fasma

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About fasma

  • Birthday 03/03/1989

fasma's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

10

Reputation

  1. μαλιστα και πως γινεται στους υπολοιπους επεξεργαστες το clockarisma που δεν εχουν unlocked multiplier?
  2. Ναι το θεμα ειναι οτι 75C που χτυπαει ακομα και στα 3.2 μου φαινονται πολλοι.. Επισης κατι που διαβασα λιγο ψηλο ασχετο, οτι μονο οι Black Edition της AMD εχουν unlocked το clock ratio ,ισχυει? GoriLLAkoS , ειλικρινα καταλαβα οτι εννοουσε αν εχω τουμπανιαρα καρτα γραφικων , τωρα πως μου βγηκε να γραψω goofy ενας θεος ξερει :Ρ παντως chris2005dim ευχαριστω πολυ για την βοηθεια
  3. Ναι εχω την στοκ ψυχτρα της AMD. Απλα και τωρα που εχω βαλει στο default την CPU (3.2gz) βαζω το prime95 να testarw θερμοκρασια και απο οτι βλεπω μου εχει παει στους 75-76 στα πρωτα 5 λεπτα, δηλαδη την ιδια που μου εβγαζε και overclocked.Μηπως να αλλαξω ψυχτρα γιατι ειναι αρκετη η θερμοκρασια..
  4. Λοιπον τον clockara στα 3.5ghz για αρχη ,αλλαζοντας μονο τον multiplier και αφηνοντας [auto] το voltage. Εκανα ενα stress test με το prime95 και στα πρωτα 2-3 λεπτα πηγε στους 75C... Και η φωτο για περαιτερω αναλυση : http://s7.postimage.org/5jlh0xo4p/image.jpg
  5. Οποτε για αρχη πειραζω μονο multiplier και μετα να παιξω και με fsb? Τι προβλημα μπορει να παιχτει αν ανεβει η συχνοτητα των μνημων ? Η gpu μου ειναι η EAH5770(CuCore) οποτε δεν την λες και goofy. Ναι HyperTransport εννουσα το σκετο ,που ουσιαστικα απο οτι καταλαβα ειναι το fsb των AMD?
  6. Καλησπερα και καλως σας βρηκα. Θα ηθελα να μου δωσετε λιγο τα φωτα σας στο πως να κανω overclock τον συγκεκριμενο επεξεργαστη (Amd Phenom x4 3.2ghz 955BlackEdition) Συγκεκριμενα το Spec μου ειναι το παρακατω: CPU:AMD PHENOM x4 3.2ghz 955BE) Mobo: M4A88T-M PSU: LC6600 v2.2(600WAT) Γενικα τα μονα πραγματα που ξερω ειναι οτι το voltage(VID μεσω coretemp) που ζηταει ο επεξεργαστης δεν πρεπει να ξεπερναει τα 1.4v και οτι η θερμοκρασια του δεν πρεπει να ανεβαινει πανω απο 60 C αναλογως βεβαια με το frequence που θα παιξω. Απλα θα ηθελα καποιες διευκρινισεις για το αν τα 600WAT του τροφοδοτικου ειναι αρκετα και καποιες εξηγησεις για το Front side bus και HyperTransport .:L..