Lakisss

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lakisss

  1. Μέχρι τι ώρα θα τραβήξει το event γιατί δουλεύουμε το Σάββατο?
  2. ΕΞαιρετικό! Τι να πει κανείς.... Γούστο και όμορφο τελικό αποτέλεσμα! Να τολμήσω να προτείνω την κατασκευή μίας όμορφης βάσης σε συνδυασμό ξύλο/νίκελ?
  3. Πολύ ωραία η δουλειά σου και προσεγμένη, έχεις μεράκι και φαίνεται! Δύο παρατηρήσεις όσον αφορά την κατασκευή. α)Πιστεύω ότι οι διακόπτες που διάλεξες (power/reset) δεν ταιριάζουν με το project, πόσο μάλλον σε κόκκινο χρώμα. Ίσως κάτι άλλο σε μαύρο ή νίκελ θα δένει περισσότερο με το ξύλο. β)Δεν ξέρω πόσο γερό είναι το ξύλο που χρησιμοποιείς, και φοβάμαι την στήριξη των connectors στο τροφοδοτικό. Έχε υπόψη σου μην σπάσει το ξύλο στο βάλε/βγάλε η ξεκολλήσει. Μήπως να το ενίσχυες με μία πλάκα αλουμινίου εσωτερικά? Όσον αφορά το βάψιμο του ξύλου: Υπάρχει χρώμα ξύλου σε ότι απόχρωση θέλεις που το βάφεις με ένα απλό σφουγγάρι. Είναι πολύ νερουλό και φαίνονται τα νερά κανονικά, απλά το χρωματίζει. Όσα χέρια περνάς τόσο το ξύλο σκουραίνει φυσικά. Μετά μπορείς να περάσεις διάφανο βερνίκι (μπιστόλι ή πινέλο) και είσαι ok.
  4. Καλή επιτυχία με το νέο project! Μην ανησυχείς για τις φωτό, τέλειες είναι...μακάρι να έβγαζα και εγώ τέτοιες. Με στενοχώρησες όμως λίγο με την τρύπα του fan....
  5. Καλή επιτυχία με το νέο project!
  6. Αψεγάδιαστη δουλειά, και μπράβο για το μεράκι και την προσοχή στη λεπτομέρεια που δίνεις. Επίσης οι φωτογραφίες είναι εκπληκτικές και σίγουρα οι καλύτερες που έχω δεί, ακόμα και σε worklogs του εξωτερικού. Μία παρατήρηση και μία σκέψη: 1) Πολύ ωραία τα φίλτρα των ανεμιστήρων, αλλά μπελαλίδικα στο να τα ξεβιδώσεις για να τα καθαρίσεις.... Έχεις σκεφτεί να φτιάξεις ένα ενιαίο συρόμενο φίλτρο για ευκολία? 2) Προτείνω την χρήση αυτοκόλλητου carbon σε επιλεγμένα σημεία!
  7. Photo από τον χιονισμένο μου υπολογιστή, με το δώρο του Άγιου Βασίλη για τις γιορτές! Καλή χρονιά να ευχηθώ σε όλους, με υγεία και λιγότερα προβλήματα!
  8. Ο γνωστός με το Project Plexi, ναί. Ούτε φοντάν ούτε τίποτα.... Τέσπα...καλορίζικος να είμαι, καλοτάξιδος, κτλ. κτλ.
  9. Άργησα, έ? Είχα να πάω και αλλού, τί να κάνω... Είμαι τόσο περιζήτητος πιά?
  10. Χαιρετώ το forum, καθότι αυτό είναι το πρώτο μου post!