nmc93

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nmc93

  1. Ωραία φιλε συνχαρητήρια ωραια δουλεια!! μπήκες στο club ειχα κανει και εγω ενα περσι http://www.hwbox.gr/parousiaseis-melon/6956-pc-tou-prokrousti.html
  2. καλή αρχή και καλά ρολόγια.Είναι ωραίο το sub-0 club παντως.
  3. πάρα πολύ καλό, πρωτότυπο και με μπόλικο χώρο συνεχισε την καλή δουλειά!
  4. Για μητρική καλό είναι να πάρεις μια αρκετά εξοπλισμένη οπως είπαν και τα παιδια Gigabyte-Mb-Ga-1366-X58-Ddr3-EX58-UD5 Asus-P6T-1366-Ddr3-X58- Asus-P6T-Deluxe-V2-1366-X58- παρέα με ένα i7 920 είναι οτι πρέπει για μια δυνατή σύνθεση
  5. Πράγματι τα παιδια έχουν δίκιο πηγαινε στον intel X25M και εγώ που τον εχω, πάει σφαίρα το συστημα, το μόνο προβλημα ειναι οτι η χωρητικότητα ειναι κάπως μικρη και δεν θα σου παει η καρδία να βάλεις μηχανικό για επιπλέον ή άλλον intel και να μην τον βαλεις raid
  6. πάνε σε phainom καλύτερα αντι για 775
  7. κάτι τετοιο και γώ ειχα στο νου μου πάνω κατώ. Άντε σιγά σιγά να αρχίσω αν βρώ και κανα evap η να φτιαξω αν προλαβω, λιγο δύσκολα, και να το μοντάρω.Πιστεύω να βρω λάδι σε μαγαζια με ψυκτικά? btw Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
  8. οχι και τόσο, έχει καλό βάρος γιατί ειναι από αλουμίνιο με φύλλο πλαστικού.Όπως και η τιμή στα +- 20 euro ειναι καλή.
  9. μπραβο πολύ ωραια και καθαρή κατασκευή. Έχω και εγώ ενα, rotary 12000btu να το κανω μονοβάθμιο, αλλα είναι για r22.
  10. Βάλτο αντε να ετοιμάσω και γω κανένα αν βρω χρόνο. Για αρχη θα κοτσάρω ενα μονοβάθμιο δίπλα να γινει απο pc του Προκρούστη pc των παγετόνων!
  11. Να και μερικές αρχικες εικόνες το εργαστήρι στην αρχη... και...
  12. ευχαριστώ Έχω φτιάξει ενα κλιπσακι από αλουμίνιο και την κρατάει κάθετα στη βάση της mobo βιδωμένο στο αεραγωγό (θα βγάλω σύντομα photos).
  13. Χεραιτώ όλα τα παιδιά του forum! θα ήθελα να σας παρουσιάσω το επιτοίχιο pc μου που έχω κατασκευάσει εδώ και αρκετό καιρό. Ψάχνοντας να βρώ μία λύση να στεγάσω το pc μου ώστε να μπορω να το χρησιμοποιώ εκτώς από τα 24/7 αλλα και για o/c με xtreme μεθόδους ψύξης,σκέφτηκα να κατασκευάσω ενα επιτοίχιο και αποσπόμενο benchtable που να καλειπτει τις παραπάνω προιποθέσεις και να δίνει λύση στιν έλλειψη χόρου. σε μορφη bench table ετοιμοπολεμο μια στον τοίχο οπως είναι για 24/7 χρήση ελπίζω να σας άρεσε σαν υλοποίση και σαν ιδέα.
  14. Τελικά μάλλον πάω για 2410 αυτή την βδομάδα όμως δεν ξέρω απο που πρέπει να την αγοράσω και αν την πάρω τι θα γίνει με την εγγύηση. Ελλάδα δεν την φαίρνει κανείς?
  15. Γιατί δεν παίρνεις ένα δεύτερο 750αρι και να τα βάλεις μαζί? άφου έχεις καλό τροφοδοτικό από οτι βλέπω στην υπογραφή σου.
  16. Είδα πρόσφατα στο πλαισιο την W2452V-PF που έχει προσφορά στα 220euro νομίζω πως αξίζει σαν φθηνή λύση με tn και πρέπει να είναι καλή για τα λεφτά που ζητάει.Δεν ξέρω είμαι σε δίλημμα αν θα παω στην ακριβή η σε μια πιο προσιτή...
  17. Να φανταστείτε τώρα είμαι με μια LG 17αρα με 12 ms και παίζω μια χαρά, για αυτό και δεν έχω πρόβλημα να θησιάσω λίγο από την ταχύτητα για χάρη της ποιότητας απλα και η πρώτη να είναι σε καλά επίπεδα.Mάλλον θα πάω σε U2410, η την LG W2600HP απλά μου φαίνεται λίγο μεγάλη αλαγή από 17 σε 26.
  18. καλή φαίνεται απλά νομίζω ειναι μεγάλη αλλά αν έχει πολύ καλήτερη απόδοση θα το σκευτώ σοβαρά, εναλλακτικά σε 24 οι dell λένε?
  19. Γεία σας παιδιά θα ήθελα να με βοηθήσεται ως προς τη αγορά νέας οθόνης.Σκέφτομαι για 22 με 24. Το buget μέχρι 400-500 euro. Η οθόνη θέλω να είναι και για games, αλλά οχι μόνο γι'αυτό, θέλω να αποφύγω το tn panel και να πάω σε κάνα ips κτλ αλλά να μη με προδωσει στο gaming. Από θέμα vga έχω την 285 που δεν έχει πρόβλημα σε 1920Χ1200.Μου αρέσουν καποια μοντέλα της dell οπως η 2408WFP και η U2410 αλλά δεν ξέρω τι κανουν από input lug και επιδοσεις σε games και αν αξίζει μια τετοια αγορά.Τα φώτα σας. ..
  20. δίκιο έχεις εμένα στοκ τάση κάηκαν, ουτε πρόλαβα να τις ψάξω, φαντάσου, είναι να χεις τύχη!:loveliness:..