Hercules

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Hercules

  1. Εχω το Ideos X5 και οποιος το βλεπει δεν το πιστευει οτι κοστισε 150 ευρω.... :)

    Ξέρεις αν κοστίζει ακόμα 150 ευρώ και που το βρίσκεις σε αυτή την τιμή; Γιατί ένα γρήγορα ψάξιμο στον τσιγκούνη που έκανα ξεκινάει από 188 σε λίγα μαγαζιά.

  2. Όσο εύκολο είναι να ψάξω εγώ αλλο τόσο εύκολο είναι και για εσένα είναι να δώσεις το λινκ αφού το έχεις ψάξει ήδη για να υποστηρίξεις και την άποψη σου.

    Στο κάτω κάτω αν ήταν να ψάχνω(όχι ότι δεν το κάνω για ένα κάρο θέματα) δεν υπάρχει και κανένας λόγος να το συζητάμε εδώ. Ψαχνόμαστε κατ'ευθείαν αλλού και τελειώνει το θέμα.

  3. Και εγώ θα συμφωνήσω μαζί σας. Αλλά διαβάζοντας αυτό που γράφει στην παράθεση του George_o/c ότι κάνει bypass το windows network stack λέω(μπορεί λέω) να είναι κάτι παραπάνω από:

    Τα οποία είναι pure marketing blah blah.

    Και θα έμπαινε η MSI σε τέτοια παγίδα να την κράζουν όλοι(οι γνώστες έστω) μετά; Ίσως και να μην είναι τα πράγματα όπως φαίνονται. Από την άλλη και τι παραπάνω θα κάνει από μία καλή κάρτα δικτύου εκτός από BW control; Θα δείξει όταν μάθουμε περισσότερα.

  4. Μόλις το έψαξα λίγο παραπάνω και είναι ψιλομούφα. Αν κυττάξει κανείς στο site της Transcend:

    Welcome to Transcend Website - JetFlash?530

    θα δει ότι μόνο το μοντέλο με τα 32 GB πιάνει(στα χαρτιά τουλάχιστον) αυτές τις ταχύτητες. Και για παράδειγμα εγώ διατεθειμένος να δώσω κανένα 70άρι(ή και περισσότερο στο Ελλάντα) για ένα flashaki δεν είμαι.