pantpesl2

Members
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pantpesl2

  1. Μετά από μεγάλη καθυστέρηση πιστώθηκε η επιστροφή στον λογαριασμό μου! Τώρα θέλω να φτάσω τα 20? (ελάχιστο προς ανάληψη ποσό), για να δω αν ισχύει όλο αυτό!
  2. Καλησπέρα! Μόλις βρήκα αυτό το site επιστροφής χρημάτων για αγορές μέσω Internet! Με μια γρήγορη ματιά (μόνο στην κατηγορία Η/Υ), είδα ότι έχει λίγα καταστήματα αλλά τα περισσότερα είναι γνωστά (e-shop, ElectroWorld, mutirama, public, you). Πως λειτουργεί?? Με το άνοιγμα του λογαριασμό, σου δίνει δώρο 3? στο λογαριασμό σου και κάθε φορά που αγοράζεις από κάπου πατώντας το link τους, θα πιστώνεται στον λογαριασμό το αντίστοιχο ποσό. Αύριο θα κάνω την πρώτη μου παραγγελία και θα ενημερώσω!
  3. Ψάχνω τον τελευταίο καιρό για κάποιο φθηνό tablet και κατέληξα σ' αυτό. Το βρήκα στο DinoDirect (Ainol novo 7 Aurora ΙΙ) στα 134?, αλλά με τη χρήση κουπονιού (Aurora2) βγαίνει στα 118?. Απ' ότι έχω διαβάσει, τα tablet της ainol είναι απ' τα καλύτερα κινέζικα που κυκλοφορούν (έχει και επίσημο site) και η τιμή του είναι αρκετά καλή. Σε λίγες μέρες θα κάνω και την παραγγελία!