mistakos

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About mistakos

  • Birthday 10/15/1980

mistakos's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

10

Reputation

  1. ok.. τώρα το πιασα.. να σαι καλά Boton..
  2. Αν η ερώτηση για τον i7 πάει σε μένα (γιατί κάπου μπερδεύτηκα) τότε απλά να πω ότι ήμουν μεταξύ i5 και i7 αλλά η χρηματική τους διαφορά δεν είναι απαγορευτική για μένα οπότε οκ.. @Boton δηλ αν με τα παραπάνω kits βάλω i7 θα έχω πρόβλημα?? (κάπου με μπερδέψατε )
  3. Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση... και άλλη μια ερώτηση: οι διαφορές στις πρωτες που μου έδωσες με αυτές Corsair XMS 4GB DDR3-1600 Intel Core i5/i7 Ram Kit (2 x 2GB, PC3-12800, 8-8-8-24, CMX4GXM2A1600C8) - Μνήμες RAM - plaisio.gr είναι μόνο οι χρονισμοί? Ποιες θεωρείς ότι είναι καλύτερες?
  4. Καλησπέρα σας Επειδή εδώ και αρκετό καιρό είμαι σε αναζήτηση νέου PCιου.. και επιτέλους έφτασε η ώρα που κοντέυω να καταλήξω σε όλα τα κομμάτια (κάποια ήδη έχουν αγοραστεί) θα ήθελα τη γνώμη σας Πρόκειται να αγοράσω έναν i7 860 με μια gigabyte p55 ud5 (νομίζω ότι είναι καλός συνδυασμός). Ο/C κλπ δεν με ενδιαφέρουν. Επειδή από μνήμες έχω μάυρα μεσάνυχτα και επειδή σαν μάρκες γνωστές είναι οι Corsair και οι Kingston... μπορείτε να μου προτείνετε μνήμες για να αγοράσω για το συγκεκριμένο σύστημα? Να αναφέρω ότι θέλω προς το παρόν 2x2GB=4GB σύνολο και ότι στο σύστημα το πολύ σε κάνα μήνα θα μπει ATI 5850. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  5. όχι δεν μιλάμε για επαγγελματικό επίπεδο. Πιο πολύ hobby... Να φανταστώ ότι τα 5ms που είδα στις 24αρες δεν επηρεάζουν πολύ την απόδοση ε? Μου δώσατε καλές ιδέες παιδιά. Και όλοι βλέπω ότι πάτε για LG.. ευχαριστώ όλους. Θα συνεχίσω να ψάχνω, οπότε αν μου δημιουργηθεί άλλη απορία θα ενημερώσω..
  6. έχεις κάποια μάρκα και μοντέλο υπόψιν???
  7. οκ.. μπορώ το budget μου να το ανεβασω π.χ. στα 300 άντε βία στα 350.. Προς το παρόν δεν μπορώ να δώσω και πολλα παραπάνω. Αν έχεις να προτείνεις κάποιο μοντέλο καλό θα ήταν.. Ποιο μοντέλο LG αγόρασες εσύ?
  8. Η αλήθεια είναι ότι για το υπόλοιπο σύστημα δεν έχω καταλήξει κάπου ακόμα, αλλά προσανατολίζομαι σε έναν i7 με μια ATI 4890 ή 4870 (με προοπτική σύνδεσης 2 καρτών σε crossfire). Το bugdet ειναι λίγο ελέυθερο αλλά νομίζω ότι ένα ταβάνι των 250 είναι καλό. Αν τώρα βρω και μια πιο ακριβή η οποία όμως να αξίζει πολύ τα λεφτά της θα τεθεί υπό σκέψη.. Πάντως το 1920χ1200 ή 1920χ1080 είναι αυτό που με ενδιαφέρει..
  9. Καλησπέρα παιδιά. Νιούφης στο forum και σας καλημερίζω. Έχω σαν παιδί κι εγώ (όχι τόοοσο παιδί) μερικές απορίες λοιπόν... Ξεκινάω: Είμαι σε φάση που θέλω να αγοράσω καινούργιο PC γιατί το παλιό καλό είναι αλλά το νέο είναι ωραίο. ψάχνω μια οθόνη HD 22+in. Με αυτή την οθόνη έχω σκοπό να κάνω πολλά πράγματα. Το βασικότερο θα είναι το Gaming και η επεξεργασία εικόνας, γιατί για ταινίες θα έχω την τηλεόραση μου. 1. το 16:9 με το 16:10 σε τι διαφέρουν πρακτικά? Στα παιχνίδια τι με βολεύει να έχω? Σε ταινίες (σε περίπτωση που δω καμία στον υπολογιστή)? 2. με πόσες ιντσες θα μπορέσω να βρω μια αρκετά καλή οθόνη που δεν θα μου δημιουργεί κολλήματα στα games (αλλά να μην δώσω και τον μισό προυπολογισμό του Dubai). 3. διάβασα κάπου για το οτι καποιες μαρκες δεν ειναι καλες γαι gaming. ΥΓ θα προτιμούσα να εχει και καλή εγγύηση (0 pixels) Ξέρω ότι ίσως είναι πολλά αυτά που ρωτάω και ζητάω. Σόρρυ παίδες..