antartisg7

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

About antartisg7

  • Birthday 02/09/1977

antartisg7's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. αδερφε το συγκεκριμενο πριν 3 χρονια το πηρα 950ευρω αλλα ειναι ολο asus.τωρα για τα windows εχω κλασικα vista.σ'ευχαριστω για το ενδιαφερων αλλα δεν εχω εμπιστοσυνη στα ανεβασμενα.
  2. καλως ευχαριστω πολλυ ρε παιδια.περιμενω και αλλες προτασεις. σε laptop δεν παιρνει και τιποτα αλλο ετσι δεν ειναι?τοσο μαλακες ειναι,με intel i3 στα 2,8.μνημη 3GB και εχουν βαλει τετοια καρτα?μαλλον δεν θα ειναι για παιχνιδια το συγκεκριμενο laptop.και ηθελα να παιξω κανενα game.
  3. παιδια καλησπερα.υπαρχει καμια αναβαθμιση σε intel gma x3100 που μαλλον ειναι ενσωματομενη στη μητρικη του assus intel mobile 965.μπηκα στο side αλλα δεν εβγαλα ακρη με τα downloads που ειχε[ασε μην κανω μαλακια χαχα].μπορει καποιος να με βοηθησει μπας και παιξω κανενα παιχνιδακι καλο. ευχαριστω.
  4. το μοντελο ειναι intel mobile 965 chipsets με μαλλον ενσωματομενη καρτα γραφικων intel r GMA x3100.μπηκα στο Laptop, Notebook, Desktop, Server and Embedded Processor Technology - Intel για να βρω uptates kai utility αλλα δεν μου βγαζει τιποτα στο ψαξιμο που κανει[αργει]. εχει καποια downloads αλλα δεν ξερω μπας και κανω καμια βλακεια. μπορειτε να με βοηθησετε μπας και καταφερω να παιξω κανενα παιχνιδι της προκοπης. σας ευχαριστω πολλυ!
  5. οχι αδερφε.στην gforce μπηκα στο side της nvidia και ειχε προγραμμα για αναβαθμιση τις ιδιας τις καρτας που ειχα,απλως το ετρεχα και αυτο εκανε την αναβαθμιση.
  6. γεια σας και παλι ρε παιδια.να ρωτησω κατι...παιρνει αναβαθμιση η Mobile Intel[r] 965 express chipset?ρωταω γιατι ειχα κανει σε gforce5700 για 3d αναλυσις και αλλα.γι'αυτο και ρωταω αν υπαρχει και σε αυτες τι καρτες γραφικων!!!! Σας ευχαριστω πολλυ ολους!
  7. αδερφε σ'ευχαριστω.επειδη το εχω στο μαγαζι θα κοιταξω και θα σου πω.
  8. φιλε μου εχει ξεκινισει απο κατω και σιγα σιγα ανεβαινει.το πηγα να το δουνε και μου ειπαν 350ευρο.δεν πανε να γ........ αμα ειναι παιρνω αλλο.γι'αυτο και ρωταω αν ειναι επειδη ειναι καλο αν κανει τιποτα στο desktop?
  9. γεια σας ρε παιδια.να κανω μια ερωτηση και μπορει να ειναι μουφα.εχω ενα lap top asus καλο και δεν ξερω πως αρχιζει και μαυριζει η οθονη.μου ειπαν ακριβα και σιγα μην ασχοληθω.τα πραγματα απο το lap top θπαρχει περιπτωση να κανει κατι στο pc?ευχαριστω ρε μαγκες!!!!!!!!!!!!!
  10. σας ευχαριστω πολυ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  11. αδερφε καλημερα.καλα ειναι τα first person shooters αλλα και action,adventure.να εχει ξερεις ξυλο,πιστολιδι,zompie...διαφορα ξερεις.ευχαριστω!!!!!!!
  12. ωραιος ρε φιλε αλλα τα εχω παιξει,να'σαι καλα.κανενα αλλο?
  13. σ'ευχαριστω για το χρονο σου φιλε μου!
  14. το pacman το επαιζα το '82-83 δεν θυμαμαι [μαγκακο]που εσυ λογικα ησουν τι αραγε:que:....καλο ειναι και το ps3 me 46'' T.V. :kiss:...