amgamer

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About amgamer

  • Birthday 08/22/1987

amgamer's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

10

Reputation

  1. σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας... νταξει ολα στη πραξη φαινονται ... ο Q9550@4ghz παιζει τα παντα... κ αξιοπρεπως σε 1080p με την 960 σε ultra. ειναι αξιος επεξεργαστης ακομα κ μετα απο τοσα χρονια... η ζαλμαν που εχω τωρα την εχει ακουσει κ δεν γυρναει οταν ανοιγω τον υπολογιστη το φαν πρεπει να του δωσω εγω φορα για να παρει κ δουλευει μια χαρα μετα. αλλα επειδη το βαριεμαι αυτο καθε φορα σκεφτομαι να βαλω μια ψυξουλα να ναι κ πιο δροσερος... και αργοτερα οταν βρω τα φραγκα κ παω σε κανα 4790Κ να μου μεινει για εκει. σιγουρα δεν θα παω σε 250Ε ψυξη...αν κ ειναι πολυ ομορφη κ δυνατη απο οτι βλεπω. οπως κ να χει... συστημα που παιζει τα παντα το κρατας... οταν θα παψει να παιζει πας σε αναβαθμιση...
  2. σε σχεδη με τα 2πλα ψυγεια ομως τα μονα που χωρανε στο κουτι... εχουν πολυ μικρη αποδοση... δεν θα δω διαφορα πιστευω... σαν να εχω αερα παλι θα ναι.
  3. αλλιως μπορω κ να σφαξω το πανω μερος του κουτιου
  4. σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας... νομιζα οτι ξεκουμπωνει κατω το μπλοκ... τοτε ναι εχουμε θεμα... με τις μονες ψυκτρες τυπου zalman reserator 3 θα δω διαφορα? εχω το aeroengine 2 Be cool! Be Aerocool!
  5. καλησπερα σε ολους... εχω το παραπανω συστημα στα 4ghz με λιγο παραπανω ρευματακι απο τα συνηθισμενα. idle - 32C και full load παει και 71-75C με μια ψυκτρα παλια zalman 9700 με καιει καιρο να βαλω μια υδροψυξη απο αυτες τις ετοιμες της αγορας μια και δεν εχω ασχοληθει ποτε με custom. κλεινω προς το nepton μιας κ η corsair βλεπω δεν υποστηριζει το 775 πια...το θεμα ειναι θα δω καποια διαφορα?? δλδ θα πεσω στα 65 ??? και υπαρχει κ ενα αλλο θεμα... επειδη το διπλο ψυγειο δεν χωραει στο κουτι μου... σκεφτομουν να το βαλω απο πανω... να περασουν οι σωληνες δλδ απεξω. εχω το aeroengine II παλιου τυπου με το τροφοδοτικο απο πανω. θα φτασουν οι σωληνες? τα φωτα σας ευχαριστω.