Chris_ky

Members
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

About Chris_ky

  • Birthday 02/28/1989

Chris_ky's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Καλησπέρα και πάλι! Τι ήθελα και κατέβασα το πρώτο firmware από το magician.. Έχει πέσει πολύ το 4Κ Write και γενικά έχει crashaρει το PC αρκετές φορές.. Παρόλα τα 2-3 format τίποτα..Έχουν αρχίσει και τα BSOD. Κανα γρήγορο εργαλείο για wipe? To parted magic δεν έπαιξε..
  2. Στο τέλος μου εμφανίζει το μήνυμα Could not open device \\.\ PHYSICALDRIVE0 .
  3. Καλησπέρα παιδιά και πάλι! Καλή χρονιά σε όλους εύχομαι με υγεία πάνω απ΄όλα! Έκανα το benchmark από το AS SSD και ανεβάζω το screenshot. Ελπίζω όλα να πήγαν καλά. Πείτε μου την άποψη σας. Σας ευχαριστώ!! as-ssd-bench ATA Samsung SSD 1.1.2013 3-46-01 μμ.png
  4. Σας ευχαριστώ παιδιά! Το κουτί ακόμα ανοιχτό είναι καθώς δεν προλαβαίνω λόγω δουλειάς. Από θέμα drivers να κατεβάσω κατευθείαν από την ASUS και να μην χρησιμοποιήσω καθόλου το cd για τους πιο τελευταίους? Προτιμότερο δεν είναι? Κάποιο link για drivers του ssd μέσω της Intel και της Samsung υπάρχει? Σας ευχαριστώ πολύ!
  5. Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα πρώτα απ΄όλα να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα σε όλους και καλές γιορτές να έχετε! Ο καθένας σας ότι επιθυμεί και μπόλικη τρέλα!! Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Επιτέλους αγόρασα P/C και θέλω να δω τι παίζει με τον SSD. Η μητρική είναι η V GENE και έχω τον 840 Pro. Έχει 4 red ports για SATA 6GB/S. Τα 2 είναι της Intel και τα άλλα 2 της ASMEDIA . Σε ποιον controller να το συνδέσω για καλύτερη απόδοση και ποιο από τις δυάδες είναι? Κάποιο εργαλείο για την απόδοση του SSD για να βεβαιωθούμε πως όλα είναι OK? Σας ευχαριστώ πολύ!
  6. Δεν αντιλέγω. Κορυφαία panels της ultrasharp σειράς. Αλλά δεν νομίζω και σαν DELL να έριξε έστω και στο ελάχιστο την ποιότητα. Και λειτουργικά φαίνονται και πολύ καλά σε τεχνικά χαρακτηριστικά.
  7. Καλησπέρα παιδιά.. Θα ήθελα να ρωτήσω ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ελλάδα για τα μοντέλα DELL S2340L και S2440L. Τι σύγκριση θα μπορούσε να γίνει με τα αντίστοιχα Ultrasharp μοντέλα? Πιστεύετε ότι αξίζουν καλύτερα τα καινούργια?
  8. Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να σας ρωτήσω για ένα σετάκι μνήμες. Η μητρική θα έιναι η ASUS Maximus V GENE και επεξεργαστής ο i7 3770K. Τι ταχύτητα και timings πιστεύετε ότι αξίζει? Ένα καλό σετάκι που έχω δει είναι το G.SKILL- World leading DDR3 computer memory and SSD manufacturer -Products . Πιστεύετε πως είναι καλύτερα να πάω σε πιο χαμηλή ταχύτητα με πιο σφιχτά timings? Τι από τα 2 αξίζει περισσότερο?
  9. Θα δω μήπως μπορέσω να μειώσω όσο γίνεται την τιμή απο Ελλάδα και θα αποφασίσω τελικά τι θα κάνω. Για το Corsair το 650D τι λέτε??
  10. Καλησπέρα παιδιά. Επικοινώνησα με τη mindfactory.de και μου είπαν ότι ανά πακέτο κοστίζουν 30 ευρώ τα μεταφορικά. Τώρα αυτό το ανά πακέτο δεν ξέρω πως καθορίζεται ακριβώς. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω. Τι παίζει με αυτήν την εταιρεία? Είναι έμπιστη? Γλιτώνω μεν αρκετά χρήματα σε σχέση με την Ελλάδα αλλά είναι αρκετά μεγάλο το ποσό που θα καταθέσω στην τράπεζα χωρίς ουσιαστικά να έχω πράγματα στα χέρια μου.. Όσο να ναι έχω ένα φόβο..Τι παίζει σε τέτοια θέματα ασφαλείας? Για ρίξτε καμιά βοήθεια...
  11. Λοιπόν. Έχουμε και λέμε : CPU : Intel i7 3770K MOBO : ASUS Maximus V GENE SSD : OCZ Vertex 4 ή Samsung 840 Pro 128GB Μνήμη : G.Skill TridentX 2400 8GB Κουτί : Όλο με μπερδεύει .. ΝΖΧΤ Phantom 410 ή κάτι σε Corsair GPU : ASUS Nvidia GTX 670 2GB ή 4GB (πιστεύετε θα έχει διαφορές?) Τροφοδοτικό : Corsair HX650W Ψύξη : Άλλο μεγάλο μπέρδεμα..δεν το έχω αποφασίσει ακόμα... Αυτά..
  12. 30 ευρώ μόνο δεν είναι κάπως λίγο? Και με κουτί μέσα? Υπάρχει κάποιο Link εκεί μέσα που να αναφέρει πληροφορίες σχετικά με τρόπο πληρωμής, τρόπο αποστολής (βάρος και λοιπά) και άλλα τέτοια?
  13. Καλησπέρα παιδιά. Λέω σιγά σιγά να αρχίσω κάποτε να παραγγέλνω τα parts για νέο PC. Η απορία μου είναι η εξής. Όλα μαζί από το mindfactory.de μου βγαίνουν γύρω στα 230 - 240 Ε πιο φτηνά από διάφορα μαγαζιά στην Ελλάδα. Κατά πόσο αξίζει? Τι παίζει με τα μεταφορικά, με τις διαθεσιμότητες και τις εγγύησεις?? Μια μικρή βοήθεια γιατί έχω χάσει τη μπάλα εκεί μέσα!! Ευχαριστώ!
  14. Δεκτά όλα αυτά και ευχαριστώ για την ενασχόληση σας. Και σαν τιμή δεν ξεφεύγει τόσο πολύ.Τι θα πρέπει όμως να πρόσεξω σε κάθε part είτε αυτό λέγεται ψυγείο είτε σωληνώσεις?Και ως προς τα χαρακτηριστικά. Πάντως και το eworld καλές τιμές έχει!!
  15. Δεν αντιλέγω ως προς το θέμα της αναβάθμισης.. Οπότε ας ρίξουμε κάποια parts στο πιάτο και όρεξη για συζήτηση υπάρχει..