chris_1988

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About chris_1988

  • Birthday 01/21/1988

chris_1988's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

10

Reputation

  1. Με μια σύντομη αναζήτηση στο φόρουμ, βρήκα αυτό: http://www.hwbox.gr/controllers-drives/14010-ssd-performance-tips-tricks.html Ελπίζω να σε καλύπτει! Αν θες όμως, ρίξε και εσύ μήπως υπάρχει και τίποτε άλλο που απλά δεν βρήκα! Καλή σου μέρα!
  2. Παιδιά σας ευχαριστώ όλους σας πάρα πολύ! Ήδη, σήμερα αγόρασα την Sapphire HD 7770 GHz edition O/C, μιας που είναι stand alone και είμαι ήδη αρκετά ικανοποιημένος! Εν καιρώ, μάλλον θα προχωρήσω στην αναβάθμιση που μου πρότεινε ο jax7480.
  3. Δεν μου ακούγεται καθόλου κακή η ιδέα σου Haloed! Απλά θα πρέπει να ρίξω λίγο ψάξιμο, γιατί από AMD δεν έχω την παραμικρή ιδέα. Καμία προκατάληψη απέναντι στους AMD, απλά δεν έτυχε!
  4. George_o/c σ'ευχαριστώ πάρα πολύ, υπήρξες κατατοπιστικότατος! Να πω τη μαύρη μου αλήθεια, δεν έχω δοκιμάσει να πάρω από αγγελίες και το φοβάμαι λίγο. Σίγουρα, για να μου το προτείνετε κάτι παραπάνω θα ξέρετε όλοι σας, αλλά ψιλό "φοβάμαι". Πέρα από αυτό, όπως είπα και πιο πάνω, δεν περιμένω και θαύματα, μια μικρή παράταση αξιοπρεπούς ζωής ευελπιστώ για το σύστημά μου, η οποία από τα ήδη προτεινόμενα, νομίζω σιγά σιγά εξασφαλίζεται. Στο θέμα πώλησης των κομματιών μου, αναρωτιέμαι για δύο πράγματα. Πρώτον, πόσο θα μπορούσαν να πιάσουν λόγω παλαιότητας, και δεύτερον ποιος θα βρισκόταν να τα αγοράσει; Κάνοντας μια γύρα στα ηλεκτρονικά καταστήματα, έπεσα πάνω σε αυτή την προσφορά. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513571 Πιστεύετε ότι ταιριάζει σε αυτά που ψάχνω; Αλλά για να είμαι ειλικρινής, μου φαίνεται λίγο πλασματική η προσφορά, γιατί είδα και κάτι αντίστοιχα του ιδίου καταστήματος στα crazy sundays και ήταν σχεδόν όλα εξαντλημένα. Μήπως είναι λίγο κράχτης η προσφορά;
  5. Πάλι καλά που αντέχει το PSU! Διάβασα ετεροχρονισμένα το post σου για τις DDR3. Αν μπορώ και o/c πάλι καλά! (Το θέμα είναι πώς το κάνω, γιατί είμαι o/c virgin!). Aftermarket ψύκτρα έχω την Scythe Katana 2, όπως αναφέρεται στο αρχικό μου ποστ. Θα περιμένω και επιπλέον feedback λοιπόν!
  6. P_Under & GoriLLakoS, σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας! Ήδη οι προτάσεις που μου έχετε κάνει με έχουν βοηθήσει στο να ξεδιαλύνω λίγο το τοπίο και να επικεντρωθώ σε πιο συγκεκριμένα πράγματα. Έχω δύο επιπλέον ερωτήσεις που μου γεννήθηκαν όμως. Πρώτον, έστω ότι έβαζα μια HD7770 και έναν SSD της OCZ @ 120GB, πιστεύετε πως θα είχα πρόβλημα με τροφοδοτικό ή τα σηκώνει άνετα; Και δεύτερον, Όσον αφορά τις RAM, θα υπάρχει συμβατότητα DDR3 σε DDR2 mobo; Εφόσον δεν έχετε αναφερθεί σε o/c στον cpu, μάλλον δεν θα παίρνει και άρα να το ξεχάσω, σωστά;
  7. Χαιρετίζω όλα τα παιδιά του φόρουμ! Είμαι πρόσφατο μέλος και τον τελευταίο καιρό σας παρακολουθώ συχνά και ομολογώ ότι σε επίπεδο γνώσεων και βοήθειας σας βρίσκω εξαιρετικούς. Το τελευταίο 2μηνο περίπου, άρχισα να ψάχνομαι για μια ανανέωση Η/Υ με στόχο κυρίως το gaming σε FPS παιχνίδια (COD, BF3, etc), ορισμένα adventure ( L.A. Noire), και διάφορα άλλα, όπως Skyrim, World of Warcraft etc. Από εκεί και πέρα, ο υπολογιστής θα χρησιμοποιείται και για τα κλασσικά, ταινίες, μουσική, λίγο photoshop (πιο ερασιτεχνικά πεθαίνεις), και για εργασίες (word, SPSS, etc). Επομένως, η πιο "απαιτητική" διαδικασία θα είναι το gaming. Στο δια ταύτα. Επειδή στην παρούσα φάση, μου λείπουν 99 cents για να κάνω 1 ?, αναρωτιόμουν, εάν και κατά πόσο το παρών σύστημά μου θα μπορούσε να μου δώσει το κάτι παραπάνω, αν παίρνει καθόλου o/c ή έστω και με μια μικρή αναβάθμιση (πχ: SSD, άλλη VGA) ή καλύτερα να περιμένω μέχρι να φτιάξω κάτι από το μηδέν, το οποίο θα απέδιδε καλύτερα για 2-3 χρόνια. Το σύστημά μου, αγορασμένο το 2009, με τσάτρα - πάτρα γνώσεις είναι το εξής: Case: NZXT Tempest CPU: Intel Core2Duo E7500 @ 2.93GHz CPU Cooler: Scythe Katana 2 MoBo: DFI Blood Iron P45 RAM: Crucial Ballistix 4GB (2x2GB) DDR2 @800MHz GPU: NVidia 9600gt 512MB 256-bit (Δεν είναι η συγκεκριμένη που έκανα λινκ, απλά δεν θυμάμαι τον κατασκευαστή και βρίσκομαι εκτός σπιτιού τώρα. Το μόνο που μπορώ να σημειώσω είναι ότι έχει passive cooling, και αν θυμάμαι καλά, το κουτί είχε απ'έξω κάτι σαν Nazgul! ) HDDs: (1x) Seagate Barracuda 250GB, 7200rpm, 8MB cache (για λειτουργικό και προγράμματα), και (1x) Western Digital (δεν θυμάμαι κατηγορία) για λοιπά αρχεία. PSU: Hiper 680W Monitor: LG W2234S 22" max rez: 1680x1050 Το budget που μπορώ να διαθέσω για SSD και VGA δεν ξεπερνά τα 300-400?, υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρχει αισθητή διαφορά με το υπάρχων σύστημα (δεν περιμένω όμως και θαύματα) και ότι δεν θα τρώει bottleneck η κάρτα γραφικών από το υπόλοιπο σύστημα. Αυτά από εμένα, sorry για το σεντόνι και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!