Intruder

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About Intruder

  • Birthday 08/29/1989

Intruder's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

10

Reputation

  1. Καλα το Storm Trigger για εμενα ειναι το πιο σημαντικο αλλα αν το κερδισω αυτο που θα ηθελα να εχω ειναι το πανεμορφο Havoc ( CM Storm » Products: Havoc ) !!!
  2. Ευχαριστουμε για το δωρακι!! Θα βαλω το λειτουργικο, τα games, τους browsers που χρησιμοποιω και οτι αλλη εφαρμογη χρησιμοποιω συχνα οπως το cCleaner !
  3. Βασικα υπαρχει το Google Nexus 7 το οποιο κοστιζει 250 δολλαρια ( 200 ευρω δηλαδη ) και εινια τοπ. 8πιρυνος επεξεργαστης 1 giga ram 4πυρινη καρτα γραφικων 4300mAh μπαταρια, wifi,gps,bluetooth, φωτογραφικη μηχανη 16gb χωρος + το πολυ θετικο οτι ειναι της google οποτε παιρνει αμεσα τα update. Εγω ειχα παρει στην ιδια τιμη το Nook Tablet 16Gb το οποιο ειναι με διπυρηνο 1Gh, 1gb ram αλλα δεν εχει ουτε gps ουτε bluetooth και τωρα σκευτομαι να το πουλησω απο τοτε που ανακοινωθηκε το Nexus 7 ! Μπορει να κοστιζει παραπανω απο τα χρηματα του tablet που ανεφερες εσυ αλλα 1 φορα θα τα δωσεις και θα ηρεμησεις καθως θα σε βγαλει ανετα για πολυ καιρο και θα αργησει να βγει κατι καλυτερο στα ιδια χρηματα. Υ.Γ. οσο για το οτι δεν παιρνει καρτα μνημης ( η βασικη για εμενα διαφορα μεταξυ του Nexus και του Nook Tablet που εχω εγω ) δεν ειναι και τοσο τραγικο. Αααν δεν σου φτανει η μνημη που εχει ( 16gb απο τα οποια 10-12 πρεπει να ειναι δικα σου ) του κολας ενα usb stick ειναι εναν εξωτερικο στην τελικη και ηρεμεις.
  4. Εχω το Turbo-X Stylus 16GB και το διαλεξα ( μετα απο δοκιμη ) επειδη εχει πολυ καλες ταχυτητες σε χαμηλη τιμη ( τωρα κανει 16 εγω το ειχα παρει 19 ).