tasosg

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About tasosg

  • Birthday 02/15/1979

tasosg's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

10

Reputation

  1. Το συζητάμε εδώ και μέρες ότι το πουλάει και το Πλαίσιο ως MSI αλλά στο site βρίσκω μόνο ένα X320 που δεν έχει ίδια χαρακτηριστικά και είναι ακριβότερο κατά ?100. Φέρνει τελικά το Πλαίσιο το αντίστοιχο και αν ναι ξέρετε τιμή; Τα ?100 παραπάνω για τα extra 70GB του σκληρού (αυτή τη διαφορά είδα μόνο) δεν τα δίνω. Και βέβαια τίθεται και το θέμα εγγύησης 2 ως MSI (από ότι βλέπω στο plaisio) vs 3 ως Multirama... :hug:.. Άσχετο, μόλις πρόσεξα τα smilies! Καταπληκτικά!!!!!!
  2. πουλάνε στο Πλαίσιο το Multirama Aura; lol
  3. Η δουλειά μου απαιτεί να είμαι αρκετές ώρες στο Internet να απαντάω σε e-mail κ.λπ. Ελάχιστη χρήση εφαρμογών γραφείου, προσπαθώ να τα έχω όλα online (gmail, google docs κ.λπ.). Προσπάθησα να δουλέψω με netbook αλλά στα περισσότερα δεν με βόλεψε το πληκτρολόγιο και σπάζομαι να πρέπει να κάνω scroll για να δω μια σελίδα. Α και θέλω και κάτι που να μου αρέσει... :-) Αυτές είναι λίγο ως πολύ οι απαιτήσεις μου, πιστεύεις ότι δεν θα μου κάνει; Για τα περί ποιότητας κατασκευής όσες φωτογραφίες και να δω δεν μπορώ να καταλάβω. Θα το δω από κοντά αν είναι διαθέσιμο κάπου και θα σας πω περισσότερα.
  4. Μόλις ανέβασαν και το review για το Multirama Aura Λέω να πάω να το δω από κοντά.
  5. Είδα εδώ ότι ετοιμάζουν παρουσίαση για το Multirama Aura και από ότι βλέπω από χαρακτηριστικά με καλύπτει (μάλλον). Το έχετε δει; Μου την έχει βαρέσει τώρα καλοκαιριάτικα να δουλεύω στο μπαλκόνι. Φαίνεται ωραίο, τι λέτε;