onty

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by onty

  1. Τι στραβομουρης ειναι αυτος?? Λες και πηρες την καρτα που ειναι σαν τουβλο και την κοπανουσες στην μαπα του ...
  2. Με το καλο να ερθουν.. Ετοιμαζω ενα 250 Ε για αναβαθμισουλα
  3. Αυτα κ αν ειναι καλα νεα.. Αν ειναι γυρω στα 350 πιστευω θα ειναι δωρακι για το Πασχα..
  4. Γ@ματη ιδεα.. Σιγουρα θα τσιμπησω ενα οταν ερθουν με το καλο και προς τα εδω..
  5. Δεν θα ελεγα οτι ειναι ακριβη.. Στα ιδια λεφτα με την Noctua ειναι και μου φαινεται πιο σημαζεμενη και ομορφουλα. Εχει και λαπαρισμενο το κατω μερος πραγμα που η Noctua δεν εχει.. Για να δουμε λοιπον τι τιμες θα δωσουν τα μαγαζια τωρα με τις αυξησεις στα παντα ..
  6. ΚΑλως να μας ερθει λοιπον.. Αν δουμε και κανενα αξιολογο review επιδοσεων φυσικα απο το HWBox ισως τον τιμησω και εγω που θελω να εγκαταλειψω την AMD ..
  7. Ωραιο μωρο... Πιστευω στα ιδια επιπεδα με Megahalems & Noctua & Thermalright θα ειναι... μια καλη τιμουλα και ισως; την προτιμησω στο επομενο κουτακι που θελω για κατεβαστηρι ..
  8. Ενδιαφερον...Με 50 Ε το παιρνω ανετα.. Αν χωραει την 5850 ..
  9. Απο τα καλυτερα νεα που εχω ακουσει φετος.. Επιτελους καποιος πηρε χαμπαρι οτι θελουμε γρηγορους σκληρους μεγαλης χωριτικοτητας χωρις να δωσουμε 2.000 Ε για εναν τετοιο SSD.. Να ναι καλα η Silverstone.. !!
  10. Respect ρε παλικαρια...Μακραν το πιο εγκυρο και αμμεσα ενημερομενο site... Οποτε μπαινω λιωνω με τις ωρες να διαβαζω τα φοβερα αρθρα και τισ κριτικες για τα νεα προιοντα.. αυτα..
  11. Super χαρακτηριστικα , αλλα πολλα τα λεφτα για τοσο λιγα watt
  12. Μολις βγει θα το τσιμπησω κατευθειαν ... Ε οχι και 50 Ε.. γυρω στα 80-90 το κοβω...
  13. Το συστημα μου ειναι (το κανω κοπι απο αλλο σαιτ ) CPU:IAMD PHENOM II X4 955 3.2GHZ QUAD-CORE BLACK BOX EDITION under Noctua NH-U12P CPU Cooler PSU: CoolerMaster Silent Pro 600WMOBO: Asrock M3A785GXH/128M (AM3, DDR3, VGA) RAM: CRUCIAL BL2KIT25664TB1608 BALLISTIX TRACER BLUE 4GB (2X2GB) PC3-12800 DUAL CHANNEL KIT VGA: on board HDD: WESTERN DIGITAL WD3200AAKS 320GB SATA2 MONITOR: SAMSUNG SYNCMASTER P2350 23' . Οπως ειπα θελω να αυξησω τις επιδοσεις οσο μπορω σε πρωτη φαση για 24/7 , και αφου βρω κατι σταθερο και καλο να προχωρησω σε πειραματισμους για bench.. AGEORGE2500 Σε ευχαριστω πολυ , θα κατεβασω το overdrive αν και προτημω τα bios. Ισως ειναι ψυχολογικο ... Boton ευχαριστω και σενα για την απαντηση σου , μου φαινεται ιδιαιτερως κατατοπιστικη και θα ηθελα μια διευκρινηση.. Ειπες να παιξω μονο με τον πολλ/στη του επεξεργαστη. Ολα τα υπολοιπα που εχει στα bios να τα εχω στο auto ??
  14. Χαιρετω την παρεα. ( ελπιζω αυτη τη φορα να ειμαι στο σωστο thread ) Εχω λοιπον το συστημα της υπογραφης μου , δυστυχως ακομη ειμαι με την onboard gpu.. ελπιζω οχι για πολυ .. Θελω λοιπον μιας και ειμαι αρχαριος να με βοηθησετε ωστε να κατανοησω πως μπορω να αυξησω τις επιδοσεις του συστηματος μου, γενικα, αλλα και για να μπω στο κολπο με τα benchmarks.. Εχω δοκιμασει αρκετους συνδιασμους στα bios, εννοω διαφορες συχνοτητες και ρευματα και δεν εφτασα και πολυ ψηλα .. Τι σχεση πρεπει να εχει το core speed - multiplier - bus speed k ht link ?? Και ποιες ειναι οι λογικες τιμες τασης για να μην καψω το συμπαν ? Ευχαριστω εκ των προτερων ..
  15. σορρυ δεν μ κοβει πως να βαλω μικρη την photo και να μεγαλωνει επειτα απο κλικ..
  16. Ρε παιδια πειτε κανενα καλο συνδιασμο για τον 955 γιατι ειμαι καινουριος στο αθλημα και σκιαζομαι μηπως τον καψω ..