hrrsppzgl

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About hrrsppzgl

  • Birthday 04/21/1987

hrrsppzgl's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

10

Reputation

  1. Το project συνεχίζει και τρέχει απρόσκοπτα!
  2. Καθαρίζονται γρήγορα με οινόπνευμα
  3. Η αλήθεια φίλε μου είναι ότι αρχικά ήμουν πολύ αρνητικός, όμως δοκίμασα παλιό hardware για περίπου ένα μήνα χωρίς κανένα πρόβλημα και έτσι αποφάσισα ότι δεν επηρεάζει το λάδι στην λειτουργία των ηλεκτρονικών. Καθώς το παλιό Hardware ακόμα λειτουργεί χωρίς λάδι σε άλλο pc.
  4. Το καλοκαίρι σε full load ήταν στους 55-60 μέσα στο λάδι. Έξω από το λάδι δεν ξέρω σε τι θερμοκρασία θα ήταν.
  5. 55-60 και στα 2 Sent from my HTC Desire using Tapatalk
  6. Καλησπέρα σε όλους! Απλά ήθελα να αναφέρω ότι μετά από 6 μήνες ζωής ο υπολογιστής λειτουργεί άψογα και το λάδι δεν φαίνεται να έχει επηρεάσει κάποιο υποσύστημα του. 6 μήνες παρέα με ένα αθόρυβο υπολογιστή.. νοιώθω υπέροχα!!
  7. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα!! Θέλω να βάλω ένα φόντο θάλασσα και καλά. Θα βάλω μηχανηματάκι για μπουρμπουλήθρες και μετά πλαστικά ψαράκια!!!
  8. Η θεωρία λέει ότι το απλό παραφινέλαιο κάνει. Επειδή όμως ήθελα να χω το μυαλό μου ήσυχο, έβαλα φαρμακευτικό. Έτσι είμαι σίγουρος για την ποιότητα του, ότι δεν έχει καθόλου νερό μέσα καθώς και το γεγονός ότι έχει πολύ υψηλό σημείο αυτανάφλεξης. Από όσα έχω διαβάσει, δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα με πυκνωτές. Ένα πρόβλημα που έχω διαπιστώσει και ο ίδιος είναι ότι οτιδήποτε πλαστικό (π.χ. καλώδια) ξεραίνεται από το λάδι με αποτέλεσμα να σκληραίνει και να χάνει την ελαστικότητα του. Ίσως στο μέλλον να σκάσουν, αυτό θα φανεί. Ευχαριστώ πολύ, καλώς σας βρήκα!
  9. Νομίζω ότι ποστάρω στο σωστό μέρος καθώς ο τίτλος είναι liquid cooling. Ορμώμενος λοιπόν από ιδέες που είχα δει στο διαδίκτυο αποφάσισα να στήσω το καινούριο μου υπολογιστή σχεδόν όλο μέσα στο λάδι! Cpu: i7 2600k Cooler: Thermaltake SpinQ-vt Mobo: asus p8p67 deluxe Psu: Coolermaster Silent Pro 700 Vga: asus ati 6950 2gb Ram: Corsair 4gb 1600mhz 8-7-8-20 Ssd: Ocz vertex 3 mi 120gb Optical Drive: Lg bluray writer BH10LS30 Case: Custom made (base aquarium) Να αναφέρω ότι ο υπολογιστής τρέχει στα 4,7Ghz με θερμοκρασία 41 βαθμών κελσίου. Το σημαντικότερο είναι το γεγονός ότι είναι πλήρως αθόρυβος! Πραγματικά όμως! Παραθέτω φωτό. Image00002.jpg Image00004.jpg Image00005.jpg Image00006.jpg