kazabubu

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kazabubu

  1. Άλλο θα εκλύει, άλλο θα καταναλώνει.

    .

    Αυτό μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο παραπάνω? η ενέργεια που βγαίνει απο τον επεξεργαστη σε μορφή θερμότητας, αναγκαστικά σε αυτόν δεν καταλογιζεται σαν κατανάλωση?τι χάνω?

    ολα τα αλλα τα καταλαβαίνω και συμφωνω οτι σε συνθήκες 24/7 είναι άλλα τα δεδομένα..

  2. Όπως το καταλαβαίνω εγω απο τη στιγμή που η εταιρία λέει ότι περιμένει από την ψήκτρα να μπορεί να απορροφήσει 220W σημαίνει οτι σε συνθήκες στρεσαρίσματος του επεξεργαστή αυτος θα εκλύει (και αρα θα καταναλώνει) κατι κοντά σε αυτά τα watt. Αν αυτό είναι λιγο παραπάνω ή λιγο παρακάτω από την πραγματική κατανάλωση πιθανώς να έχει να κάνει και με το πώς ορίζει η εταιρία το TDP αλλα όπως και να έχει πρέπει να είναι γύρω στα 220W.

  3. τι καλα που θα 'ταν να αλλαζα τον 40αρη με τα 2 partitions που εχω!σχεδον τα ιδια θα περνουσα: 1 partition με windows 8 με firefox ,libre office, pidgin, και κανενα game, και ενα partition με debian με τα αντιστοιχα συν οτι προγραμματιστικα χρησιμοποιω.. :-)

  4. Ηταν πολυ ευχάριστος ο τελευταίος μήνας με το διαγωνισμό. Στο hwbox ήμουν περιστασιακός χρήστης αν διαβαζα κανα review πότε πότε, αλλα τωρα που πέρασα ενα μήνα και γνωρισα λίγο τον κόσμο εδω νομίζω οτι θα μείνω :) Μου αρεσει πολύ το παρεΐστικο κλίμα που υπαρχει και ο χαβαλες και αυτά πρέπει να τα κρατήσετε οποσδήποτε!!

    Αν πρέπει να πώ κατι που θα άλλαζα αυτό θα ήταν ο τρόπος που παρουσιάζονται οι φώτο σε μερικά review με flash οπως εδώ και απο το λαπτοπ ήταν πρόβλημα(full cpu, scroll για να τις δω ολόκληρες). Βεβαια ειμαστε σε φορουμ με overclock και οι περισσότεροι εχετε τουμπανα μηχανηματα οπότε και αυτό δεν ξέρω αν εκφράζει κόσμο μιας και την παρουσίαση την κάνει πιο ομορφη γενικα..

    Αυτα!καλη τύχη αυριο και καλή χρονιά να έχουμε!

  5. George δεν ξέρω αν είναι η tyan πιο παλιά, αλλά αν έπρεπε να γράψω την πρώτη tyan που κυκλοφόρησε κι υποστήριξε amd+intel επεξεργαστές (έστω και μεταγενέστερα) θα έβαζα την Tomcat IID.

    Αν θέλετε out of the box (που δεν το αναφέρει η ερώτηση), τότε από tyan είναι η IVD όπως είπες.

    Και εγω ετσι το σκεφτηκα και απαντησα την IID.. Απογοητευτηκα γιατι ασχοληθηκα αρκετες ωρες και τελικα η ερμηνια της ερωτησης επαιξε περισσοτερο ρολο..

    Όσοι απάντησαν TomCat IIID πρακτικά είναι λάθος.

    Αν εγώ ήθελα το 96 Dual Socket για AMD δεν θα μπορούσα να την πάρω. Θα μπορούσα να πάρω μόνο την Giagabyte.

    Αν τον Μάιο του 97 απόφάσιζα να πάρω Dual Socket για AMD Θα μπορούσα να πάρω την TYAN TomCat IVD και όχι την IID ή την IIID

    Με αυτή τη λογική αν το 98 πχ είχα την IID και την IVD που υποστηριζαν και οι δυο, τότε ποια θα απαντουσα οτι κυκλοφόρησε πρωτη?

  6. Εγω απο οτι εψαξα και απο τα συμφραζομενα πολλων και διαφορων σε διασπαρτα φορουμ οπου γης, μονο μια dual socket μητρικη υποστηριζει ταυτοχρονα και amd και intel...εχω το manual της και το πιλατευω...:hehe:

    Μαλλον το ιδιο κοιταμε.. Καηκα με αυτη την ερωτηση και αν την απαντησω σωστα τυχερος θα νιωθω.. Παντως και χθες και σημερα ωραια πραγματα εχουμε μαθει :T:

  7. ω ελατο

    ω ελατο

    θελω ενα pcακι

    αν γινεται να ειναι free

    γιατι ξαναα ειμαι ταπιι

    ω ελατο,

    ω ελατο

    θελω ενα pcακιι

    ο sandy bridge να ειναι E

    κι ο δισκος να ναι ssd

    ω ελατο

    ω ελατο

    θελω ενα pcακιι

    να εχει τουμπανο κουτιι

    και φωτεινηη υδροψυξηη

    ω ελατο

    ω ελατο

    θελω ενα pcακιι

    ω ελατο,

    ω ελατο

    τι αλλο πια θα κανωω

    να παρω μια συμμετοχη

    φοιβος βραδιατικα την εχω δει

    ω ελατο ω ελατο

    τι αλλο πια θα κανωωω

    :P

  8. Δεν τα πιανει τα 20χιλιαρικα αλλα δεν θελω κατι παραπανω απο αυτα:

    Lian Li PC-X2000FB

    Enermax MAXREVO 1500W

    i7-3960X

    Gigabyte X79-UD7 Intel X79

    16GB G.Skill DDR3 PC3-17000 2133MHz Sniper Series 4x4GB

    2 x gtx 590

    OCZ RevoDrive3 X2 MAX IOPS 960GB PCI-E SSD

    4 x 3TB Seagate

    3x Dell UltraSharp U3011 30"