ZulGa

Members
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

About ZulGa

  • Birthday 05/06/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ZulGa's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Το σκεπτικό είναι πως εφόσον μου έδωσε ένας φίλος το msi star πείρα και έναν ssd. Όχι δεν αναφέρομαι στις ταχύτητες που έχει πάνω στο sata II φυσικά εκεί είναι μικρές. Ορίστε μια ss αυτή την στιγμή που δουλεύει πάνω στον controller της msi..:
  2. Καλησπέρα στην κοινότητα. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το setarisma των αναφερόμενων στο τίτλο hardware. Συγκεκριμένα κατάφερα να λειτουργεί ο ssd μέσα από τον controller αλλά φυσικά οι ταχύτητες ήταν πολύ μικρές. Όποτε δεν εκμεταλλευόμουν πλήρως τις δυνατότητες του ssd. Έτσι άρχισα να πειραματίζομαι αλλά δεν κατάφερα τίποτα εκτός από το να μην bootarei ο ssd ούτε από τον controller (msi star) αλλά ούτε από τα sata 2 της μητρικής. Ζητάω λοιπόν βοήθεια στο αν γίνεται να δώσω στην μητρική ότι πρέπει να διαβάζει για boot των windows από το pci και αν γίνεται πως θα φτάσω τις σωστές ταχύτητες στον ssd. το hardware είναι: μητρική: GIGABYTE - Motherboard - Socket 1366 - GA-EX58-UD5 (rev. 1.0) sata 3 controller: MSI Global ? Motherboard - Star-USB3/SATA6 ssd: Patriot Pyro PP60GS25SSDR Solid State Drive - Newegg.com Επίσης να σημειώσω πως ο δίσκος σε τεστ με το as ssd benchmark μου έβγαζε ένα bad συγκεκριμένα το πρώτο.
  3. Καλημέρα σε όλη την κοινότητα. Χθες δυστυχώς πέρασα το γνωστό update kb971033… Να αναφέρω ότι έχω σπασμένη έκδοση και με αποτέλεσμα να «χτυπήσουν» τα windows με τον γνωστό τους τρόπο : δεν έχετε αυθεντικά windows και μήπως έχετε πέσει θύμα κτλ κτλ… Η γνωστή λύση είναι το γνωστό format και εφόσον την πάθαμε και μάθαμε να μην ξανά περάσω το συγκεκριμένο update. Άλλη λύση όμως παίζει? Γνωρίζει κάποιος? (Να προσθέσω ότι έκανα uninstall το update το μπλόκαρα, έβγαλα τον activator που είχα και τον ξαναπέρασα αλλά δεν έπιασε.)
  4. Παλι τα ιδια και με αυτα τα settings.
  5. Να σου πω την μαυρη αλιθεια με μπλεκεις με πραγματα που δεν πολυ ξερω. Μιπως υπαρχει πιο απλη λυση?..
  6. 1.90 max με αφήνει. Πόσο προτείνεις να το παω?
  7. To εκανα και ειχα παλι τα ιδια αποτελεσματα. Με ασφαλη λειτουργια των win δεν τρωω blye screen
  8. Καλησπέρα στο forum. Ας μπω κατευθείαν στο θέμα. Σήμερα πεσόν στα χεριά μου 2 ram ddr2x2G στα 800MHz 1.8v 5-5-5-18 της corsair. Πάνω στο pc είχα ήδη 2 ολόιδιες ram αλλά τις cozy με ακριβώς τα ιδία spec. Όταν τις έβαλα λοιπόν boot are το pc κανονικά κ όταν έμπαινε windows τσούπα blue screen. Έχω μητρική μια asks p5q-e και ερωτάει τι ακριβώς παίζει? Μήπως πρέπει να αλλάξω τίποτα από bios? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Link από τις Ίδη υπάρχων ram: OCZ OCZ2G8004GK 4GB (2X2GB) PC2-6400 VISTA PERFORMANCE GOLD EDITION DUAL CHANNEL KIT - ΜΝΗΜΗ RAM - E-SHOP.GR Link από τις καινούργιες ram: CORSAIR TWIN2X4096-6400C5DHX DDR2 4GB (2X2GB) PC2-6400 CL5 KIT - ΜΝΗΜΗ RAM - E-SHOP.GR Ακόμα τρέχω win7 64bit με cpu intel q9550