FLogic

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About FLogic

  • Birthday 01/24/1994

FLogic's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

10

Reputation

  1. SAMSUNG NP300E5C-S03GR 15.6'' INTEL I3-3110M 4GB 500GB NVIDIA GT620M 1GB WINDOWS 8 - - E-SHOP.GR Αξιόλογο μηχάνημα στα 580 ΥΓ : Το πολύ πολύ, ας μην βγει 1 μέρα ο ξάδερφός σου !
  2. Μήπως να βάλεις το CD των windows ώστε να κάνεις repair ? Ή κάνε επαναφορά συστήματος μήπως και έσβησες τίποτα / μπλα μπλα μπλα
  3. O ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΑΠΟ PC ΣΕ PC TO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΧΙ. Είναι σαν να πηγαίνεις στο σπίτι του κολλητού σου και να έχετε φτιάξει κατάσταση εκεί με ποπ κορν και τα άλλα τα σχετικά, και ετοιμάζεστε να δείτε ταινία και του λες - " ΕΧΩ ΤΗΝ ***** ΤΑΙΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ! " - * ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ, ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ, ΟΧΙ ΕΔΩ ! "
  4. PC γιατί το νοιώθεις καλύτερα.
  5. O Athene φίλε μου, μπορεί να τον θεωρείς βλάκα, αλλά ξέρεις τον πραγματικό λόγο που streamάρει ? Ό,τι φράγκα έπαιρνε από το own3d, και τώρα απο το twitch από το οποίο και θα streamαρει / ή streamαρει δεν ξέρω, τα δίνει για φιλανθρωπικό σκοπό για τα παιδιά στην Αφρική. Οπότε αυτός ο βλάκας, μπορεί να το παίζει number one, αλλά ο λόγος που το κάνει είναι για τον σκοπό του. Προσωπικά, επειδή μου τη σπάει το πράσινο FAIL ΦΟΝΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ, τον εχω σε μία καρτέλα, απλώς για να είμαι viewer. ΥΓ : Λες τον Athene άσχετο, τον Destiny τον ξέρεις / έχεις δει ? ( Destiny : Steven Bonnell II )
  6. Άμα στο ξανακάνει, κάπου πάνω στη μπλε οθόνη, σου λέει κιόλας το λάθος που στην προκάλεσε. ΥΓ : Προσπάθησε να μην τρέχεις 1983429834902 προγράμματα μαζί και καθάρισε τη σαβούρα στο PC και δες αν θα στο ξανακάνει.
  7. Uploaded with ImageShack.us Η λέξη μου πήρε όλο το χαλί, γι'αυτό τράβηξα 3 φωτογραφίες. Η ΒΟΤΚΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΤΟ " Μ " , ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ 12ΡΙΑ ΟΥΙΣΚΙΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΥΜΕΝΑ ΜΕ ΣΟΥΠΛΙΝ ! ΥΓ : 1ο ποστ, καλώς σας βρήκα