια!!Κ να προσθέσω ότι πρόκειται για παιχνιδι απ τα λίγα!!!Απιστευτη ατμόσφαιρα κ τρελλα καρδιχτύπια!!
  17. Οντως απιστευτα τροφοδοτικα!!! Κ γω ξεμεινα με το Toughpower 850!!!Ουτε ΧΤ ούτε Grand!! ΚΑιρος γι αλλαγές μου φαίνεται!!
  18. Τρελό τούμπανο το κουτί και καλή τιμή για το σύστημα της INTEL! Να είχε και μια GTX580 θα ήταν τέλειο!! Θα έρθει ποτέ Ελλάδα αυτό το κουτί? Το θέλω!!
  19. Πραγματικά πολυ καλο!!!Αλλα είναι πολλα τα λεφτα!!! Μαλλον πρέπει να αρχίσω να βάζω στην ακρη!!
  20. Καλές συσκευες απο άποψη hardware αλλα πολυ αδιάφορες σχεδιαστικά και πολυ πλαστικούρα!!
  21. Χαιρετώ το φόρουμ!! Ήθελα να μου πείτε ποιον controller για USb 3.0, Sata 3 μου προτείνεται για να προσθέσω στο Gigabyte X58 Extreme!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  22. Μπράβο για ένα τέλειο review ssd!!Μάλλον πάω για αγορά ocz vertex 2!!!