aggeletakis

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by aggeletakis

  1. καλημερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν θελησω να βαλω σε διαταξη 4 καρτες γραφικων radeon hd 7990 ποσα watt τροφοδοτικο χρειαζεται περιπου ολο το συστημα για να λειτουργησει αψογα χωρις κανενα προβλημα?
  2. νομιζω ομως οτι καποια προιοντα καινουρια τα στελνει μονο αμερικη αν δεν κανω λαθος
  3. μητρικη φιλε μου της asrock που ακομα δεν εχει ερθει στην χωρα μας για αυτο ψαχνω τα ξενα καταστηματα
  4. καλησπερα παιδια θελω να ρωτησω αν γνωριζετε ξενα online καταστηματα που να κανουν μεταφορες και στην ελλαδα ομως οχι μονο στο εξωτερικο γιατι θελω καποια πραγματα που δεν τα προσφερουν ακομα τα ελληνικα sites.εχω ψαξει το google αρκετα αλλα εχω βρει μονο το memoryc.com κανενα αλλο.ευχαριστω εκ των προτερων
  5. να επενδυσω σε ενα πολυ καλο σκληρο δισκο δηλαδη?
  6. σε ευχαριστω πολυ μεγαλε.οποτε λες να ξεχασω αυτες τις μνημες που διαλεξα παραπανω της corsair θα ειναι πεταμενα λεφτα.
  7. αυτη εδω ενδιαφερομαι να παρω φιλε μου απο μητρικη ASUSTeK Computer Inc. - Motherboards- ASUS Rampage IV Extreme. εχω φιλο απο εκει και μπορει να μου την στειλει γιατι ξερω ακομα δεν εχει ερθει στην χωρα μας.μνημη εχω βρει αυτη http://www.corsair.com/memory/intel-memory-upgrades/quad-channel-intel-memory-upgrade-kits/dominator-gt-with-dhx-pro-connector-1-5v-32gb-dual-channel-ddr3-memory-kit-cmgtx8.html .αν παρω μνημες 1600 θα εχουν το ιδιο αποτελεσμα με 2400?το θελω για overclocking το συστημα με οτι τελευταιο εχει βγει σε οτι αφορα στο hardware γιατι προοριζεται για gaming,καλως σας βρηκα παιδια ολους!
  8. καλημερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση επειδη το θεμα δεν το γνωριζω παρα πολυ.σκεφτομαι να αγορασω καινουριο pc και να το φτιαξω μονος μου κομματι κομματι.βλεπω οτι οι πιο καινουριες motherboard υποστηριζουν ταχυτητα μνημης 2400 μhz με overclocking.αν αγορασω μια μνημη στα 2400 θα μπορεσει να υποστηριχθει αμεσα απο την motherboard αφου χρειαζεται καταρχην overclocking η θα δουλεψει σε χαμηλοτερη συχνοτητα μεχρι να κανω το overclock και να παει στα 2400?