demian

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About demian

  • Birthday 05/30/1988

demian's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

10

Reputation

  1. Παιδία να υποθέσω ότι είμαι ο μόνος που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα push pins ή ότι κανείς δεν έχει την συγκεκριμένη ψύκτρα?
  2. Κουνώντας την ψύκτρα με το χέρι κατάλαβα οτι είναι χαλαρή και συμπέρανα ότι είναι δεν πατάει καλά επάνω στη cpu. Για να το επιβαιβεώσω "ξάπλωσα" το κουτί στο πλαι( ώστε το βάρος της ψύκτρας να τη κάνει να κάθεται καλύτερα) και ενώ ακούγεται μπακαλίστικο έπιασε! Είχε δηλαδή καλύτερες ενδείξεις στο speedfan! CPU:Q6600 Case: CM Stacker Motherboard: Asus P5N32-e sli Οσο για τη διάταξη των καλωδίων θα σου πω το εξής. Με τα καλώδια στην ίδια ακριβως θέση είχα 40-42 βαθμούς στη CPU με την παλία ψύκτρα(zalman, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο)οπότε μάλλον δεν έχει να κάνει με τα καλώδια..Ειδα σχεδόν 2πλασιες θερμοκρασίες!
  3. Σε περιβάλλον windows χωρίς να είναι φορτωμένη η cpu, με το speedfan έδειχνε 70+..Μάλλον μου ακούγεται και μένα σαν προβλημα
  4. Παίδες καλησπέρα! Με καλωσορίζω στην κοινότητα σας μιας και είναι η πρώτη φορά που ποστάρω καποιο θέμα αν και παρακολουθώ το site. Χρειάζομαι όμως την βοήθεια σας στο εξής. Προχθές αγόρασα μια Xigmatek s1283 κρίνοντας από τα πολύ καλά reviews..Ολα καλά μέχρι εδώ..Δεν είχα προσέξει όμως τον τρόπο εγκατάστασης( αυτό τον "πανέξυπνο" με τα push pins που έχουν και οι stock της Intel). Μετά από πολύ προσπάθεια και κόπο, όσο και αν προσπάθησα η ψύκτρα δεν ακουμπάει καθόλου καλά στη cpu( Δεν ξέρω αν είναι λόγω βάρους,ελλατωματικών push pins ή κάνω κάτι λάθος εγώ..). Ηθελα λοιπόν να μάθω από τους υπόλοιπους κατόχους της ψύκτρας(και όποιος άλλος ξέρει) αν αντιμετώπισαν και εκείνοι το ίδια προβλήματα. Επίσης θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει και κάποιο συμβατό κιτ στην αγορά που να βοηθάει!