marmar

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About marmar

  • Birthday 03/20/1975

marmar's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Ποιά windows περνάς? Τι cdάκι είναι, κατεβασμένο από internet? Το μήνυμα σου γράφει "FREEDOS KERNEL"..........
  2. Παιδιά καλησπέρα αν καποιος γνωριζει μια βοηθεια. Εχω μια γραμμη με mpls vpn over adsl και βλέπω τα καταστηματα και παιζω terminal σε server. Εβαλα και μια γραμμη adsl για internet. Και τα δυο router πανε πάνω στο switch οπως και τα pc. Το θέμα μου ειναι οτι το internet μου κρεμαει 2-3 φορες μεσα σε μια ωρα για κανα 5λεπτο και εχω προβλημα ιδιως οταν θελω να μπω απο το σπιτι. Καποια βοηθεια?
  3. ok.Ευχαριστω γιατι έχω τα κλασικα τις "γκαμουτσες" που λεμε στο χωριο.Υπάρχουν τρία motherboard τα ιδια οπότε βγαζω από το ένα και βάζω στο άλλο πιστεύω ότι ειναι εύκολο έτσι δέν θα έχω πρόβλημα και δόξα το θεό κάτι πιάνουν τα χέρια μου απλά δεν έχω παίξει άλλη φορα πάνω σε board.
  4. Εχω και το 180άρι κέρδος που έλεγα να πάω σε 890FX οπότε ο Αγιος Βασιλης φέτος θα είναι φουσκωμένος. Άλλη μια ερώτηση σε ένα boardακι μου εχουν βγεί δυο πυκνωτακια που μπορώ να τα κολλήσω ή τι κολλητηρι χρειάζετε για να μπουν?
  5. Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας όλους. @Boton κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου για να αποφύγω και τα έξοδα παιζουν και δύο μικρά κουτσουβελα σπίτι βλέπεις αλλά πάντα κάνει καλό η ανταλλαγή απόψεων και οι δεύτερες γνώμες από κάποιους που τους έχουν δουλέψει (cpu).
  6. Να σημειώσω ότι το pc-ακι θα δουλεύει όσον αφορά απο παιχνίδια με Need for Speed και κανα Dirt και μετατροπές από avi σε dvd και το αντίστροφο καθώς και cyberlink media suite και pinnacle studio για ταινιούλες από την κάμερα.
  7. Για τον phenom έχω ένα gigabyte με το 790FX(UD6) αλλά πιστεύω να βρω και σε καλή τιμή(κάτω από 180?) κάτι καλό με το 890FX για τα άλλα έχω ένα DFI LP DK X48-T2RS και άλλα τρία με το X38 και P45.
  8. Παιδιά καλημέρα, μια μικρη βοήθεια-συμβουλή αν μπορείτε. Μου εχουν φέρει έναν Q9650 έναν C2D 8600 και έναν phenomII Χ4 965 ποιόν από τους τρείς να βάλω με ένα Corsair H50 που έχω? Ευχαριστώ!!!
  9. Μμμμμ αυτη τι στιγμη θα ελεγα ενα ταψι γαλακτομπουρεκο για αργοτερα βλεπουμε μιας και ειμαι μονος σπιτι αν εφερνε και 2-3 θηλυκα δεν 8α ελεγα οχι
  10. Αθηνα-Ευβοια με τα παιδακια και γυναικα υπνο-ξεκουκαριση και πολυ φαι
  11. Μίκαελ Σουμάχερ + Ρος Μπρον, διδυμο φωτια αν φτιαξουν και καλο αυτοκινητο θα εχει καλους αγωνες φετος.