ctassios

Members
  • Posts

    69
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ctassios

  1. Θα περιμένω και το αντίπαλο δέος μιας και είδα ότι ανακοινώνεται σήμερα μπας και βγάλω καμιά άκρη.Να ρωτήσω κάτι τελευταίο με το pci express πόσο θα χάσω από απόδοση?
  2. Ευχαριστώ παιδιά!!Δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω είμαι με μια 560Ti και με ένα monitor Specs - LCD 2333HD-1 | Samsung Monitors.Να αλλάξω πρώτα monitor?
  3. Καλησπέρα παιδιά!!Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα.Μια φίλη πηγαίνει Αμερική για αναψυχή και σκέφτομαι να της ζητήσω μια Amd 480.Θέλω να ρωτήσω 1) Με την εγγύηση τι γίνεται εδώ? 2) Μπορεί να την περάσει από το αεροδρόμιο και αν ναι θα φορολογηθεί? 3) Είμαι με το παρακάτω σύστημα: -Intel core i5 2500 -Gigabyte p67x-ud3-b3 -kingston 8bg ram 1600Mhz -coolermaster bx 650w 4) Θά έχω bottleneck?Αξίζει τελικά η αναβάθμιση-αγορά? 5) Γνωρίζετε κάποια αξιόπιστα μαγαζιά? Η φίλη θα βρίσκεται Βοστώνη,Νέα Υορκη και New Jersey.Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  4. Είμαι με την τελευταία beta F10b και το @bios μου βγάζει να πάω στηνF9 βέβαια βλέπω ότι έχει βγει και Uefi.Τι προτείνεις??
  5. Σε ευχαριστώ και εγώ αυτό πιστεύω,απλά είπα να ζητήσω μια γνώμη!
  6. Καλησπέρα παιδιά!!Αγόρασα έναν samsung 850 evo 256gb για μια αναβάθμιση σε intel p67 chipset.Το θέμα είναι μου κατά το άνοιγμα του υπολογιστή μου βγάζει το μήνυμα ahci bios 1.20e version supports only hdds and dvd drives.Αναρωτιέμαι αν δεν αξιοποιείται στο έπακρο οι ταχύτητες του ssd λόγω version του ahci,υπάρχει τέτοια περίπτωση¨?γιατί τα νούμερα του ssd σε benchmarks που έτρεξα είναι εκπληκτικά!!Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  7. Ναι o Adobe Reader είναι εγκατεστημένος,παλιά τα άνοιγα με Polaris.
  8. Καλησπερα στην παρεα.Αντιμετωπιζω προβλημα με καμποσα email στα οποια γραφει κειμενο σε html 002 application pdf και δεν ανοιγουν ουτε με pdf reader ουτε με polaris,αυτο συμβαινει υστερα απο μια επαναφορα αρχικων ρυθμισεων που εκανα στο tablet.Ευχαριστω.
  9. Ευρωπαικό έρχεται,λογικά ναι με paypal και από ότι βλέπω θα αρχίσουν να στέλνουν και Ελλάδα.
  10. Και η ιδέα υλοποιήθηκε: Cheap smartphone price comparison :: Kimovil.com
  11. Το λέω γιατί κυριολεκτικά χάνεσαι,αλλά και παράλληλα ανακαλύπτεις καινούρια...
  12. Παιδιά υπάρχει παρατηρητήριο τιμών (skroutz) για τα κινέζικα καταστήματα??
  13. Ρε παιδιά για βοηθήστε για αγορά κινητού από Κίνα,αλλά γνωστής μάρκας,πχ.Lenovo,huawei μέχρι 100-110 ευρώ...Το θέλω για τη μάνα μου.
  14. Ελάτε παιδιά,μαζευτείτε να κάνουμε μια μαζική παραγγελία,να πετύχουμε καλύτερη τιμή και βγούμε όλοι κερδισμένοι,αφού σας βλέπω δεν κρατιέστε.
  15. Με απλά λόγια,δεν υπάρχει διοφορά στην εγγύηση,ίσως όμως στην εξυπηρέτηση.
  16. Δεν έχω ψωνίσει αφού και εγώ πρώτη φορά ετοιμάζομαι να κάνω τέτοια κίνηση.Από το coolicool που επικοινώνησα πάντως μου είπαν ότι είναι η κινέζικη έκδοση αλλά του περνάνε αυτοί τη Cyanogen mode.Από το ευρωπαϊκό το Oneplus One βγαίνει 330 ευρώ και πάλι δεν βλέπω τι γίνεται με εγγύηση.Εγώ πάντως θα περιμένω και το Iuni και μετά βλέπουμε.
  17. Καλησπέρα και από εμένα!!Βλέπω το θέμα έχει απήχηση.Θα την κάτω που θα την κάνω τη δοκιμή παιδιά,σκέφτομαι να δοκιμάσω και κανά κατάστημα όχι τόσο γνωστό. -Vangelislam,εγώ θα πήγαινα για το THL,αν και ακούστηκαν προβλήματα υπερθέρμανσης,αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. -Όσο για το Oneplus one παιδιά,άμα ψάχνετε κατάστημα τσεκάρετε το The best Android smartphone retailer/wholesale,specialized in electronics-Coolicool.com
  18. Ύστερα από αρκετό ψάξιμο παιδιά και υπομονή,κατέληξα στα ->Oneplus One ->Iuni u3 λόγω τιμής και χαρακτηριστικών.Θέλω να ρωτήσω τώρα αν γνωρίζετε σαν κατάστημα(αν και φαίνεται καινούριο) το A Professional Online Site On Chinese Mobile Phones-Buy Cheap Mobile Phones With The Best Pirce&Ship Worldwide -Vifocal.com??
  19. Ρε παιδιά είπα να ασχοληθώ λίγο με τα κινέζικα smartphones και εδώ γίνεται της κολάσεως...Δείτε το Iuni u3.
  20. Παιδιά δείτε και το Meizu MX4,ανακοινώνεται,2 Σεπτέμβρη,δυο εκδόσεις μια με mediatek και άλλη μια με qualcomm,δεν ξέρω βέβαια τιμές.
  21. Βλέπω να το δοκιμάζω το κατάστημα γιατί η τιμή πραγματικά εξευτελιστική.Για http://en.thl.com.cn/product/thl-5000-ultraphone.html σαν εταιρεία τι λέτε,την γνωρίζετε?Σε ευχαριστώ Astalavista.
  22. Κανεις ρε παιδια;Ολοι διακοπες μου ειστε;
  23. Για δείτε εδώ παιδιά: Search results for: xiaomi mi4_Wholesale Android mobile Android tablets by cheap price in FCT Ποια έκδοση κάνει για εμάς και γνωρίζετε το κατάστημα??
  24. Παιδιά κανένα άλλο αξιόπιστο κατάστημα πέρα από minideals και merimobiles ή και κάποιο site να συγκρίνει τιμές σε κινέζικα καταστήματα(σε στυλ skroutz)??
  25. Αυτή τη στιγμή είναι στο Minideal στα 429$,δηλαδή περίπου 320ευρώ,βέβαια τα χαρακτηριστικά τα έχουν περασμένα λάθος,αναμένω πτώση της συγκεκριμένης τιμής.