Achaian

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About Achaian

  • Birthday 12/01/1977

Achaian's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

10

Reputation

  1. ετρεξα το OCCT για περιπου 10 λεπτα, χωρις να δημιουργηθει προβλημα. μολις το σταματησα μετα απο περιπου 5 λεπτα εσβησε παλι. απο θερμοκρασιες δεν ειδα κατι τρομερο, μαξιμουμ 59 βαθμους. υποψιαζομαι πιθανον το BIOS,ισως καποια ρυθμιση? μπορει να συμπεριφερεται και ακανονιστα το τροφοδοτικο λογω παλαιοτητας? εχω μουρλαθει.
  2. Καλησπερα! Μετα απο καιρο καταφερα και μαζεψα χρηματα κι εκανα την πολυποθητη αναβαθμιση που ηθελα. Μετα απο την τοποθετηση των εξαρτηματωνκαι την εγκατασταση του λειτουργικου, το PC αρχισε να κλεινει μονο του. Δεν παρατηρησα να το κανει σε στιγμες υψηλης ενασχολησης της CPU, αλλα σε τελειως ασχετες στιγμες. Το μηχανημα πλεον εχει : CPU : FX-8350 mobo : ASUS M5A97 R2.0 RAM: 2x4 GB Kingston DDR3 HYPER-X Beast 1866 MHz GPU: ASUS GTX 650TI Επισης μολις κανει shut down για να επανελθει πρεπει να κλεισω τον διακοπτη του κουτιου και να σβησουν τα λαμπακια της m/b. Κρατησα απο το παλιο συστημα το κουτι και το PSU: Chieftec 650W Σημειωση οτι το PSU ειναι απο το 2007, αλλα θεωρησα οτι θα το κραταγε το συστημα. Υποψιαζομαι οτι φταιει η τροφοδοσια αλλα θα ηθελα και την βοηθεια σας. Ευχαριστω προκαταβολικα, Κωστας!
  3. εχω κουτι και psu! ποιες οι διαφορες μεταξυ 8150 και 8320?
  4. Καλησπερα σας! Ηρθε η ωρα και για εμενα να αναβαθμισω το PC μου που πλεον σερνεται. Μετα απο διαβασμα στο νετ, συζητησεις με φιλους, και εν γενει ψαξιμο, σκεφτομαι να κατευθυνθω στο εξης setup: mobo :ASUS M5a97 R 2.0 cpu: FX-8150 8 core Black box gpu: ASUS GTX 650ti RAM: Kingston HyperX Beast 2x4 gb 1866MHz Βασικη μου προυποθεση μιας και η χρηση ειναι για gaming (MMOs, COD, BF) και γενεκοτερα casual χρηση, ειναι η "αντοχη" στον χρονο μιας και δεν βλεπω να δυναμαι στο μεσοπροθεσμο μελλον να διαθεσω χρηματα για περαιτερω αναβαθμιση.Ισως μια πιο καλη GPU σε 1-2 χρονια. το setup αυτο βγαινει γυρω στα 500 ευρω που ειναι και το οικονομικο μου ταβανι. θα ηθελα τις εντυπωσεις-κριτικη σας για το συστημα αυτο. Ευχαριστω προκαταβολικα!
  5. overclocking στην cpu ε? μαλλον ειμαι στο καταλληλο φορουμ! δεν εχω ξανακανει, αλλα θα το ψαξω. προσπαθησα να το κανω στηνν 3870, και κατι εκανα, αλλα δεν ειδα διαφορα αισθητη.
  6. δηλαδη να παω στην λυση της 6870? ακομα και με το bottleneck, θα εχουν διαφορα οι 2 καρτες μεταξυ τους σε επιδοσεις η θα ειναι σχετικα αμελητεα η διαφορα?
  7. Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα αν ειναι δυνατον την βοηθεια σας για να επιλεξω μια νεα GPU. το συστημα μου αυτη την στιγμη ειναι ως εξης. ASUS P5E intel 2.4 GHz core 2 quad 6600 4 Gb ram 800mhz Sapphire 3870 512mb windows 7 pro το θεμα μου ειναι το εξης. μετα απο 10 και πλεον χρονια κι ενω ειχα αρχισει να πεφτω στην ληθη της σταδιακης πτωσης της ορεξης για gaming, ηλθε στο φως το Mechwarrior Online. Περιττο να πω οτι περιμενα εναν τετοιο τιτλο πολλαααααα χρονια και μου ειναι αδιανοητο το να μην το τιμησω με το δεον λιωσιμο. επειδη συμμετεχω στο παιχνιδι απο την closed beta, εχω τρομερο προβλημα με το gameplay προφανως λογω καρτας. το παιχνιδι ειναι βασισμενο στο cryengine3 (crysis 2) οποτε μπορειτε να αντιλειφθητε περιπου τις απαιτησεις. το θεμα ειναι παω σε μια λυση τυπου 6870, μιας και το μηχανημα μου ειναι σχετικα παλιο, ωστε να μην ανεβω σε χρηματα, ή να επενδυσω σε μια 7850 για να πετυχω τις καλυτερες επιδοσεις. θα εχω φαινομενο bottleneck? αξιζει απο αποψη διαφορας επιδοσεων τα περιπου 100 ευρω εξτρα? γενικα ειμαι πιεσμενος οικονομικα οπως ολοι μας αυτη την περιοδο, οποτε θα εκτιμησω προκαταβολικα οποιαδηποτε βοηθεια. Κωστας!