Prototype

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Prototype

  1. Δεν μου αρεσουν τα εξτρα κουμπια. Οτι κι αν εξναι αυτα. Δεν μιλαω για τον φωτισμο. Επισης ειναι προσωπικο γουστο. Γενικα corsair μονο τροφοδοτικα.

    Τα μόνα έξτρα κουμπιά που έχει είναι του φωτισμού, media keys, κλείδωμα Windows key και το switch για το Polling Rate. Αμά δεις το Κ95 εκεί ναι μπορείς να πεις οτι ξεφεύγουν τα κουμπιά.

    Επίσης κάτοχος K70.

  2. Μόλις διάβασα το review, πάρα πολύ καλή η ανάλυση σε όλα τα θέματα. Επίσης ένα πάρα πολύ καλό πρωτότυπο κομμάτι από την AMD για τον ανταγωνισμό. Πάντως από τα νούμερα που είδα για κάποιον High End χρήστη που έχει τα λεφτά, δεν έχει κολλήματα με την εταιρία και δεν παίζει σε 4Κ είναι καλοδεχούμενη.

  3. Το χω δει....δεν με εντυπωσιάζει για τα λεφτά που ζητάει!..παίρνεις σχεδόν 3 980!! Για να δούμε θα τολμήσει κανείς να βάλει βίντεο απο το total war..:hehe:

    Εντάξει σίγουρα για τη τιμή που έχει, αλλά και πάλι είναι λίγο εντυπωσιακές οι τιμές για κάτι "καινούργιο" που βλέπουμε στην αγορά. Φυσικά δεν πρέπει να βιαζόμαστε όπως ανέφερες και πιο πριν εάν δεν δούμε τι τιμές/αποδόσεις έχει να μας δείξει η AMD .

    Μα εκεί πρέπει να εστιάσεις αγαπητέ για να δεις τι φταίει και σου πέφτει το ακουστικό από τα χέρια. Αν δεν μπει κανείς στο κόπο να παίρνει τηλέφωνο να ρωτάει (κοινώς, μόνο εγκυκλοπαιδικά να διαβάζουμε τα άρθρα για προϊόντα αυτών των τιμών) θα δεις σιγά σιγά ότι την επόμενη φορά δε θα σου πέσει το ακουστικό.

    Κοινώς, αφού και με τα 1100 ευρώ το σκέφτεται ο κόσμος και το συζητά έστω, γιατί να μην πάει και 1200 και 1300 και 1500. Αν δεν ασχολούταν κανείς με αυτά, ίσως τα 1000 να γινόταν 800 στο επόμενο μοντέλο. Απλή προσφορά και ζήτηση οπότε καλά κάνει η nvidia και η κάθε nvidia

    Η εξωπραγματική τιμή που θα έχει στην Ελλάδα λόγο ΦΠΑ δεν είναι?

  4. Βάλε ένας total war attila ή και το rome 2 4k extreme settings να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με τις απόλυτες επιδόσεις που θέλουν κ 1400 ευρώ! Να δει τι σημαίνει πόνος! Με το ζόρι βλέπω 35fps στα 2k με την 980..απόλυτες επιδόσεις στο bf4 άντε γειά ρε άντε γεια! Για να άξιζε τα λεφτά τις έπρεπε να παίζει το bf4 με πάνω απο 100fps στα 4k..απλά πράγματα! Άντε να δούμε και τον βραστήρα/κατσαρόλα/τηγάνι/πιρέξ/φούρνο/ψησταριά/κάρβουνα 390x...

    BF4 κάτι 70-85 FPS είδα πως παίζει σε 4Κ, και Middle-earth: Shadow of Mordor με HD textures 4Κ 30-40 FPS ή 80-90 FPS σε 2Κ

  5. Εάν κάνεις κανονική εγκατάσταση (αντί για backup) κατάργησε το Pando Media Booster από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων γιατί για κάποιο λόγο σου τρώει bandwidth και δεν σε αφήνει να συνδεθείς στους servers. Αυτό το πρόγραμμα είναι του League of Legends για να κατεβάζει με full ταχύτητα το client όταν πας να κάνεις την εγκατάσταση.

    • Like 1