nikos21aek

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

About nikos21aek

  • Birthday 03/03/1985

Systems Specs

  • CPU
    Phenom II x4 965 C3
  • Motherboard
    Gigabyte 790FXTA-UD5
  • GPU(s)
    Sapphire 4870 1GB
  • RAM
    Geil Black Dragon 8GB
  • SSDs & HDDs
    OCZ Vertex 120GB
  • Sound Card
    -
  • OS
    Windows 7 Ultimate 64bit

nikos21aek's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Άσε τα πειράματα και πήγαινε στα σίγουρα!! [YOUTUBE]GNkDX2pcg0U[/YOUTUBE] Για να μην εχεις πλαίσια περίμενε τις AMOLED δεν αργούν!Όχι τίποτε άλλο να μπορείς να πουλήσεις και τις παλιές μόλις βγούν αυτές..
  2. Μένει αν θα επιβεβαιωθούν και στο ότι η nvidia έχει άλλα 3 χρόνια ζωής με την έλευση των APU από Intel και ΑΜD που θα σκοτώσει τελείως τo low end seagment και άρα γύρω στο 75% από τα κέρδη της εταιρίας από τις πωλήσεις καρτών γραφικών..Αλλά αρκετό offtopic για το semiaccurate.Οι δικές μου εντυπώσεις μέχρι στιγμής είναι ακριβώς ότι και ο τίτλος τους.Semiaccurate.Μισοακριβείς δηλαδή. To προσεγγίζουν καλά αλλά ακριβείς ακριβείς δεν μπορούν να είναι,πιθανότατα γιατί τα περισσότερα που λένε και προκαλούν είναι τεράστιες βομβούλες και ψιλοrisky πράγματα για να γραφτούν. Στο θέμα μας τώρα συμφωνώ με τον dread77 πως 3 κούκοι δεν φέρνουν την άνοιξη αν η εταιρία δεν αποφασίσει να τα το πάρει πολύ σοβαρά.
  3. Δεν έχω λόγο να μην πιστέψω τον πληροφοριοδότη του Charlie από την sapphire.Αποδείχτηκε αξιόπιστος στο θέμα περί μεταγραφής.. Μάλλον εδώ θέλουν να χωθούν δυναμικά από την Sapphire. Το link το έχω βέλει στο προηγούμενο ποστ. my fault.Όντως.Απλά ότι βλέπω εκεί τα βλέπω όλα σαν Charlie.Έχεις δίκαιο.Δεν ξέρω ρε συ για τη λασπολογία ίσως και να έχεις δίκαιο ότι υπερβάλουν.Το ότι δεν χωνεύουν την nvidia βγάζει μάτι.Αλλά έχω βαρεθεί να τους βλέπω να επιβεβαιώνονται έστω και όχι απόλυτα αλλά στο περίπου.
  4. +1 στο postcount θέλει να πεί μάλλον. Tην είδηση την είχε γράψει ο Charlie Demerjian στο semiaccurate πρίν λίγες μέρες και όλοι τρέξανε να τον φάνε μιλώντας για φήμες,ψέμματα και τέτοια.Τελικά επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά.
  5. Ωχ!45? το πήρα για τον αδερφό μου πριν 2 μήνες από πλαίσιο.Πότε το πήγαν τόσο; Scammers! Απλά επιμένω ότι είναι στην ίδια κατηγορία.40-50$ κοστίζει το Gladiator.. Πιθανότατα στο Ελαδιστάν και αυτά τα κουτιά κανένα 50? θα τα τσούξουν.. Amazon.com: Cooler Master RC-600-KKN1-GP Gladiator 600 Mid Tower…
  6. Κιόμως GoriLLakoS αν πάρουμε σαν βάση σύγκρισης το Gladiator 600 των 45? θα καταλάβεις ότι αυτά τα κουτιά είναι fail τόσο σχεδιαστικά όσο και σε χαρακτηριστικά. Για την true 120.Γιατί να μην το κάνει δηλαδή;Λίγοι είναι αυτοί που αγοράζουν όταν παίρνουν pc ένα budget κουτάκι και στην πορεία το εξελίσσουν και χαλώντας και περισσότερα χρήματα;To Gladiator 600 είναι μια πολύ καλή περίπτωση με καλά feautures,καλό airflow και άψογο design. Αυτά καλά θα είναι για τα λεφτά τους αλλά πιστεύω ότι όταν βγάζεις καινούρια κουτιά πρέπει σε κάτι να τα πηγαίνεις προς τα μπροστά όχι να τα γυρίζεις πίσω.
  7. Στο Elite 335 δεν χωρούσε,σε αυτό που την έχω τώρα 21cm χωράει ίσα ίσα.
  8. Το επόμενό μου κουτί!!Το PC-7FNWX!:-D Τσιμπημένες οι τιμές στο preodrer τώρα βέβαια.Μπορεί να χτυπάνε και 250? χωρίς αποστολή αλλά ας ελπίσω πως μέχρι τον Αύγουστο που θα το πάρω θα έχουν στρώσει και δεν θα σκάσω περισσότερα από 180?.Αν και κάτι ετοιμάζω για αποστολή από Αμερική.Άμα κάτσει καλά μπορεί να μου βγεί και 150? με αποστολή.
  9. Τραγικό..Απλά. Όχι το κουτί.Το κουτί καλό φαίνεται.Για το όλο concept της CM μιλάω. Δεν ξέρω ποιός ήταν ο εμπνευστής-σχεδιαστής whatever αλλά το καλό που έχουν να κάνουν είναι να τον διώξουν...Πάνε την παλιότερη σειρά πίσω σχεδιαστικά,μειώνουν το πλάτος 3 εκατοστά ολόκληρα(Η true 120 δεν χωράει δηλαδή).Τι τους ήρθε και το κάναν αυτό;
  10. Άσχημο;Τελείως. Θα μπορούσε να βγάλει το gladiator 600 ολόμαυρο έτσι και με πλαϊνό παράθυρο και να σάρωνε τελείως την κατηγορία αυτή. Εκτός του ότι μπορεί να μην χωράει τις μεγάλες ψύκτρες δηλαδή..Τραγικό πράγμα αντί να τα βελτιώνουν τα κουτιά τα πάνε πίσω. Gladiator 600 all the way και ας μην είναι μαύρο και ας πληρώσεις και 10$ αν θέλεις sidepanel με παράθυρο να το πάρεις έξτρα.
  11. Είναι απίστευτη!.... Ευχαριστώ πολύ.
  12. Α δεν το ήξερα αυτό..Sorry για το false alarm τότε!
  13. Να μην φοβάσαι καθόλου.Να είσαι σίγουρος. Και στη δική μου οθόνη που την βλέπω και έχω και το φόντο και συγκρίνω οι διαφορές είναι αρκετά μεγάλες.Τα χρώματα χάνουν στη φωτογραφία.Φταίει και η φωτογραφική για αυτό.Δεν γίνεται να δείτε ότι βλέπω και εγώ με τίποτα.Μόνο μια γεύση.. Χμμμμ...Έβαλα πιο natural χρώματα στη φωτογραφική και έβγαλα ακόμη πιο κοντινό.Σαν να το πλησιάσαμε λίγο τώρα... Κάντε το zoom να την δείτε σε κανονικό μέγεθος ή ακόμη καλύτερα κατεβάστε τη.Στην σμίκρυνση του browser χάνει ή μάλλον για έναν περίεργο λόγο το δείχνει κοτλέ.. Έλα τώρα που το βρήκα και το πλησιάζω αρκετά αν έχετε καμία φώτο καλή να τεστάρω που να φαίνονται περισσότερα χρώματα ρίχτε την να σας την δείξω..
  14. Τις άλλαξα. Βασικά το ότι πηγαίνει πάνω κάτω η οθόνη ήθελα να δείξω με τις φωτογραφίες αυτές οπότε δεν έχει και πολύ σημασία για το πως θα φαίνεται η οθόνη.ΑΝ και το ότι δεν φαίνεται στις φωτογραφίες τόσο ωραία όσο το βλέπεις μπορείς εύκολα να το καταλάβεις από το ότι δεν φαίνονται τα ανοιχτά χρώματα λόγω απόστασης στη φωτογραφική μηχανή και τα σκοτεινά ανοίγουν λόγο φλας. Δείτε και μια πιο κοντινή πιο προσεγμένη για να καταλάβετε λίγο καλύτερα τι παίζει με τα χρώματα αλλά και πάλι παιδιά...Καμία σχέση με το live.Το χαλάει μια χοντρή η φωτογραφία το χαλάει άλλη μια χοντρή το μόνιτόρ σας αν έχετε tn,δεν γίνεται να καταλάβετε ακριβώς ακριβώς αυτό που θα δείτε από κοντά με τίποτα.Στο μάτι του τίγρη πχ,κυριολεκτικά στο μάτι όχι το γύρω γύρω,μόνο το μέσα το στρόγγυλο ,υπάρχουν 7-8 διαφορετικές αποχρώσεις.Που να τα πιάσει όλα η compact; Δεν είμαι Αθήνα φίλε αλλιώς ευχαρίστως.
  15. Έβαλα και κάποιες άλλες πρίν λίγο να φανούν και τα port του και λίγο η βάση και η χρήση της.Και σας ξαναλέω αν δεν το δείτε από κοντά δεν μπορείτε να καταλάβετε.Οι φωτογραφίες το αδικούν πολύ.Ούτε ο καλύτερος φωτογράφος είμαι,ούτε καμία φωτογραφική DSLR μάμα τα έχω,με μια compact απλή της έβγαλα και σε άλλες κάνει ζημιά το φλάς,άλλες δεν φαίνονται και τόσο καλά,άλλες είναι λίγο κουνημένες,δεν το έκανα και επιστήμη δηλαδή πήρα τη μηχανή και τράβαγα όπως να ναι.Μόνο σε αυτές που φαίνεται και το TN δίπλα πρόσεξα πολύ το φώς για να βγουν όσο το δυνατόν καλύτερες,έχει γίνει και το resize για να μην σας έβαζα 12mp φωτογραφίες και έκανε 2 ώρες να φορτώσει.Μια γενική εικόνα την παίρνετε πάντως.Αλλά μέχρι εκεί.Η οθόνη από κοντά είναι πολύ καλύτερη