dimmisel

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About dimmisel

  • Birthday 08/06/1988

dimmisel's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Ωραία τονυ, τώρα το είδα. Θα σε πάρω όταν είμαι κοντά στον υπολογιστή καθώς μιλάμε για το πατρικό μου και τον υπολογιστή των γονιών μου! Ευχαριστώ πολύ παιδιά για όλα. Θα ακολουθήσω τις συμβουλές σας...
  2. Τα xp! Τον άλλο οδηγό που είχα δείξει τον χρησιμοποιούσα για να κάνω bootable το φλασάκι. Τι άλλο να κάνω ρε φίλε μου?Τι μπορεί να φταίει?
  3. Έβγαλα την κάρτα δικτύου(εκείνη η πράσινη κάτω αριστερά μου είπατε ότι ήταν) αλλά πάλι η ίδια οθόνη την ώρα του φορμάτ! Τι άλλο μπορεί να είναι?
  4. Παιδιά, άλλαξα dvd-player. Μου πέταξε αυτή τη σελίδα την ώρα που ξεκίνησε την αντιγραφή των αρχείων στο φορμάτ: Λέτε να φταίει η κάρτα δικτύου? Έχετε να μου προτείνετε κάτι?
  5. Λοιπόν από usb δεν έκανε. Δεν την αναγνώρισε για να ξεκινήσει. Οπότε γυρνάω στην αλλαγή cdrom. Αυτό με το ubuntu τι είναι?
  6. Βρήκα έναν οδηγό για φορματ από usb, αλλά το φλασάκι μου δεν το έβλεπε ο command prompt για να το κάνω bootable. Να αυτό βρήκα... Microsoft Windows 7 : Σελίδα 15 :: myphone forum
  7. Θα το ψάξω γιατί το φλασάκι που έχω δεν το κάνει!!!
  8. Απλά μου φαίνεται παράλογο που συνέβη τώρα που έκανα τη χαζομάρα με τα συνεχόμενα φορμάτ. Να ρωτήσω, υπάρχει τρόπος να κάνω φορμάτ από σκληρό δίσκο. Ξέρετε που μπορώ να βρω έναν οδηγό για να το κάνω αυτό? Γιατί αν τα καταφέρω χωρίς cd rom σίγουρα θα φταίει αυτό. Η αλλαγή cd rom, είναι απλά η αλλαγή του hardware? Δηλαδή της θήκης? Και μετά θα λειτουργεί κανονικά? Δεν θα χρειαστεί κάτι άλλο για να τρέξει?Γιατί έχω έναν άλλο σταθερό που μπορώ να τον δοκιμάσω...
  9. Καταρχήν, ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις. Με άφησε να κάνω εγκατάσταση τα XP.Τα είχα αλλά μετά επειδή κόλλησε η κάρτα δικτύου, θεώρησα ότι εγώ κάτι έκανα λάθος στο φορμάτ για αυτό είπα να ξανακάνω. Ε, είναι ο σταθερός που χρησιμοποιούν οι δικοί μου. Τι να κάνουμε, να δώσουμε λεφτά για καινούριο pc? Σιγά τώρα, για το facebook? xaxaxa... Μάλιστα dvd πρέπει να αλλάξαμε πριν καμιά 5 χρόνια..
  10. Να σε ρωτήσω κάτι άλλο? Μπορώ να το δοκιμάσω αν πάρω ένα dvd rom από κάποιον άλλον υπολογιστή, μπορώ έτσι να τεστάρω αν φταίει το dvd-rom? Και τι άλλο θα χρειάζεται να κάνω για να το πετύχω?
  11. Τα έκανα αυτά που μου είπες. Τώρα ξεκίνησε την εγκατάσταση και έφτασε μέχρι εκεί που αρχίζει να αντιγράφει αρχεία. Και μου βγάζει ότι το ταδε αρχείο δεν μπορεί να αντιγραφεί. Αν πατήσω skip, δεν αντιγράφει κάποιο άλλο. Λες να φταίει το dvd-rom μου? Και να συνέβη τόσο συμπτωματικά με τη μαλακία που έκανα?
  12. Τώρα που ξαναδοκίμασα να κάνω φορμάτ, μου βγάζει άλλο αρχείο. Το amdide.sys!!! Τον έχω καταστρέψει ε?Δεν υπάρχει σωτηρία?
  13. Πως να βρω τη μητρική μου για να ξέρω τι κατεβάσω?Και μετά πως κάνω εγκατάσταση με αυτό που λες?
  14. Aυτός εδώ είναι ο υπολογιστής μου. Τι πρέπει να αλλάξω για να αλλάξω τον δίσκο που είπατε? Καταρχήν, ο δίσκος είναι αυτός κάτω δεξιά ετσι?
  15. Ναι αλλά δε λειτουργούσε! Αφού δεν είχε internet. Θα αλλάξω τώρα τον δίσκο. Έχω δοκιμάσει εγκατάσταση με τουλάχιστον 4 διαφορετικά cd!