Armath

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About Armath

  • Birthday 05/09/1987

Armath's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

10

Reputation

  1. Πήγα και την έδωσα το μεσημεράκι. Με πήραν τηλέφωνο το απόγευμα (προς τιμήν τους δηλαδή γιατί κλείνανε μέχρι την Τρίτη) και ανάμεσα στις λοιπές ψευτό-τεχνικές καταστάσεις απλά τους είπα να μου την αλλάξουν. Ω του θαύματος δεν υπήρχε καν stock στα γύρω καταστήματα και έτσι παράγγειλε κομμάτι, οπότε από Τετάρτη θα την έχω. Η πλάκα είναι ότι αρχικά νόμιζα ότι φταίει το τροφοδοτικό μου και ότι εγώ έκανα κάτι λάθος, αλλά τι στο κόρακα, ένα 6πινο έχει η παλιά αλλά trusted 3870 μου (σκυλίσια κάρτα btw, μέχρι σήμερα την παλεύει ακόμα), έτσι απλά θα έβγαζα την παλιά και θα έβαζα την καινούργια. Τέλος πάντων...πολύ το δραματοποίησα . Οπότε ειδώμεν από Τετάρτη!
  2. Καλώς σας βρήκα! Θα την πάω σήμερα πίσω από το κατάστημα που την πήρα (hint: Ξεκινάει με το γράμμα Π). Ελπίζω να μην με ταλαιπωρήσουν.
  3. Καλησπέρα σας, Σήμερα αγόρασα την παραπάνω κάρτα και την εγκατέστησα (Uninstall drivers, μετά με Driver Sweeper σε Safe Mode και μετά clean install) πάνω στην ASUS P5KC motherboard που είχα. Για 5 ώρες έπαιζα απρόσκοπτα και γενικώς έκανα την δουλειά μου όταν μετά ξαφνικά πρασίνησε η οθόνη μου. Μπορούσα να ακούσω μουσική η το φίλο μου στο skype, αλλά η οθόνη είχε απλά παγώσει. Έκλεισα το pc, έβαλα το καινυργιο 6pinάκι που ήταν στο κουτί της κάρτας, πάλι frezzαρισμένη οθόνη, αυτή τη φορά με μάυρες και άσπρες οριζόντιες γραμμές. Έβγαλα ένα από τα fans και σύνδεσα το 6pin εκεί. Πάλι τα ίδια. Μετά κατέβασα τους νεότερους drivers της motherboard και τα έκανα όλα πάλι από την αρχή, δίχως αποτέλεσμα. Θα ήθελα να ρωτήσω εαν σας έρχεται κάποια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει για αυτή τη δυσλειτουργία της κάρτας. Το τροφοδοτικό είναι Tagan στα 600W και το μόνο που έχω πάνω στο PC είναι 2 σκληροί, ένα DVD-Rom και 2 ανεμηστηράκια. My guess? Νομίζω ότι η κάρτα είναι ελλατωματική. Έβαλα την παλιά πάλι και όλα δουλεύουν ρολόι.