veteran90

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About veteran90

  • Birthday 05/20/1990

veteran90's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

10

Reputation

  1. Με κλείστα ολα τα auto ολα manual αλλα απο οτι φάνηκε δεν είμουν stable. Αν και ειπα παραπανω πως επαιζα και ετρεζα prime για δυο ωρες..και μολις εκλεισα το game και ετρεξα μονο prime εκλεισε το pc...
  2. Ναι μολις πάρω ψυκτρα θα ξαναδω τι μπορει να γινει..μεχρι τοτε default !
  3. Ναι ζοριστηκε αλλα αντεξε. αλλα έγινε κατι περιεργο. Ετρεχα το prime για μιαμιση ωρα και έπαιζα LoL ταυτόχρονα και δεν έσβησε ουτε μπλε οθόνη. Μετά το αφησα μονο του να τρέχει prime και γυρισα και ειχε κανει reboot. Γι αυτο έχεις να πεις κάτι? τι φταίει?
  4. Αυτη τι στιγμη ειμαι με 1.4v, multi 21 και fsb 200. Περασα με επιτυχια το IntelBurnTest στο very high. Βέβαια είχα 85 βαθμούς το υψηλότερο με Default Cooler. Είναι πολύ τάση ?
  5. Τώρα του έδωσα 1.4v τάση επεξεργαστη. Με 20multi X 200fsb . Θα τρέξω prime για να δω stability.
  6. Μήπως έχεις κάποιες ενδηκτικές ρυθμίσεις για το UEFI BIOS?
  7. Είμαι με το Default Cooler. Του δίνω 1.4v αλλά το cpuz λέει οτι να ναι.. Το turbo κλείνει απο το διακόπτη TPU έτσι?
  8. Απο οτι κατάλαβα δεν μπορεί να σταθεροποιηθεί η ταση που δίνω. Του δίνω 1.4 και στο cpu-z δεν ειναι σταθερή και δεν φτάνει τα 1.4v . γνωρίζεις κατι γι αυτό?
  9. Γεια σας παιδιά. Χρειάζομαι μια βοήθεια για overclock στο νέο μου σύστημα. Το σύστημα μου : Cpu: FX-6100 Mobo: Asus M5A99x_Evo Ram: Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600 Kit Gpu : Ati Sapphire 4870 Μητρική-cpu και ram είναι αγορασμένες πριν 2 μέρες. Προσπάθησα να ανεβάσω συχνότητα αλλα δεν περνάει το stability test με το prime. Επίσης να αναφέρω πως δεν είμαι stable ούτε με το Tpu της Asus ενεργοποιημένο το οποιο μου πήγε στα 3.8ghz την cpu. Όποιος γνωρίζει κάτι θα ήθελα την βοήθειά του γιατί είμαι νέος στο overclocking.