protek

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About protek

  • Birthday 08/14/1978

Personal Information

  • Location
    Patra

protek's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. θα αλλαξω παστα και θα δω αν υπαρχει διαφορα αλλιως κατι αλλο παιζει !!! Σημερα παρατηρησα οτι στο everest κανει κατι τρελα και εκει που ειναι 72 C το ΝΒ στα καπακια πεφτει στα 44 C για δευτερολεπτα και παλι 72 C. Εχει φρικαρει το everest, παιζει τιποτα με το mobo....θα δειξει !!!
  2. παιζει να μην παταει καλα η ψυκρα του ΝΒ η να χρειαζεται αλλαγη η παστα. Δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως!!!
  3. με τι ψυκτρα εισαι ?? εγω με corsair H50 με ενα 12 fan(δεν χωραει δευτερο για push-pull)
  4. Δεν μετραω λαθος, οριστε και μια φωτο με e-leet, everest και να τρεχει prime Uploaded with ImageShack.us
  5. Αυτο σκεφτομουν να κανω αλλα ηθελα μια γνωμη για το αν ειναι υψηλη θερμοκρασια η οχι. Σε τι θερμοκρασιες θα επρεπε να δουλευε κανονικα?? edit : εχει ανεμιστηρακι αλλα ειναι πσιλομουφα γενικα ολη η ψυκτρα !!! δεν ειναι η classified , αυτη ειναι http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=132-bl-e758-a1
  6. Κατευθειαν στο θεμα: Evga X58 3x sli και ιντελ 920 o/c στα 3800, ειναι λογικη θερμοκρασια για το northbrigde τα 70αρια που βαραει με φουλ στροφες το ανεμιστηρακι του ?? Η θερμοκρασια ειναι ιδια ειτε ειναι idle το μηχανημα ειτε τρεχει Prime !!! Στο λινκ ειναι πληροφοριες για το μηχανημα απο cpu-z CPU-Z Validator 3.1
  7. με τους πολυ κακους Βασιλη!!!! ;P..
  8. CPU-Z Validator 3.1 Πως παει πιο πανω ρε παλικαρια??? .....δεν ξαναπερνω foxxonn!!!! πολυ ρευμα δεν εχω στη cpu ???????
  9. Γεια σε ολους, καλως σας βρηκα, καλους απογονους, καλο Πασχα και του χρονου με υγεια !!:'(.... Mods, μη με κανετε ban απο το πρωτο post !!! LOL ;P..
  10. και κλειστα τα Phys-X πως τα πηγα ???? .. 4050Ghz_windows7_nophysX_bb.jpg