A4 DTM

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About A4 DTM

  • Birthday 01/23/1978

A4 DTM's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

10

Reputation

  1. Εβαλα τον κωδικο μου στο λογαριασμο για να μπω στο προφιλ μου και μου εβγαλε ενα μηνυμα οτι δεν μπορει να συνδεθει με τον συγκεκριμενο χρηστη. Παταω ΟΚ μου το ξαναβγαζει παταω παλι ΟΚ και μου εμφανιζει ενα desktop που δεν ηταν στο λογαριασμο μου και ολα τα προγραμματα που ειχα στην επιφανεια εργασιας τωρα δεν υπαρχει τιποτα. Κανω επαννεκινηση και μου ζηταει παλι τον κωδικο μου, ο λογαριασμος φαινεται οτι υπαρχει, βαζω τον κωδικο αλλα με πεταει στη ιδια επιφανεια εργασιας με πριν. Τα φωτα σας θελω και ελπιζω να μην εχασα τα προγραμματα που ειχα στη επαφανεια εργασιας μου. Το λειτουργικο ειναι windows xp.
  2. ok thanks billpepas με κατατοπισες πληρως.
  3. Ψαχνοντας απο το διαδικτυακο τοπο της Intel (Laptop, Notebook, Desktop, Server and Embedded Processor Technology - Intel) drivers για το P55 chipset δεν μπορεσα να το βρω πουθενα. Εχω μαι υπονεια οτι πρεπει να ειναι στην κατηγορια που γραφει Intel 5 series chipset αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Ποια chipset ανηκουν σε αυτην την κατηγορια και ποια στην 3 και στην 4 series?
  4. Εστειλα mail στην Asrock τελικα και με ενημερωσαν οτι δεν ευθυνεται η μητρικη που δεν μπορει να αναγνωριστουν οι μνημες σαν 1600 αλλα ο επεξεργαστης. Ο i5 750 μπορει να δει σε default κατασταση μεχρι 1333 mhz, εαν θελω μου ειπαν να τις δω σαν 1600 θα πρεπει να τις κανω OC μεσα απο το bios. Με τον 860 ή τον 870 δεν υπαρχει τετοιο προβλημα απότι μου ειπαν και απ'οσο καταλαβα εγω αυτο πρεπει να συμβαινει και με αλλες μητρικες, χωρις ομως να εχω καταλαβει το λογο που εχει αυτο το ''προβλημα'' ο i5 750.
  5. Το μηχανακη που πηρα προσφατως ειναι η Asrock P55 Extreme, Intel i5 750, Corsair Dominator DDR3 1600 8-8-8-24. Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι δεν μου τις αναγνωριζει η μητρικη τις μνημες σαν 1600, αλλα σαν 1333 Mhz. Προσπαθησα να αλλαξω τις ρυθμισεις που εχει απο το Bios για overclocking αλλα μολις παω να τις δηλωσω σαν DDR3 1600 αυτοματως μου αλλαζεις το fsb και το multi του επεξεργαστη. Εβαλα και το τελευταιο bios απο την Asrock αλλα τιποτα παλι τα ιδια
  6. Βασιλη και εγω για το corsair ελεγα να παρω αλλα ειδα τα ρευματα του enermax στα 12v και ειδα οτι δεν εχουν καμια σχεση με του corsair. Τωρα δεν ξερω αν ειναι πραγματικα αλλα εχουν τεραστια διαφορα στα 12v.
  7. Θελω τη γνωμη σας πιο απο τα δυο http://www.plaisio.gr/product.aspx?...&product=941271 http://www.plaisio.gr/product.aspx?...&product=935638
  8. Ολο καρτες κυκλοφορει αλλα δεν υπαρχουν στη αγορα.
  9. Κωστα οπως καταλαβες φανταζομαι απο αυτα που σου ειπε ο Βασιλης περιμενε λιγο ακομα και μη βιαζεσαι αφου ετσι κι'αλλιως το παρων συστημα σου ειναι αρκετα καλο.