KryosRevenge

Members
  • Posts

    144
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by KryosRevenge

  1. Μακριά αυτές οι VGA από laptop. Ο JC είχε εκείνο το i7 θηρίο Turbo-X με GTX 480M και μιλάμε εκτός του ότι ΔΕΝ ΗΤΑΝ LAPTOP με τόσο μεγάλο μέγεθος, η μπαταρία τελείωνε στο μισάωρο :P

    Αν θες παιχνιδάκια στο laptop παίρνεις κάτι πιο φθηνό και χαλαρό. Αν θες γραφικά επιπέδου GTX 580, πάρε ένα desktop :P

    Το θέμα με τις μπαταρίες κάπως λύνετε.Τεχνολογίες σαν το Optimus της Nvidia θα κάνουν μεγάλη διαφορά στον τομέα της κατανάλωσης ρέυματος.

    Γενικά όλα τα high-end laptops με Nvidia GPU πρέπει να το έχουν.

    Κάτι λέγανε ότι θα υπάρξει και στα desktops,με το όνομα Synergy νομίζω,αλλά δεν είμαι σίγουρος ακόμα.

  2. Θέλω να μου πείτε.Όχι θέλω να μου πείτε.Τι το εξωπραγματικό,πανέμορφο,διασκεδαστικό βλέπετε σε αυτό το βίντεο που αξίζει 22.000.000 προβολές...? Έεε,εεε..?

    Πείτε μου.

    [media]

    [/media]

    Ότι να 'ναι. :cussing:

  3. Δεν παίζει και οι τρείς,σε ένα μόνο forum,να έχουμε πρόβλημα με τήν ίδια μάρκα λάπτοπ με το ίδιο εργοστασιακό πρόβλημα.Το πρόβλημα μάλλον είναι γενικό.Για παράδειγμα τα πλαστικά που χρησιμοποιούν στα λάπτοπ τους, μάλλον θα θερμαίνεται εύκολα.

    Και Asus λάπτοπ έχω,και HP Compaq.Το Asus το έχω απο το 2007 και ακόμα αντέχει χωρίς διάφορα προβλήματα.

  4. Άλλαξαν πάστα στο λάπτοπ αλλά τελικά γίνετε το ίδιο(ή μπορεί να μην την άλλαξαν καν).Άρα η πάστα δεν φταίει.Εξάλλου όπως είπες είναι αδύνατο να αλλάζει τόσο συχνά.Και η εγγύηση ισχυεί μέχρι τον Αύγουστο. :rant:

    Επίσης μεγάλο ρόλο παίζει και η θερμοκρασία δωματίου,που ειδικά το καλοκαίρι είναι ιδιαίτερα υψηλή.Μπορεί να φταίει αυτό.

    Έξαψα λίγο στο διαδίκτυο και σε διαφορετικά περιοδικά σήμερα και έπεσα σε αυτό.

    Υπάρχει μια τεχνολογία,η Speedstep/Enhanced Speedstep,την οποία η Intel χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια στους επεξεργαστές της.Η συγκεκριμένη τεχνολογία αυτόματα αυξομειώνει την συχνότητα λειτουργίας του επεξεργαστή (και παράλληλα την τάση λειτουργίας του),ώστε να καταναλώνει λιγότερη ενέργεια,άρα να θερμαίνεται περισσότερο.Όταν λοιπόν το σύστημα δεν εκτελεί κάποια απαιτητική εργασία,η συχνότητα του επεξεργαστή μειώνεται και,ανάλογα με το φόρτο εργασίας,αυτή αυξάνεται μέχρι τη μέγιστη δύνατη τιμή της.

    Λες αυτή η τεχνολογία να είναι διαρκώς ενεργοποιημένη στα συστήματα μας,και η συχνότητα λειτουργίας του επεξεργαστή να είναι χαμηλή...?

    Π.χ ο επεξεργαστής είναι στα 1.3 GHz ενώ τον ζορίζουμε ανεβάζοντας έτσι την θερμοκρασία του,ενώ αν θα ήταν στην κανονική του συχνότητα και θα τον ζορίζαμε το ίδιο,δεν θα ανέβαινε τόσο πολύ η θερμοκρασία,γιατί δεν θα ζοριζόταν πολύ.

    Τσέκαρε BIOS μπας και γίνεται να την απενεργοποιήσεις(αν βέβαια φταίει αυτό).Εγώ αυτό θα κάνω το πρωί,τώρα είμαι σε άλλο PC.

    Άρα και οι δύο καταλήγουμε ότι τα HP είναι για τα μπάζα.Και γω με HP αντιμετώπισα το πρόβλημα.Τυχαίο..? Δεν νομίζω. :mad::cussing:

  5. Απο ότι φαίνεται το μαύρο μπήκε πολύ στην μόδα τελευταία. :hehe:

    Και γώ απόρω γιατί έβαλαν 2GB σε μια τόσο αδύναμη (συγκριτικά) κάρτα.Τα τέρατα τόσα δεν έχουν.

    Μάλλον θα έβαλαν τόσα για αυτούς που δεν έχουν ιδέα απο hardware,που βλέποντας 2GB νομίζουν ότι η κάρτα είναι καλή και δυνατή κτλ.

  6. Κουκλί είναι.Μην μου πείς ότι ασχολείτε με overclocking..?

    Originally slated for Q4 2011, the launch of Intel's Sandy Bridge-E desktop/workstation platform has been pushed back to Q1 2012, sources told VR-Zone. The high-end platform was expected by industry observers to be a December launch, targeting the shopping season, but it seems like January 2012 is found to be more fitting. Perhaps the International CES, where the latest and greatest from the tech industry is unveiled, serves as the ideal launch-pad for Sandy Bridge-E.

    Παίδες,αληθεύει...? :(

    Πηγή.