tridimo

Members
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tridimo

  1. Σχετικά με τις Mushkin 6GB στα 30 Ευρώ Χτες το πρωί-πρωί δεν υπήρχαν «μάλλον λάθος εγγραφή» σήμερα το πρωί τηλ «πουλήθηκαν χτες !!!!!!!!!» αν και το σύστημα τις έδειχνε μέχρι και σήμερα το απόγευμα ότι ήταν στο κατάστημα?????? Άντε βγάλε άκρη.
  2. Σας ζαλίζω πάλι αλλά αν γίνεται αυτό που αναφέρεται παραπάνω είναι θεμιτό για έμενα. Πρώτα την πάρτη μας (κατανοητό), απλά το κόλπο θέλει τρόπο και δεν χρειάζεται μας χαλάνε, διότι επί της ουσίας τις περισσότερες φορές και ευγενικοί είναι και την δουλεία μας κάνουμε. Διορθωμένο πλέον.
  3. Να πω εγώ την εμπειρία μου μετά την τελευταία αλλαγή πολιτικής διαχείρισης αποθεμάτων της εταιρείας. Παράθεση γεγονότων θα κάνω τα συμπεράσματα δικά σας. 1) Στις 01/10/2010 εμφανίζονται με διαθεσιμότητα διάφορα προϊόντα κάνω παραγγελία ένα από αυτά ήταν και ο γνωστός OCZ Solid Series 60GB SSD (Sata II) με ειδοποιούν την επομένη ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα (καλώς, συμβαίνουν αυτά). Αφού βρήκε από το site την επόμενη ημέρα εμφανίστηκε ξανά. Ξανά παραγγελία ξανά πρόβλημα με διαθεσιμότητα (λογικά αν υπήρχε διαθεσιμότητα δεν θα έπρεπε να ολοκληρωθούν οι προηγούμενες παραγγελίες). 2)Στις 04/10/2010 09:10 παίρνω τηλ. για ένα προϊόν που βρίσκεται μόνον στο συγκεκριμένο κατάστημα η απάντηση έχει γίνει λάθος εγγραφή, αλλά μπορείς να καταλάβεις από τον τόνο της φωνής ότι δεν είναι και πολύ σίγουρο. Ξαναμπαίνω στο κόπο το απόγευμα άλλος στο τηλέφωνο υπήρχε έχει δοθεί. Την επόμενη ημέρα το πρωί ξανά τηλ (μιας και εμφανίζεται ακόμη στο side) έχει γίνει κράτηση από χτες (καλά χτες μου είπατε ότι δόθηκε, εεεεεεεε!!!!!! Συγνώμη, τώρα που το βλέπω καλά στο κομπιούτερ δεν υπάρχει. 3) Στις 04/10/2010 10:10 παίρνω τηλ. για ένα προϊόν που βρίσκεται μόνον στο συγκεκριμένο κατάστημα η απάντηση να το κοιτάξω στις παραλαβές μου σήμερα ……αναμονή ..μου έχει έρθει σήμερα αλλά υπάρχει όνομα επάνω.???? καλά αφού δεν μπορεί να γίνει κράτηση πως το κατάφερε ο «τυχερός» ……. δεν τον ρωτάς (φιλικά) πως το έκανε αυτό να το κάνουμε και εμείς. Η απάντηση: ίσως έχει γίνει λάθος, το τσεκάρω και να σας ενημερώνω και αν τυχόν έχει γίνει κράτηση και δεν τον παραλαβή μέχρι το βραδύ θα σας τον κρατήσω. Την επόμενη ημέρα ξανά τηλ ξανά είναι εδώ ακόμη το προϊόν αλλά ξαναπάρτε το μεσημέρι. Το μεσημέρι τηλ. …μισό λεπτό να κοιτάξω…. (ακούγονται συζητήσεις από το τηλ ……..τι θα κάνουμε να τον δώσουμε ή όχι… επίσημη απάντηση τελικά πέρασε ο «τυχερός» και το παράλαβε. Καλόπιστα τα αναφέρω διότι έτσι ή αλλιώς αυτά συμβαίνουν.