johntsia

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

About johntsia

  • Birthday 11/26/1984

johntsia's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Ωραία κάρτα από που μπορούμε να την αγοράσουμε?
  2. Παιδιά η κάρτες που έχει το skroutz είναι η απλή και όχι η TOP σειρά της ASUS γιατί βλέπω στο Pixmania έχει δύο κάρτες που την δεύτερη είναι κοστολογημένη 100+.
  3. Παιδιά είμαι ανάμεσα στης δυο αυτές κάρτες ποια είναι καλύτερη ASUS Radeon HD 7970 DirectCU II top η ASUS GTX 670 DirectCU II top.
  4. Πότε θα γίνει η παρουσίαση της κάρτας και πότε θα κυκλοφορήσει ξέρουμε τίποτα?
  5. Παιδιά FAN CASE led 120mm για το κουτί που μπορούμε να βρούμε για να ρυθμίζεις να ανάβει και να κλίνη το led από το FAN PANEL και ταυτόχρονα να ρυθμίζεις την ταχύτητα του ανεμιστήρα του κουτιού,δηλαδή παρόμοιο με το 200mmFAN που έχει από μπροστά.
  6. Παιδιά ξέρουμε πότε θα έρθει Ελλάδα το κουτάκι.
  7. Παιδιά έχουμε κανένα νέο για την κυκλοφορία CM Cosmos II .
  8. Για σου φίλος εγώ λέω SIDE PANEL 600τ για το μαύρο κουτί όχι για το άσπρο έχω ψάξει αλλά δεν βρήκα τίποτα μήπως ξέρει κανένα πού να το βρω.
  9. Παιδιά έχω βρει και το Thermltake Level 10 GT καμία γνώμη για αυτό το κουτί επίσης κυκλοφορεί SIDE PANEL για το 600τ
  10. Ευχαριστώ για της συμβουλές σου θα περιμένω να βγει και το Cosmos II και τότε θα αποφασίσω.
  11. Δεν ξέρω κάτι δεν μου αρέσει στο TJ07 θα ήθελα το εσωτερικό του να είναι μαύρο βαμμένο Το 600Τ το βλέπω ότι είναι αρκετά μικρο. Το Cosmos II ξέρουμε τίποτα νέο για το πότε θα κυκλοφορήσει?
  12. Βασικά έχω μια κάρτα γραφικών την Gainward GTX 570 GLH και ανεβάζει μεγάλες θερμοκρασίες και θέλω ένα άνετο κουτί για να αερίζεται καλά.